Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. AlexHeisenberg

  CERERE HELPER

  Cererea ta este relativ ok, ai cam multe greseli de exprimare si gramaticale, plus de asta sincer nu imi prea inspiri incredere
 3. Yesterday
 4. Xdmateiul

  Cerere Semnatura

  Cam mic textul secundar, insa cred ca ma voi descurca cu acest stock, nu vreau sa fiu pretentios. Mersi Khinezu
 5. Xdmateiul

  CERERE HELPER

  Descrierea personala este foarte prost alcatuita.. Nu vad virgule, pui punct cand nu ti-ai terminat ideea si o continui pe cealalta propozitie. Nu imi place cum ai redactat descrierea, vreau sa am colegi in STAFF care sa vorbeasca corect gramatical si sa dea raspunsuri bine alcatuite cand se pun intrebari pe /helpop sau pe chat-ul public. Revino in 3 zile cu o cerere alcatuita mai bine si verifica-te de greseli gramaticale inainte sa o postezi daca chiar iti doresti functia de Helper.
 6. imdennys

  respins Cerere Grad | Helper

  Nu stiu pe cine vrei sa reprezinti tu, dar pe noi sigur nu as vrea sa ne reprezinti. Doresc staff loial.
 7. imdennys

  ✪ REGULAMENT GENERAL || MC.KROUND.RO

  #update - 3 martie 2021 ✔ a fost adaugata regula 1.20 ✔ a fost adaugata regula 1.21
 8. SigaBro

  respins Cerere Grad | Helper

  1.Acesta este modelul vechi. 2.Conform matematici mele tu in momentul de față ai 18h in game iar saptamana trecuta , la cererea trecută , ai avut 7h adica in 7 Zile ai fost online 11h adică aproape o oră jumătate pe zi care este minimul pentru a nu lua remove. Cu parere de rău :
 9. KAHA

  respins Cerere Grad | Helper

  ► Nick: KAHA ► Discord: KAHA#7573 ► Descriere personala (minim 100 de cuvinte): Salut, Ma numesc Daniel, si am varsta de 16 ani, sunt un baiat foarte calm si devin nervos cand ma cearta cineva fara motiv, Sunt din Republica Moldova si imi place foarte mult sa ies cu prieteni la o tigara(nu incurajez fumatul) si plimbare, nu imi place ca sa am in jurul meu prieteni serpisori chiar daca mai am cativa prieteni de acest tip, imi place sa ma joc foarte mult jocuri online(minecraft,csgo,fs.etc) dupa scoala in fiecare zi merg la clubul de repetiti din satul meu, acolo practic muzica si multe altele cu colegii si prietenii mei, chiar daca merg la acel club uni cred ca sunt un tocilar, dar nu este deloc asa, deoarece nu imi place foarte mult scoala(istoria si educatia fizica), la scoala practic cel mai mult matimatica si limba romana(gramatica), ca elev nu sunt un exemplu dar, am o mare experienta staff si owner pe minecraft,si sunt in stare chiar de a scripta plugins.jar si a developa un server de minecraft, si de aia ma simt potrivit pentru aceasta functie. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Eu cred ca merit aceasta functie deoarece, am o mare experienta ca staff,si vreau sa ajut acest server ► Ai citit regulamentul?: Da,Am citit regulament-ul server-ului ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/392fIjI ► Comentarii aditionale: Noop
 10. klaudiu21

  CERERE HELPER

  Apreciez ca ai urmat sfaturile, chiar se poate observa ca cererea este mai muncita. Ai si niste greseli gramaticale, dar sunt doar vreo 3, deci nu este nicio problema. Ai grija ce faci de data asta la test.
 11. SigaBro

  CERERE HELPER

  Deși poti sa ajuți oamenii si fara sa fii in staff iti voi acorda o ultima sansa, profita de ea, pentru ca imi place cererea ta.
 12. Imeizis

