Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Sawk

  Cerere Helper

  ► Prenume:Ma numesc Vali. ► Nick: Sawk . ► Varsta:Am varsta de 18 ani. ► Tara/Oras: Romania/Galati. ► Discord: Sawk#7699 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Ma numesc Vali, dupa cum am mai zis , am 18 ani si sunt elev in clasa a XII-a.Sunt un baiat simplu, glumet, punctual, respectuos ,calm etc. Am cei 7 ani de acasa , stiu cum sa ma comport cu cei din jurul meu si ii respect daca si ei fac la randul lor asta. Nu imi place sa ma cert , sa fiu mintit , sa mi se vorbeasca urat. In timpul liber ies pe afara cu prieteni , la fifa, ping-ping si ce mai gasim noi, imi place mult sa ma plimb si sa ii fac pe toti din jurul meu sa zambeasca etc. ► Poti comunica si in alte limbi?: Da, pot comunica si in Limba Engleza. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din staff deoarece imi place foarte mult, sunt sigur ca ma voi descurca excelent.Vreau sa-i fac mandrii pe owneri si sa intrec toate limitele pentru a fi cel mai bun.Vreau sa fiu un exemplu bun pentru toti jucatorii de pe server, sa fiu printre cei mai activi din staff. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Cred ca voi fi acceptat deoarece am acumulat destul de multa experienta pe acest joc si nu cred voi avea probleme. ► Ai citit regulamentul?:Da. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/a/WQt8h3z ► Comentarii aditionale:Multumesc.
 3. Today
 4. MusiuHikmet

  Cerere Helper

 5. imdennys

  [Cerere Invoire]

  Invoit.
 6. imdennys

  am luat ban degeaba

 7. IMXBOX

  Cerere Helper

  Descrierea e destul de slaba. Poti sa ajuti comunitatea si fara sa faci parte din staff. Nu e un argument foarte convingator. Sfatul meu este sa revii cu o noua cerere in 3 zile.
 8. IMXBOX

  am luat ban degeaba

  Nu ai respectat modelul cererii de unban.
 9. scatter

  Plugin - Weapon Skins & Knives

  super tare frate respect bv
 10. scatter

  [PLUGIN] CSGO Fortnite Emotes

  bv frate esti tare respect
 11. Hastein

  Cerere Helper

  1. Descrierea este destul de slabuta 2. Argumentele pe care le ai adus sunt basic , totodata neconvigatoare. Te sfatuiesc sa revii cu o cerere mai buna peste 3 zile.
 12. scatter

  [PLUGIN] Connect Anounce

  bv frate super tare respect
 13. ionut20082008

  am luat ban degeaba

  puteti sami dati unban ca am vorbit cu imdennys si a vazut ca nu am hack si astia miau dat ban degeaba va rog cit mai repede nu vreau sa astept mult va rog cit mai repede
 14. scatter

  Plugin - GoldTag

  vr pluginul ms fratte respect
 15. IMXBOX

  [Cerere Invoire]

  1. Nick:ImXBoX 2. Grad:Moderator 3. Motivul absentei:Reparatii la internet. 4. Durata absentei:10-15apr 5. Comentarii aditionale:
 16. imdennys

  acceptat GRAD HELPER

  Contacteaza un Admin pentru test.
 17. imdennys

  respins Cerere Helper stefanel222

  Invata ce e aia o descriere personala.
 18. DomnulCaramida

  Cerere Helper

  Prenume: Darius ► Nick: DomnulCaramida ► Varsta: 13 ► Tara/Oras: Romania-Ploiesti ► Discord: Pynky#4850 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Ma numesc Darius si am 13 ani ,iar porecla mea este Duiu Calitatile mele :sunt ordonat, prietenos si imi place sa ascult parerile altora, imi place sa lucrez in echipa de aceea jocul meu preferat este League Of Legends. Cam acesta sunt eu iar daca vrei sa ma cunosti mai bine ma poti gasi pe serverul kround pe sectiunea skyblock . ► Poti comunica si in alte limbi?: Engleză si putin Franceza ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din staff deoarece doresc sa ajut comunitatea cat mai mult, pana acum am ajutat-o si o voi ajuta in continuare ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Consider ca am multa experienta in domeniul jocurilor si mai ales in Minecraft majoritatea timpului petrecut in Minecraft il am pe serverele din Romania ► Ai citit regulamentul?: de cateva ori si continui sa il citesc pana il stiu ca pe Tatal Nostru ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/user/Duiu in aproximativ 6 zile am reusit sa fac 2 zile in joc. ► Comentarii aditionale: Mulțumesc pentru timpul acordat. Daca mai doriti sa imi puneti intrebari ma gasiti pe skyblock.(e greu sa te descri in 50 de cuvinte sunt foarte precis pe lucruri de genu, ma incadrez in tema data de voi )
 19. Narkis108

  [SURSA] VIP INFO

  +1 revin cu un edit
 20. imdennys

  ✪ REGULAMENT GENERAL || MC.KROUND.RO

  #update - 8 aprilie 2020 ✔ a fost actualizat punctul 1.2
 21. scatter

  [PLUGIN + SURSA] CSGO GLOVES BY FRANC1SCO & HADES

  esti bun ma frate resecccctg
 22. scatter

  Weapon Skins HORIZON Plugin

  ms frate esti tare respect
 23. scatter

  Plugin - Clutch Case Weapon & Skins.

  bv frate esti tare te pricepi
 24. scatter

  Skins & Knifes From New CS:GO Update

  bomba cu ceas frate
 25. scatter

  Plugin - KillEffect

  multumesc frate esti super tare
 26. scatter

  Plugin-Reset Score

  super tare frt,functioneaza pe orice tip de sv nu?
 27. xellowred

  Plugin - GoldTag

  fain,chiar asta cautam si de asta sunt aici
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...