Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Darius54

  Cerere Youtuber

  ► Nume: Darius Lezau ► Nick: Darius54 ► Varsta: 12 ani ► Canalul de Youtube (link) :https://youtube.com/channel/UC1cyuPg9vu5Sf9afx8mIrFw ► Numarul de abonati:223 ► De cat timp faci youtube?: fac youtube de 3 ani dar m-am lasat de youtube si saptamana asta m-am reacupat ► Ai in prezent o promovare/serie facuta pe server?: am o promovare, seriile pe server va urma in urmatoarele zile dupa ce reusesc sa organizez un video mare ► Comentarii aditionale: Sper ca voi primi grad ul de youtuber pentru a incepe mai multe serii si pentru a crea/organiza mai multe videoclipuri cu cotend impreuna cu comunitatea de pe server.Videoclipurile cred ca sub 4k rezolutie nu vor scadea. voi posta in jur de 3/4 videoclipuri pe saptamana.
 3. Today
 4. SigaBro

  Cerere avatar <3 //Siga

  1. Tipul lucrarii: Avatar 2. Dimensiuni:150x300 3. Stock: https://acabgfxw0rld.tumblr.com/post/183614382779/untitled-soosseli 4. Text principal: Siga 5. Text secundar(kround.ro): kround.ro 6. Detalii: Textul "Siga" să fie scris de mână și din "S" să iasă două urechiușe de vulpe <333 7. Modelul textului:Las totul mai putin ce am scris mai sus la mana artistului, am încredere în voi La urechi de genu mă refeream eu, gen urechile standard de dragăleșenie,numai că mai mici ca na e o vulpe (aici e un iepure luat de pe yt) asta doar daca se poate dacă nu ma bazez ca poți scoate tu ceva fain din stock,mersi in avans si succes PS:nu țin neaparat să fie acest tip de urechi, dacă artistul consideră că s-ar integra mai bine alt tip de urechi nu îl contrazic PSS:Dacă se poate să fie integrat pe acolo și o coada de vulpe aș fi foarte recunoscator :))
 5. Black holes cover up my eyes
  I dream of you almost every night
  Hopefully I won't wake up this time

   

  hopefully.gif.3c79f6033bd5749b74e07226814bdb49.gif

 6. Yesterday
 7. Steiner

  respins Cerere Helper

  Asta nu e descrierea ta personala, asa ca nu o iau în calcul. Așadar din asta reiese ca nu ai minimum de cuvinte in descriere. Pe langa asta nu imi place cum scrii, chiar daca spui ca te corectezi, nu vreau sa vad pe chat asemenea gramatica din partea unui staff. Suntem foarte exigenți in ceea ce privește modul de a scrie. Ai primit sanctiuni pentru limbaj, nu cumpar gogosi precum "nu stiam regulamentul", este logic ca limbajul licențios este interzis pe server. In plus de asta, nu e doar o sancțiune, sunt mai multe. Cum ai pretenția sa aplici regulamentul cand acum 3 zile tu l-ai încălcat?
 8. Darius54

  respins Cerere Helper

  ► Nick:Darius54 ► Discord:DARIUS#1515 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Ma numesc Darius , sunt din Oradea jud. Bihor, sunt in clasa a V-a si am 12 ani. imi place sa ma joc minecarft si sa fac lucruri de ne uitat in el. M-a jucat free fire foarte mult , in comunitatea aia am fost seller cu 280 afacerii. M-am apucat sa ma joc de Minecraft de 1 luna si am descoperit comunitatea KROUND cand m-am apucat , am inceput sa joc survival de 2 saptamani non stop , pentru ca asta a fost primul server pe care m-am jucat prima data survival am folosit intreadevar mult /helpop si regulamentul nu il stiam de prima data dar acum dupa ce am invatat sa joc minecraft si sa stiu aprope tot , dupa ce am citit regulamentul de 4 ori si am intrebat toti helperi multe chestii , sunt pregatit sa dau cerere grad. cazierul meu la mute nu e foarte bun dar e departe sa spunem ca e rau. Intreadevar gramatica mea e unpic rea, dar incerc sa ma corectez din mesaj in mesaj. Dupa toate cele spuse as dori o sansa si las admini si owneri sa hotareasca decizia. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Eu cred ca merit helper deoarece vreau sa ajut lumea din comunitatea KROUND, sa tin un limbaj decent pe chat dar si sa pedepsesc oameni care fac Chat Flood , Off-Topic si alte chestii care incarca regulamentul KROUND. Sunt destul de activ mai toata ziua pe server. ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: Nu prea as mai avea ce sa zic. Ramane la hotararea staff ului de pe forum daca ma accept, as dori o sansa totusi si multumesc pentru timpul acordat oamenilor care au citit tot ce am scris.
 9. Last week
 10. CrowKrimes