  CERERE HELPER

  ► Nick: Imeizis ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Ma cheama Alex am 13 ani ,imi place sa ma joc pe PC o mare parte din zi.Hobiul meu este muzica.In timpul meu liber ascult muzica o perioada de timp (aproximativ 1-2 ore).Sunt o personalitate dschisa si prietenoasa cu mici defecte.Defectele fiind cele ce le au toti oamenii:uneori sunt timid,uneori sunt prea ciudat,etc.Mereu cand am sansa imi ajut prietenii la nevoie cu ce pot.Iar daca asi fi acceptat in staff asi da tot ce am eu mai bun pentru nu a dezamagi playerii si pentru a le oferii o atmosfera cat mai placuta. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: imi place sa ajut oamenii cu problemele lor legate de server iar pe langa asta nu sunt genul care vrea mereu sa scape de cineva care are nevoie de ajutor ci din contra le voi acorda cat timp este nevoie oamenilor cu nelamuriri si probleme.Nu prea ma enervez la adresa celor ce vor sa afle ceva iar eu le explic dar tot nu inteleg asa de bine ci din contra le mai explicinca o data si mai bine pana vor intelege iar daca tot nu inteleg voi decurge la metode mai sofisticate pentru mine dar mai usoare pentru ei.Aceasta a fost prezentarea despre mine sper ca este buna. ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate (scoreboard): Mai jos ( imi pare rau daca nu se vede asa de bine imaginea ) ► Comentarii aditionale: Multumesc pentru timpul acordat./PS: am urmat sfaturile de la comentariile de la cealalta aplicatie a mea
 13. hurdu

  Plugin - Clutch Case Weapon & Skins.

  Iti multumesc mult de plugin
 14. hurdu

  Plugin-Reset Score

  Iti multumesc mult de plugin
 15. Khinezu

  Cerere avatar//SigaBro

  Cu mare placere, ma bucur ca-ti place. Ai ales.
 16. SigaBro

  Cerere avatar//SigaBro

  E superb, merci mult
 17. Khinezu

  Cerere avatar//SigaBro

  Frumos stock, sper sa-ti placa. https://imgur.com/a/q4BJxLV
 18. Khinezu

  Cerere Semnatura

 19. SigaBro

  Cerere avatar//SigaBro

  1. Tipul lucrarii: Avatar 2. Dimensiuni: 150x300 3. Stock: https://wesiga.tumblr.com/post/637397658945961984 4. Text principal: Siga 5. Text secundar(kround.ro): mc.kround.ro 6. Detalii: Las totul la alegerea Designer-ului 7. Modelul textului: De tipar dar dacă artistul consideră că s-ar potrivii alt ceva are mână liberă.
 20. imdennys

  respins Cerere Helper

  Modelul a fost schimbat! Poti sa ajuti si fara Helper.
 21. Xdmateiul

  respins Cerere Helper

  Salut, mai jos iti atasez link-ul dupa modelul de cerere actual : Te astept cu o noua cerere dupa modelul corect.
 22. syn

  Personaj vs Personaj

  Sagiri Izumi (inca nu m-am uitat la oreimo) Sakurajima Mai vs Mizuhara Chizuru
 23. imdennys

  Cerere Unban

  Unbanned.
 24. SigaBro

  respins Cerere Helper

  Ne respectarea modelului
 25. klaudiu21

  respins Cerere Helper

  Cererea ta este foarte haotica si dezordonata, iar gramatica lasa de dorit. Acesta este un raspuns vag, ar fi trebuit sa dai mai multe detalii. Revino peste 3 zile cu o cerere mai bine structurata, dupa modelul acual.
 26. imdennys

  Problema

  Nu vad problema. Sansa de distrugere, oricât de mica e ea, ea exista si uite ca s-a întâmplat.
 27. CRISs

  respins Cerere Helper

  ► Nick:CRISs112 ► Descriere personala (minim 100 de cuvinte):Sunt un baiat de 13 ani din Oltenita jud.Calarasi am 2 frati mai mici pe care ii iubesc si imi place sa ajut cat de mult pot . Ador animalele si florile.Hobiurile mele sunt informatica/tic (lucrez pe calculator) si sa ma joc in mediul online cu prieteni.Muzica mea preferata este cea electro iar la scoala am note foarte bune. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?:Eu as vrea sa devin helper ca sa ajut oameni . Merit functia de helper fiindca pela lnga un simplu nume de helper ai si o responsabilitate ► Primele 7 cifre din CNP:0721342 ► Ai citit regulamentul?:Da ► Poza cu orele jucate (scoreboard):1zi si 38 min ► Comentarii aditionale: da am am citit regulamentul Sunt foarte online pe server,Am note foarte bune la scoala,Ma comport foarte frumos cu cei din jurul meu si In viitor as vrea sa merg pe profilul mate info sau chimie biologie .Sper sa va placa cv-ul meu :)) Eu de cand am intrat pe acest server am observat oameni foarte unuti iar aici spre deosebire de alte servere nu se injura si se ajuta foarte mult uni pe ceilalti.Eu de cand m-am conectat de prima oara ei deja au sarit sa ma ajute . Astazi dupa ce le-am intors favoarea ajut si eu oameni la randul meu. La ora 7:21 astazi 15/2/2021 am rugat persoanele pe care le-am ajutat de mai mule ori sa vina sa facem o amintire.Pe langa persoana care ajuta devi si prieten !
 1. Load more activity

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...