Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Khonvoum

  Aplicatie Lider NG - 5 Ore

  Nickname pe server: Khonvoum.[] Link cu profilul de pe panel:https://panel.kround.ro/profile Ore jucate:4.761, aveam 10+ dar trebuie sa-mi schimbati nickname-ul deoarece nu ma mai pot loga. De cat timp joci pe server:Am inceput sa ma joc pe acest server de pe data de 23/6/2019 20:18:24, chiar mi se pare un server foarte reusit pacat de liderii incapabili. Varsta reala:Am varsta de 15 ani. Ce alte jocuri mai joci?:Joc doar SA:MP, aici imi petrec destul de mult timp din zi. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Nu stiu, o sa vad atunci. Cea mai mare realizare pe KroundRPG:Nu am o realizare, dar pe viitor vreau sa am. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Sa ma organizez, in primul rand o sa fac un CMD cu un test de intrare in factiune, dupa care voi da wipe si voi accepta aplicatiile dupa niste criterii. Ai citit regulamentul liderilor?:Da, l-am citit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Nu am avut o factiune anterioara. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Nu am fost in nici o factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG:Liderii si co-liderii incapabili, am niste screenshot-uri cu lideri care nu stiu sa scrie corect. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Deoarece am mai avut aceasta functie si pe alte servere, acum, recent am functia de helper 2 pe 'B-Hood' deci cred ca ma voi descurca.
 3. Khonvoum

  Cerere schimbare nume samp

  Nume Actual:Khonvoum@DauDePeBihud Nume dorit:Khonvoum.[] Motiv:Mi am schimbat numele cu pp-uri, din pacate nu ma mai pot loga din cauza ca acest nume este prea lung { unacceptable nickname}.
 4. Yesterday
 5. VeveritaRPG

  VeveritaRPG-17 [Ballas]

  Nickname pe server: In prezent am numele de VeveritaRPG. Link cu profilul de pe panel: https://panel.kround.ro/profile Ore jucate: Am un numar de aproximativ 11 ore jucate. De cat timp joci pe server: De aproximativ o saptamana joc pe acest server. Varsta reala: Am frumoasa varsta de 16 ani. Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO, LOL, METIN, depinde de timpul meu liber pe care il am. Ce vei face dupa terminarea liceului?: M-am gandit sa urmez o facultate de "Silvicultura" sau o alta optiune Academia de politie. Cea mai mare realizare pe KroundRPG: Pentru mine cea mai mare realizare este ca m-am apucat pe acest server. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa ma comport exemplar cu membrii mei, sa incerc sa cuceresc absolut tot orasul. Ai citit regulamentul liderilor?: Da, si am sa il mai citesc. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Am stat 2 zile in Los Santos Vagos si am avut rank 1. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Tot 2 zile in Los Vagos si am iesit din cauza liderului si membrilor de acolo. Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG: Nimic in prezent. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentru ca am cunostinte destul de vaste in acest domeniu si joc acest joc de o perioada destul de lunga.
 6. Hakuu

  News Reporters - Cerere Live

  -Nume:Hakuu.50InBrat -Level:16 -Live-ul dorit (simplu/dublu):Dublu. -Intervalul orar in care sunteti ONLINE: Oricand. -Alte precizari (preferinte):-
 7. Nickname pe server:BaconNub Link cu profilul de pe panel:https://panel.kround.ro/profile Ore jucate:10.78 De cat timp joci pe server:De ieri dimineata Varsta reala:in septembrie fac 13 ani Ce alte jocuri mai joci?:Roblox une ori si Brawl Stars Ce vei face dupa terminarea liceului?:Ma duc la facultate Cea mai mare realizare pe KroundRPG:sa cumpar un elicopter Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:sa fac curateni si sa fac ordine si exerciti zilnice la tras Ai citit regulamentul liderilor?:da Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):FBI 3 saptamani Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:5 zile ca era prost lideru si ma dat afara eram mai bun ca el Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG:sunt unele persoane care fac dm De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:am mai fost odata tot la Ng si mi-am facut deja plan
 8. Hakuu

  Hakuu - 13.58 ore(The Ballas)

