Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. DeadworldHD

  [Resurse] Cateva GIF-uri

  mss
 3. DeadworldHD

  [Resurse] Smex Font Pack

  Aveam nevoie de asta de mult timp
 4. DeadworldHD

  [Resursa] ALETHEIA V3 Pack

  Multumesc <3
 5. Last week
 6. .NiGHT

  [ LISTA ] Ghiduri

  Cum sa va găsiți SteamID In acest tutorial o sa va arat cum va puteti face jocul mai colorat daca aveti NVIDIA (download link: www.geforce.com/geforce-experience/download)
 7. P0w3r

  MODEL PROPUNERE

  1.Care este propunerea pe care o ai? (sa fie cat mai scurta si la obiect): 2.Cu ce crezi ca va ameliora serverul?: 3.De ce ai vrea sa aplicam aceasta propunere?: 4.Ai putea sa adaugam asta pe serverul nostru?Daca da te rog sa imi dai mesaj pe P0w3r♛#4786:
 8. 1. Descrie bugul pe care l-ai intampinat pe server: 2. Prezinta cateva dovezi a acestuia (de preferat poze clare / filmari): 3.Ai putea cum sa ne ajuti cu aceasta problema?Daca da te rog sa imi dai mesaj P0w3r♛#4786:
 9. P0w3r

  MODEL RECLAMATIE

  1.Nick-ul tau: 2:Nick-ul celui reclamat: 3.Steam-ul celui reclamat: 4.Dovada: 5.Motiv: 6.Comentarii aditionale:
 10. P0w3r

  MODEL CERERE ABSENTA

  1.Nick-ul tau: 2. Steam-ul tau: 3.Din ce motive: 4.Durata absentei: 5.Comentarii aditionale:
 11. 1. Numele tau: 3. Ce grad aveai: 2. Profilul tau de steam (pe care aveai gradul): 3. Noul profil pe care vrei gradul: 4. De ce vrei sa iti transferi gradul ? 5. Comentarii aditionale:
 12. P0w3r

  MODEL CERERE UNBAN

  1.Nick-ul tau: 2.Steam ID: 3. Steam-ul celui reclamat: 4.Dece ti-a dat ban?: 5.De ce ai vrea unban?: 6.Comentarii aditionale: Toate campurile trebuie sa fie completate altfel cererea nu va fi luata in vedere si va fi direct respins. Ai voie doar de 3 ori sa faci o cerere de unban.
 13. P0w3r

  MODEL CERERE HELPER

  1.Numele tau: 2.Nick-ul tau: 3.Steam ID: 4.Varsta(+dovada,o retea de socializare): 5.Ore pe server: 6.Discord: 7.Cat timp poti dedica serverului?: 8.De ce vrei sa te alaturi echipei staff?: 9.Ce program de filamt ai pentru a filma dovezile?: 10.Ai citit regulamentul? La punctul 3 va puteti ajuta de urmatorul link https://steamidfinder.com/ Pentru a face o cerere de helper trebuie sa ai minim 14 ani. Cine nu are 14 ani va fii respins din start (doar daca cunosc baiatul si il stiu ce poate si cum gandeste doar atunci o sa ii dau gradul)
 14. P0w3r

  ☆REGULAMENT ARENA☆

  ☆Regulament Administrator☆ 1.Avand grad pe server esti obligat sa ajuti si sa mentii linitstea pe server in asa fel incat toti sa aiba o experienta cat mai placuta de joc. 2.Orice injuratura se pedepsteste cu GAG de 10-30 de minute maxim in functie de a cata abatere a fost sau in functie de ce limbaj a avut RETINETI INJURATURILE CARE NU JIGNESC PE NIMENI SI NU SUNT ADRESATE NIMANUI NU SE DA GAG!!! cu exceptia limbajului foarte vulgar. 3.Daca detii grad nu trebuie sa arati nici un semn de superioritate fata de ceilalti,altfel poti primi warn 4.Gradele cumparate nu sunt scutite de regulament,trebuie sa fie la curent cu regulamentul ca prin urmare a putea sa dea pro sau contra unei cereri de helper/up altfel se risca warn/remove. 5.Daca ai luat VAC pe cont si aveai grad cumparat BANII NU SE REMBURSEAZA si nu veti primi alt grad pe celalalt cont,daca jucati cu cheat o faceti pe propia raspundere. 6.In nici un caz nu aveti voie sa folositi comenzi asupra altor admini cum ar fii (gag,slay,zeu pt helper,sau ban) se risca REMOVE. 7.Daca cineva face o cerere de unban aveti la dispozitie 24 de ore pentru a aduce dovezile daca nu le aduceti riscati warn urmat de remove 8.Adminii care au fost inactivi mai mult de 7 zile fara a face o cerere de invoire/abesnta vor primi automoat remove 9.La orice BAN/KICK/GAG/ trebuie-no da vreau si eu helper- sa aveti dovezi daca nu riscati warn/remove la a 3-a abatere 10.Orice tentativa de cheat in postura de membru staff se pedepseste cu REMOVE SI BAN IP 11.Ca admin nu ai voie sa ai un limabj vulgar cu cei din membrii satff cat si cu jucatorii de pe server,se pedepseste cu warn/urmat de remove 12.Daca crezi ca decizia unui admin nu este corecta ii faci o reclamatie pe Forum,in nici un caz nu te iei la cearta cu el sau incepi sa ii dai ungag/unban acelui jucator 13.Orice tentativa de cearta/injuraturi pe privat cu privinta la server se va pedepsi cu WARN iar dupa REMOVE Regulament ☆V.I.P.☆ 1.Fiind V.I.P. o sa beneficiezi de gloante infinite,in nici un caz nu ai voie sa faci spam.(maxim 5 secunde (boss pt helper) se risca REMOVE 2.Chiar daca esti V.I.P. trebuie sa respecti regulamentul de mai sus,altfel se va sanctiona cu WARN urmat de REMOVE 3.Daca nici un membru staff nu este online ai insarcvinarea de a ajuta playerii online. 4.Spamul cu sunete in chat se pedepseste cu WARN urmat de REMOVE (sa fie interval de 5-10 secunde,depinde dupa lungimea sunetului) -10.si gradul cand- ? ☆INFORMATII DONATII☆ 1.Banii nu va vor fi rembrusati in cazul in care cumparati VIP sau admin. 2.Nu sunteti scutiti de regulamentul serverului. 3.Doantiile se pot face prin: -Skins csgo -PaySafe -PayPal 4.Donatiile se fac doar la mine (contact discord P0w3r♛#4786 sau Steam imi gasiti steam-ul scriind pe serverul de arena !owner)
 15. Dennys_69