  CSGO Fortnite Damage Indicator [PLUGIN]

  tare rau de tort pe bune
 11. Onuta

  Waifu battle

  Zero two
 12. TemplateMT

  [SURSE+PLUGINS] VIP by R1ko

  Apreciez ceea ce faceti acest plugin m-a ajutat enorm. Keep the good work up
 13. imdennys

  Hacker la pvp

  Banned.
 14. imdennys

  respins Cerere Helper

  Personal, nu-mi place nici cazierul tau, nici cum te prezinti per-total.
 15. Xdmateiul

  respins Cerere Helper

  Sunt curios cum te-ai descurca la test, nu prevad o lunga durata in echipa STAFF cu gramatica de pe server.
 16. mxdeline

  respins Cerere Helper

  Meriți o șansă, te am mai văzut pe server și nu am văzut vreo problema în legătură cu tine Mici probleme cu gramatica ta, dar cred ca te vei descurca.
 17. Diego

  respins Cerere Helper

  Nu prea stiu multe despre tine, dar sunt dispus sa iti ofer o sansa
 18. mxdeline

  respins Cerere helper

  Lipsește poza cu orele jucate, și cererea nu prea ma impresionează asa de mult.. Nici nu cred ca te am văzut pe server vreodată.
 19. SigaBro

  respins Cerere Helper

  Este tot ce stiu despre tine,pe server ai o gramatica si o exprimare îngrozitoare si nu cred ca te ai potrivi cu funcția
 20. Darius54

  respins Cerere Helper

  ► Nick:Darius54 ► Discord:DARIUS#1515 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Ma numesc Darius , sunt din Oradea jud. Bihor, sunt in clasa a V-a si am 12 ani. Sunt genul de om care se joaca absurd de mult pe PC, M-a jucat free fire foarte mult , in comunitatea aia am fost seller cu 280 afacerii. Pe intelesul tuturor persoanelor: oameni imi dadeau bani si eu le bagam in joc. Prin mana mea au trecut vreo 7000 euro si m-a simt mandru ca am realizat asta la 12 ani.M-am lasat de free fire cand mi-am instalat Minecraft, Am descoperit comunitatea Kround acum vreo 1 luna dar am inceput sa ma joc pe el de 2 saptamani si de atunci ma joc pe server peste 10-12 ore pe zi. am avut intradevar 3 mute pentru limbaj cand eram suparat ca mi-am pierdut itemele, ultimul mute pentru limbaj a fost acum 1 saptamana.Cum acesta a fost primul si sper ca si singurul server pe care ma joc minecraft am folosit de multe ori /helpop pentru nesigurari, intrebari si etc. si am destul de multe helpop-uri. Poate ca, cateva persoane nu prea ma plac ca intreadevar sunt un pic enervant dar incerc sa tin un limbaj decent cu toata lumea. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Eu cred ca merit helper deoarece vreau sa ajut lumea, sa mentin un limbaj acdecvat pe chat, fara promovari, jigniri, injuraturi, si alte chestii care incalca regulamentul. Si mai cred ca o merit deoarece sunt activ foarte mult si asta este un plus mare ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: Nu am alte cuvinte de rostit, Sper ca voi primi functia. Multumesc tuturora care s-au acordat din timp pentru ami citi cererea.
 21. SigaBro

  respins Cerere helper

  Nu ai poza cu orele jucate
 22. Diego

  respins Cerere helper

  Lipseste poza cu orele jucate
 23. CavalerulMortii

  Hacker la pvp

  1. Nick:__S3NSEY_ 2. Persoana reclamata:FlorianFlash442 3. Fapta:Kill aura, da cu spatele, se deconecteaza de la pvp cu fulger 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale:
 24. Radu

  respins Cerere helper

  ► Nick: Radu_Bulls. ► Discordie: Radu_jmaker # 2199. ► Descriere personală (minim 50 de cuvinte): Am 12 ani practic multe sporturi, sunt pasionat de sporturi și de gaming, ma joc foarte mult, mai ales minecraft.Imi plac animalele super mult injur rar joc preferat este csgo, după minecraft ma joc sa construiesc sa devin mai bun iar la mc imi place sa ma joc pvp cu prieteni. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Eu ma joc foarte mult si as vrea sa ajut serverul, nu am cum cu donati dar il pot ajuta in rolul unui helper. ► Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit si sunt de acord cu regulile. ► Poza cu orele jucate (tablou de bord): ► Comentarii aditionale: Nu pot incarca poza si nici linkul Imi cer scuze dar puteti vedea orele jucate la una dintre cerile mele mai vechi.
 25. Steiner

  Reclama

  Ai un model de respectat
 26. ce bine ii sta lu steiner cu admin

  1. Steiner

   Steiner

   Stiu, nu? 

 1. Load more activity

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...