  Model postare: Nickname pe server:Numele meu pe server este Hakuu.50InBrat Link cu profilul de pe panel:https://panel.kround.ro/profile/1657 Ore jucate:Am 13.58 ore jucate pe server. De cat timp joci pe server:Joc acest server de aproximativ 2 saptamani. Varsta reala:Am varsta de 16 ani. Ce alte jocuri mai joci?:Mai joc si CS:GO, CS 1.6, GTA V, ETS2. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Dupa terminarea liceului doresc sa ma duc mai departe la o facultate, ca sa pot avea un alt nivel la un anumit job. Cea mai mare realizare pe KroundRPG: 3 liste de war, si ca am fost in ballas 8 zile. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Eu am sa aduc niste membrii diferiti in factiune, o sa fac curatenie de cate ori este nevoie, voi sanctiona corect orice greseala mica sau mare facuta. Ai citit regulamentul liderilor?:Desigur. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):The Ballas rank 2 - 8 zile. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Am stat 1 ora in TTC, am iesit pentru ca nu mi-a placut factiunea. Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG:Nu ma deranjeaza nimic, imi plac playerii, adminii cum se ocupa de server, scriptul acestui server, sistemele lui, si ownerul e de treaba. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Pentru ca am experienta necesara, am mai fost lider pe multe alte servere si stiu cu ce se mananca aceasta functie.
 9. SebyZM

  SebyZM - 9.57 - National Guard

  Nickname pe server:SebyZM Link cu profilul de pe panel:https://panel.kround.ro/profile/2308 Ore jucate:Momentan am numai 9.57 dar o sa fac mai multe ore. De cat timp joci pe server:Joc pe acest server de pe data de 18.06.2019. Varsta reala:Am varsta de 14 ani. Ce alte jocuri mai joci?:Joc League Of Legends, dar ma dedic mai mult jocului SA:MP. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Dupa terminarea liceului doresc sa ma angajez si sa-mi castig existenta. Cea mai mare realizare pe KroundRPG:Cea mai mare realizare pe acest server de pana acum este faptul ca am intrat in factiunea News Reporters si am obtinut functia de responsabil cu AG-urile. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Doresc sa tin o factiune extrem de unita si utila acestui server. Ai citit regulamentul liderilor?:Desigur! Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Am fost intr-o singura factiune, acea fiind News Reporters si am aproximativ 6 zile, rank 1 si responsabil cu AG-urile, Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Dupa cum am specificat si mai sus am fost intr-o singura factiune in care sunt si in acest moment. Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG:Cel mai mult ma deranjeaza la acest server faptul ca exista multi incompetenti in staff. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Dupa parerea mea am abilitatile si timpul necesar pentru aceasta functie.
 10. Nickname:Claudiu Rankul detinut:rank 6 Data inceperii perioadei de inactivitate:25.06.2019 Data revenirii la activitate:30.06.2019 Alte detalii:Plecat in Germania.
 11. Clau

  Cerere de invoire

  Nickname:Claudiu Rankul detinut:rank 6 Data inceperii perioadei de inactivitate:25.06.2019 Data revenirii la activitate:30.06.2019 Alte detalii:Plecat in Germania.
 12. Haman

  Cerere de invoire

  SECTIUNE GRESITA Cererea o poti face la sectiunea: " Paramedic Department - Cereri de inactivitate/invoiri"
 13. Clau

  Cerere de invoire

  Nickname:Claudiu Rankul detinut:rank 6 Data inceperii perioadei de inactivitate:25.06.2019 Data revenirii la activitate:30.06.2019 Alte detalii:Plecat in Germania.
 14. Nickname pe server: Andreii Link cu profilul de pe panel: https://panel.kround.ro/profile/2828 Ore jucate: Am 4 ore jucate. dar pe parcurs o sa am mai multe. De cat timp joci pe server:de 2 zile. Varsta reala:14 Ce alte jocuri mai joci?:Cs 1.6 / call of duty / etc etc. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Facultatea, vreau sa ma fac ginecolog. Cea mai mare realizare pe KroundRPG:Inca nu am nicio realizare, si as vrea sa am. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: O sa ajut server ul cu orice este nevoie bani/playeri . Ai citit regulamentul liderilor?:Desigur. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Nu am avut o factiune. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Nu am avut inca o factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG:Pe mine la kround RPG nu ma deranjeaza absolut nimica, este cel mai frumos server va spun sincer, prima oara cand vad un server asa bine lucrat si pus la punct. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Eu cred ca ma voi descurca la lider deoarece sunt capabil petrec ore nonstop de dimineata pana la 10 - 11 noaptea.
 15. Zunake

  Grove Street - Demisii.

