Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Cerere Unban

  din cate stiu in regulament scrie 2 chestii (printre multe altele) si anume ca, in calitate de membru staff ai obligatia de a frecventa forumului (adica sa intri zilnic) si in al doilea rand, fiecare ban trebuie sa aiba o dovada VIDEO uploadata pe YOUTUBE si care sa fie prezentata intr-un timp decent (as spune eu MAXIM 48 de ore), in caz contrar adminul respectiv primeste warn, iar tu ar trebui in mod normal sa primesti unban, scriu acest pro pentru ca deja a trecut prea mult timp de cand ai facut cererea si inca nu s-a prezentat nici un fel de dovada.
 3. Propunere

  Exista topicul de reclamații, te uiți la ultimele tale reclamatii și vezi dacă ai warn sau nu, nu cred ca ne interesează pe noi câte warn uri are ăla și cu ăla, etc.. doar edward trb să știe Inutila
 4. Cum ai descoperit comunitatea?

  De server am aflat de la Edord , din vara.Ma reapucasem de cs dupa o perioada de 1 an si l-am gasit pe Edord complet random.I-am dat add ca avea level mare =)))) , apoi am dat join pe el.Mi-a placut serverul si am petrecut ceva timp pe el.Ulterior am ajuns sa am si un grad.De la o intamplare random am ajuns sa fac parte din aceasta comunitate , ceea ce ma bucura.Sper sa ajunga cat se sus posibil aceasta ^^
 5. Propunere

  Bai yans, daca tu chiar vrei sa vezi cate puncte de warn are cineva, dai pe profilul lui, la activitate si oriunde a lasat o replica e suficient, si nu e greu, Iar propunerea asta probabil trebuia facuta la propunerile forumului, nu cred ca te refereai la o lista pe server undeva, ai spus "Asa adminii pot vedea cate warn uri au foarte usor pe FORUM. ".
 6. Cerere Helper sSkizMo

  Ai avut helper si inainte parca ? Eu te am vazut pe server cand intram, meriti o sansa
 7. Cerere Helper sSkizMo

  Merita o sansa.
 8. Cerere Absenta MihaiLeo

  Succes cu examele si lasa cs-ul ca o sa ai timp de el dupa examene
 9. Cum ai descoperit comunitatea?

  Primul meu server de comunitate a fost alied si cand am vazut ca nu-s admini on niciodata mi-am bagat piciorul in el de server , dar stiam ca Sik a vandut alied lui Baky asa ca am cautat sa vad ce comunitate a facut si am gasit KROUND , am inceput sa ma joc pe old si cand am facut vreo 40 de ore am facut cont ce forum pt ca mi-a dat unu ban perma pe degeaba =))
 10. Cerere Unban

  Nu prea isi face treaba bine pe server si se crede superior+nu stiu daca are cont pe forum insa ar trebui neaparat mai ales ca are si un grad mai mare
 11. Cerere Helper sSkizMo

  Cred ca merita o sansa desi nu te-am prea vazut sa stai 2 3 ore pe server pe zi =))
 12. Yesterday
 13. Cum ai descoperit comunitatea?

  Cum am aflat eu de aceasta comunitate ? Sfantul "Minecraft romanian servers 1.8" si asa am aflat de pixelland, a doua comunitate a lui qSeek si a lui Edward22 pe vremea aceea exista o echipa pentru buildurile pe serverul principal de minecraft. Am ramas pe comunitate din acest motiv, urmand sa fiu acceptat in echipa iar mai apoi sa devin "co-seful" echipei fast-forward ceva timp, l-am cunoscut pe "Panda" si pe "Hack"(Actualul Synerzy), spaima serverului de mc dadeam reclamatii la toti codatii care erau online. "xStix" schimba comunitate in swiftmc.ro si tot aici (am impresia) isi schimba numele din xStix in qSeek. In swiftmc nu a mai existat acea echipa de building deoarece seful principal se lasase de mc si cu 2 oameni oarecum incepatori nu prea puteai face hub-uri prezentabile. Asa ca intre timp umblam cu alt server in comunitate al carui owner era "Cata" si "Spy" Multumita lui cata am ajuns sa ii castig increderea si am devenit again co-owner pe serverul lui astfel avand acces cam la toate comenzile de pe serverul respectiv. Ce face tanti DeLoKo ? Down si Remove la staff in timp ce se ocupa de building de unul singur prin acest moment am inceput sa nu mai fiu tocmai incepator la building insa nici bun nu eram. Cata se supara din nu mai stiu ce rahat minor si pleaca din comunitate si asa am plecat si eu aprox. 3 luni de pe swiftmc revin pe comuniate si observ nimic nou deci nu am pierdut prea multe chestii fast-forward again ceva timp si ma las de mc, descopar puzzle-ul "Cicada 3301" ajungand sa fac si eu o serie de puzzle-uri de genul special facute pentru comunitate (ofc nimeni nu reusea sa le rezolve si chestia asta ma facea fericit). qSeek schimba comunitatea iar si ajungem la alied.ro pe aici nimic special servere vin servere pleaca. Fast-forward si sek vinde comunitatea (good trade) si creeaza Kround.ro de aici am inceput sa fiu mai serios putin pe comunitate incercand sa iau helper, il iau frumos fara probleme deoarece ma cunoasteam cu qSeek de mult timp si stia ca sunt capabil mintal, fast-forward si suntem aici: 9 servere de csgo, detin moderator, Synerzy este owner si edward tot un youtuber slab si overrated a ramas. Cam aceasta este povestea mea pe comunitate (Multe detalii au fost scoase pentru a tine reply-ul cat de cat scurt).
 14. Propunere

  Propun adaugarea unei sectiuni numite Warn List . ◇ Sa arate cate warn-uri are fiecare admin. De ex : 1 WARN x ♧ Asa adminii pot vedea cate warn uri au foarte usor pe FORUM.
 15. Cerere Unban

  Are gradul de 1 sapt si a facut numai prostii.Ar fi bine sa i se dea remove.
 16. Cerere Helper sSkizMo

  ♡ Pari bun de helper ♡
 17. Reclamatie ShRoUdMf

  Chiar daca e vip tot poate primi warn/remove daca are un comportament ce lasa de dorit.
 18. Reclamatie ShRoUdMf

  4. Motiv: M-a injurat , are vip si ma injura si in voice chat dar nu am filmare -.- Perfect ca in cazut acesta doar filmare se accepta + el e vip nu are grad ce vrei sa-i facem? Sa-i dam mute? + ma-ta + pula sunt sunete.
 19. Reclamatie ★Miss Rusty™★ Go.Kround.Ro

  A mai fost o reclamatie pe acelasi motiv.
 20. Reclamatie Gr!mJe

  1/.3
 21. Reclamatie Jouleb

  2/3
 22. Reclamatie spam Alex2k

 23. Reclamatie Red GO.KROUND.RO

  1/3
 24. Reclamatie AseSempai

  ai murit ? TACI, nu avem nevoie de comentativ sportiv pe server, exista discord. cat despre "camp" in t spawn ai dat rotate.. pt atat nu se da slay nu ai stat in t spawn sau ceva.
 25. Reclamatie Octyz

  @gogosar el dadea rotate din tunel lol. octyz 2/3
 26. Reclamatie

 1. Load more activity
×