  Cerere helper - MujKi

  Cerere neconvingatoare
 16. MujKi

  Cerere helper - MujKi

  ► Prenume: Vlad ► Nick: MujKi ► Varsta: 15 ► Tara/Oras: Bucuresti ► Discord: MujKi#8023 ►Descriere persoanala (minim 30 de cuvinte): Ma cheama Vlad,am 15 ani imi place sa citesc si sa ma joc jocuri pe pc(ca mai toti copii),sa ma dau cu placa si sa ma plimb cu bicicleta. ►De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Deoarece tocmai am descoperit acest server si imi place foarte mult si de accea imi doresc sa-l moderez. ►De ce crezi ca o sa fii aceptat?: Pentru ca am foarte multa experienta in moderare atat a serverelor cat si a forumurilor. ►Ai citit cele doua regulamente?: Da,dar n-o sa-l respect ►Poza cu orele jucate (/playtime): Abia ce am descoperit serverul(o sa fac) :d ►Comentarii aditionale:
 17. AnTiDoT

  [SURSA] VIP INFO

  Sper ca macar asta sa mearga, ala cu shop-ul nu merge.
 18. AnTiDoT

  [PLUGIN + SURSA] AURAS & TRAILS STORE

  Mersi, il testez si eu
 19. AnTiDoT

  [Include] hattrick_csgo.inc

  Mersi mult, nu stiam de ce nu se compileaza =)))
 20. AnTiDoT

  Ore by Hattrick (!ore) [Source]

  Mersi mult, chiar aveam nevoie
 21. .NiGHT

  [ LISTA ] Update-uri

  [ 17.04.2019 ] - Anti Rush pe mapa assault Acum cand sunt mai putini de 10 jucatori pe server, bomba se poate planta doar intr un site. C4 timer cu sunete ca in 1.6 ( /c4timer ) pentru a configura aceste optiuni. Spawn Protection pentru 3 secunde pentru a nu se mai face spawn kill pe mapele de awp. Killer Replay, pentru a l activa apasati tasta R dupa ce va omoara un jucator. [ 16.04.2019 ]
 22. Dennys_69

  ✪ REGULAMENT GENERAL || MC.KROUND.RO

  #update 16 aprilie 2019 ✔ a fost adaugat punctul 1.16 ✔ a fost adaugat punctul 1.17
 23. Dennys_69

  Cerere Recuperare Grad

  Ne vedem la test
 24. cyno

  Cerere Recuperare Grad

  ►Prenume: Teodora ►Nick: cyno ►Grad/Rank detinut: Operator, dar din moment ce numai exista presupun ca admin ►Motivul pierderii gradului/rank-ului: inactivitate ►De ce doresti gradul/rank-ul inapoi?: acum am timp sa ma ocup de sv, mai ales ca vine vacanta de primavara, si nu o sa mai am motiv sa plec ►Comentarii aditionale: adevarat sa fie!
 25. .NiGHT