  Demisie acceptata!..
 16. NikiNikolas237

  Grove Street - Demisii.

  Nick:NikiNikolas237 Rank:1 Vechime:1 zi Motivul plecării:O factiune in care toata lumea se cearta si nu se respecta. Dovada ca tu ai facut cererea de demisie (poza din game obligatorie):https://imgur.com/ZG7g9PI Alte precizări:Schimbati co-liderul.
 17. SiGHT

  News Reporters - Cerere Live

  Live ACCEPTAT de mine, SiGHT, va astept la 19:03 cu 1.000.000$ in mana fiecare.
 18. Nickname pe server: Suiram Link cu profilul de pe panel: https://panel.kround.ro/profile Ore jucate: 10 ore jucate De cat timp joci pe server: De aproape 2 zile. Varsta reala: 21 de ani. Ce alte jocuri mai joci?: Singurul pe care il joc este sa-mp. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Am terminat liceul, imi doresc o cariera militara, mai exact, in fortele navale. Cea mai mare realizare pe KroundRPG: Am cateva realizari mici, dar nu le consider realizari. Mi-am luat o casa, 2 masini, am reusit sa produc cativa banuti intr-un timp destul de scurt. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Poate o sa organizez cateva activitati roleplay, asta vom vedea pe viitor, pentru inceput vreau sa organizez factiunea cat mai bine ca sa nu avem complicatii, vreau sa aleg niste oameni de incredere, ce vor ramane in factiune si ma vor ajuta sa o cladim cat mai bine. Poate si niste activitati cu restul factiunilor. Evenimente in cadrul factiuni, am cateva planuri, trebuie doar sa le pun la punct si sa vad ce este cel mai bine. Ai citit regulamentul liderilor?: Da, l-am citit. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): Pe acest server inca n-am prins o factiune, am facut aplicatie pentru "National Guard", pana am observat ca a ramas fara lider. Iar in general, cel mai mult am reusit sa stau intr-o factiune, undeva la cateva luni, in jur de 100 de zile. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: Cred ca 2 saptamani, am asteptat sa treaca zilele sa nu primesc fp, am plecat pentru ca nu era ceea ce voiam, am vrut sa incerc ceva nou, mai exact, "NR", dar nu a fost pe placul meu, in general mereu intru in departamente, nu-mi plac mafile, iar factiunile pasnice nu prea sunt ceea ce vreau, ma plictisesc repede, factiunea mea preferata este si o sa ramana, "National Guard". Daca n-am loc in aceasta factiune, incerc FBI, LSPD, dar in general mereu incerc sa intru in NG. Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG: Momentan nimic, poate o singura chestie marunta, dar nu ma deranjeaza, pur si simplu sunt de parere ca ar merge schimbat orasul principal cu altul, mai exact LS. Dar asta nu inseamna ca ma deranjeaza principalul din prezent. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Am mai avut contact cu genul asta de responsabilitate, in randul doi, este factiunea mea preferata, o cunosc din cap pana-n "coada". Posibil, ca un mic avantaj sa fie si seriozitatea, organizarea, placerea, imi place sa rad, glumesc, dar cand vine vorba sa facem treaba, seriozitatea si dedicatia sunt pe prim' loc.
 19. JULLY

  News Reporters - Cerere Live

  -Nume:JULLYVSCODATI -Level:13 -Live-ul dorit (simplu/dublu):dublu -Intervalul orar in care sunteti ONLINE: acum -Alte precizari (preferinte): O sa-l dau cu paul@regepetec
 20. SiGHT

  News Reporters - Evidenta live

  - Nume: SiGHT - Numele intervievatului: JULLYVSCODATI, paul@regepetec - Ora si data: 19:07, 24.06.2019 - Modelul interviului: Dublu
 21. SiGHT

  News Reporters - Evidenta live

  - Nume: SiGHT - Numele intervievatului: kTudor, Raven - Ora si data: 18:07, 24.06.2019 - Modelul interviului: Dublu
 22. Paululv2

  Cerere helper

  1. "vrei ca tu sa fii activ din tot stafful" scuza ma frate da mai e staff activ 2.►De ce crezi ca o sa fii aceptat?: Ca am deja 3 zile si 17 ore si am ajutat o multime dejucatori Nu o sa fii acceptat instant din cauza ca ai 3d si 17h sunt jucatori cu mult mai multe zile 3. Descriere prea scurta
 23. Nickname pe server:Danet14 Link cu profilul de pe panel:https://panel.kround.ro/profile/2299 Ore jucate:12.06. De cat timp joci pe server:Din data de 18.06.2019 Varsta reala:Am varsta de 16 ani. Ce alte jocuri mai joci?:LOL, FiveM, CS:GO si City Car Driving. Ce vei face dupa terminarea liceului?:Doresc sa ma bag la academia de Politie si doresc sa devin politist sau jandarm. In cazul ca nu imi va reusi ceea ce mi-am propus o sa ma fac sofer pe tir. Cea mai mare realizare pe KroundRPG:Prietenii care mi i-am facut pe acest server. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri:Sa intre playerii cu drag in factiune, sa fie raportul usor, sa ma comport frumos cu membrii mei, sa fiu intelegator cu ei. Sa ii ajut cand au nevoie de ceva sau cand au problema. Ai citit regulamentul liderilor?:Da, desigur. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut):Sunt in factiunea Hitman Agency rank 1 si 6 zile. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?:Momentan nu am parasit nici o factiune. Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG:Ma deranjeaza playerii care dau cu cheats sau cei care fac DM. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?:Consider ca ma voi descurca ca si lider deoarece am experienta, sunt constient de ceea ce fac. Stiu sa lucrez in echipa si imi place sa fiu mereu de ajutor oricarui membru / player. Am mai avut functia de lider pe o comunitate mai mare, am tinut functia timp de 100 de zile. Vreau sa devin lider deoarece ceea ce fac o fac cu drag.
 24. SiGHT

  News Reporters - Cerere Live

  Live ACCEPTAT de mine, SiGHT, va astept la 18:03 cu 1.000.000$ in mana fiecare.
 25. kTudor

  News Reporters - Cerere Live

  -Nume: kTudor -Level: 26 -Live-ul dorit (simplu/dublu): dublu -Intervalul orar in care sunteti ONLINE: Oricand -Alte precizari (preferinte): As vrea sa fac live-ul cu Raven.
 26. FilleZ

  Cerere lider FilleZ - 20+ ore.

  Nickname pe server: FilleZ Link cu profilul de pe panel: https://panel.kround.ro/profile Ore jucate: 19.12 De cat timp joci pe server: De 4 sau 5 zile. Varsta reala: 14 ani. Ce alte jocuri mai joci?: Nu ma mai joc nici un joc, tot timpul il dedic in SA:MP. Ce vei face dupa terminarea liceului?: Ma voi duce la Academia de Politie. Cea mai mare realizare pe KroundRPG: Sa detin functia de helper. Ce ai de gand sa faci diferit fata de alti lideri: Sa ma ocup mai mult de factiune si sa am un staff capabil. Ai citit regulamentul liderilor?: Sigur. Cat ai stat cel mai mult intr-o factiune? (specifica factiunea, rank-ul si timpul petrecut): School instructors, detin rank 6 si in prezent si am 3 zile in factiune. Cat ai stat cel mai putin intr-o factiune? De ce ai parasit factiunea?: In National Guard am stat 2 zile si am iesit deoarece nu se acorda rank-urile pe merit. Ce te deranjeaza cel mai mult la KroundRPG: Nimic. De ce crezi ca te vei descurca ca lider?: Pentruca am foarte mult timp sa il dedic pentru factiune si vreau sa imi incerc sansa asa cum am facut-o si la helper.
 1. Load more activity
×