  [ GRADE ] Beneficii & Preturi

  >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< [ GRADE ] >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >---------- OWNER ----------< Accese: Acces la toate comenzile inafara de tot ce tine de sm_rcon si sm_cvar. Pret: 50E >---------- CO-OWNER ----------< Accese: Generic ( swap , respawn , etc ), kick, ban ( unban,banip,addban, unban, slay, map, chat ( gag,ungag, etc ) , vote (votekick,votemap,voteban). Pret: 40E >---------- TRUSTED ----------< Accese:Generic ( swap , respawn , etc ), kick, ban ( unban,banip,addban, slay, map, chat ( gag,ungag, etc ) , vote (votekick,votemap,voteban) ,rename , respawn. Pret: 30E >---------- MODERATOR ----------< Accese:Generic ( swap , respawn , etc ), kick, ban ( ,banip, slay, map, chat ( gag,ungag, etc ) , vote (votekick,votemap,voteban) ,rename , respawn. Pret: 20E >---------- ADMINISTRATOR ----------< Accese:Generic ( swap , respawn , etc ), kick, ban ( ,banip, slay, map, chat ( gag,ungag, etc ) , vote (votekick,votemap,voteban) ,rename , respawn, identify player, weapon restrict. Pret: 10E >---------- HELPER ----------< Accese: Slap,slay,kick,rename,respawn, chat ( gag,ungag,etc ), move commands, vote kick. Pret: 5E Toate gradele beneficieaza de acces tag & ctag special, cu cat este gradul mai mare, cu atat vei avea beneficii in plus. >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< [ VIP ] >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >---------- [ VIP PLATINUM ] ----------< Accese: Tracers ElectroEffects Neon Sparks ReceivedDamage 15 % CausedDamage 15 % DissolveBody 1 RegenHP 15 DelayRegenHP 5 IntervalRegenHP 10 Spawn_Effects Healthshot +35 HP GrenadeTrails NoFallDamage NoSelfDamage Speed 15% HitMarker Tag Armor 250 HP 105 BunnyHop Connect message Tagrenade Join Sound Pets FastSwitch COIN ColoredFlash KillScreen Money 16000 InfiniteAmmo Nades ( he,smoke,x2 flash, incendiara / molotov ) Player Models ( for CT & T ) Acces to Sank Sounds + Bonus 15.000 credite. Pret: 20E permanent , 15e pe luna. >---------- [ VIP DIAMOND ] ----------< Accese: Tracers ElectroEffects Neon Sparks ReceivedDamage 10 CausedDamage 10 DissolveBody 1 RegenHP 10 DelayRegenHP 5 IntervalRegenHP 10 Spawn_Effects GrenadeTrails NoFallDamage NoSelfDamage Speed 10% HitMarker Money 16000 HP 100 BunnyHop Connect message JoinSound COIN Pets Armor 200 ColoredFlash KillScreen InfiniteAmmo Nades ( he,smoke,x2 flash, incendiara / molotov ) Player Models ( for CT & T ) Acces to Sank Sounds + Bonus 10.000 credite. Pret: 15E permanent , 10E pe luna. >---------- [ VIP GOLD ] ----------< Accese: Tracers ElectroEffects Neon Sparks ReceivedDamage 5 CausedDamage 5 DissolveBody 1 RegenHP 5 DelayRegenHP 5 IntervalRegenHP 10 Spawn_Effects GrenadeTrails NoFallDamage NoSelfDamage Speed 5% HitMarker Money 10000 HP 100 Armor 150 Connect message FastSwitch FastReload 0.5 Nades ( he,smoke,x2 flash ) Player Models ( for CT & T ) Acces to Sank Sounds + Bonus 5.000 credite. Pret: 10E permanent , 5E pe luna. Toate gradele VIP de mai sus beneficieaza de: !model , acces la sank sounds, iconita deasupra capului si MULTI JUMP >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< [ OTHERS ] >------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------< >---------- [ UNBAN ] ----------< - Price: 5E >---------- [ ENTRY SOUND ] ----------< - Price: 5E >---------- [ CUSTOM CHAT TAG ] ----------< - Price: 5E
 26. Dennys_69

  Cerere Helper

  Cerere neconvingatoare
 27. GamerulMick

  Cerere Helper

  ► Prenume:Ilie ► Nick:GamerulMick ► Varsta:12 ► Tara/Oras:Germania/Flensburg ► Discord:GamerulMick#4465 ►Descriere persoanala (minim 30 de cuvinte): Ma numesc Ilie ,am 12 ani,imi place sa ajut oamenii,sa vorbesc cu ei,imi place sa ma joc mult Minecraft si alte jocuri. ►De ce doresti sa faci parte din STAFF?:Doresc sa fac parte din staff pentruca vad ca sunt niste oameni de triaba si ca se ocupa de server si ca ajuta oamenii conactati pe server si as vria sa fiu si eu o mica parte din staff ►De ce crezi ca o sa fii aceptat?:Pentruca Denis ma mai vazut online si ca inainte de a se da wipe am avut 35 de ore jucate,si ca o sa fiu activ ►Ai citit cele doua regulamente?;Nu am gasit regulamentul... ►Poza cu orele jucate (/playtime):https://imgur.com/ iObt82c Comentarii aditionale:Nu am alte comentarii dar vriau sa fac parte din staff si sa ajut oamenii
 1. Load more activity
×