Jump to content

News

 • Administrative announcementA fost lansata o noua tema kround.
  Iunie 3, 2018
 • LogoA fost lansat noul logo kround.
  Aprilie 15, 2018
 • CommunityAm atins numarul de 2.000 membri pe forum.
  Martie 4, 2018

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. iurisaNN

  Cerere Grad Helper

  Serverul a fost inchis, si nu se va mai deschide. Incetati sa faceti cereri aiurea...
 3. Yesterday
 4. MaxjamesFTW

  Cerere afiliere STAR

  Am schimbat portul ,acum este 25565 ,așteptăm un răspuns ip: 91.134.251.211:25565 Țin sa Menționez ca inca lucrez sa transfer toate datele s-ar putea sa existe cateva buguri.. ,pana dimineața este gata .
 5. Edward22

  Prezentare Jax

  Welcome.
 6. .NiGHT

  Plugin - GoldTag

  Se poate da si edit la reply.
 7. Last week
 8. Edward22

  Propunere.

  Chit ca este mai complicat decat sistemul actual o sa incerc sa implementez.
 9. Edward22

  Cerere unban

  Te-au dat de gol fazele de la 0:34 si 3:16 btw nice legitbot settings
 10. Allexu

  GoldMember/ DNS Benefits

  Revin cu edit daca-i bun,
 11. Allexu

  Plugin - GoldTag

  De ce trebuie neaparat sa dau replay pentru un plugin ? In loc sa-mi dau cu parerea despre el, trebuie sa dau dinainte replay.. Putin cam naspa.
 12. .NiGHT

  Vand cont de minecraft.

  Vand cont de minecraft cu grad pe cel mai populat server din romania fara sanctiuni ban,mute,etc + fost helper. ( detalii in privat ) steamcommunity.com/id/NiGHT757/
 13. .NiGHT

  Prezentare Jax

  Welcome.
 14. spx

  Cerere unban

  Am luat ban de la un "fondator" care avea 11 ani si era ofticat. Da, am luat. Mi-a dat unban singur pana ziua urmatoare, inainte macar sa postez unban request-ul, dar nu am realizat. Nu am mentionat asta tocmai pentru ca nu avea nicio treaba, nici macar nu am avut vreo faza, nimeni nu s-a opus la unban.
 15. Luma

  Cerere unban

  Am revenit cu un nou post pentru a informa cei care nu au grade , am verificat rapid arhiva generala sa vad daca spx mai are cereri de unban anterioare , si da chiar am gasit una , a luat unban , sa fiu drept , dar pe motiv ca nu a raspuns adminul cu o dovada la timp , din cate citesc aici a fost si pe serverul specificat top fragger (30 mai exact) , mentionand ca meciul inca nu se terminase , lucru care nu se prea intampla (adica serios cine are 30 de fraguri intr-un server cu 4playeri on 2 de la echipa adversa si meciul nici macar nu s-a terminat) , cu asta fiind zise , nu cred ca mai am ce sa adaug si daca nici acum nu sunteti convinsi ca are hack , well GG Am uitat sa precizez ca a luat ban de la un fondator.
 16. .NiGHT

  Cerere unban

  Am avut si eu bulan la viata mea, dar nu ca mi se pune tinta instant pe cap sau pe corp =))) apropo, vezi ca ti ai gresit steamid u. https://steamcommunity.com/id/normiesindenial/ STEAM_0:0:150525716 Apropo, se mai intampla sa gresesc si eu pentru ca nu sunt robot..
 17. spx

  Cerere unban

  Daca si asta ti se pare clar, nu ai vazut multe faze la viata ta.
 18. Rocky

  Propunere.

  Este foarte utila ideea, mai ales ca unii VIPI vor sa vada cum arata partea din fata a skin-ului.
 19. .NiGHT

  Propunere.

  1. Descrie propunerea pe care o ai (cat mai scurt si clar posibil): Sa se adauge in meniul de VIP https://imgur.com/a/dVvtaWT 3. Enable mirror preview Care face ceva de genul. youtube.com/watch?v=66cXyvek6-g&feature=youtu.be 2. De ce ai vrea aceasta propunere sa se aplice pe server ?:- 3. Cum crezi ca ar influenta aceasta schimbare serverul?:-
 20. spx

  Cerere unban

  Ai inteles gresit. Sa ai faze FOARTE norocoase si sa le amintesti nu inseamna sa te acuzi singur. Asa cum Night nu greseste, pot sa zic ca eu nu bag coduri. Nu ma uit in chat dupa anumite nume, si chiar daca o fac, nu mi le amintesc. Si nu il foloseam pe Edward ca reper, doar ca la un moment dat efectiv am inceput sa joc prost ptca eram obosit si pana la urma am iesit.
 21. Rocky

  Cerere unban

  Din dovezile lui Night se vede clar cum ai hack, asa ca, cerere de unban aiurea.
 22. Luma

  Cerere unban

  Nu inteleg , te acuzi singur de hack , frumos la 0:28 NiGHT are dreptate , e ca si cum eu iti dau un pumn in burta si tu il simti la cap (nu o sa stau sa explic mai multe chestii ,pentru ca ai hack gen si night nu a gresit niciodata oricum) , apropo am ras foarte tare cam 5 minute cand am citit asta "Nici nu stiu cine e Edward", desi (daca ai jucat macar 5minute pe server , si ai facut-o) iti scrie in chat cine e fondatorul serverului "dar da , nu jucam prea bine" deci stai putin cumva tu nu stii cine e edward , dar in momentul in care a intrat pe server tu deja il cunosti si spui ca de atunci n-ai mai jucat ok?Pai nu inteleg , mai intai spui ca n-ai auzit de el si apoi il iei ca pe un reper?Ce tare!
 23. spx

  Cerere unban

  Cand am luat ban, chiar credeam ca a fost de la fazele de pe cbble (acolo CHIAR era o faza cum n-am mai avut de mult timp). Acolo chiar nu prea mai aveam ce sa adresez, dar acuma ca e clipu' de pe inferno, hai sa vad cum ma descurc la explicat. In primul rand, pe 64tick (sau 62, ce naiba o fi) nu se face greu bhop, asta mi se pare un argument cam prost (mai ales avand in vedere ca nici nu am avut cine stie ce bhopuri). La 0:28, din ce vad eu cu 0.25x, nu mi se pare nimic ciudat, nu stiu ce ai vazut tu. La 2:49, gluma era cu referinta la acuzatiile de pe cbble (ecks dee). La 2:29 nu stiu daca ziceai bhop sarcastic sau nu, dar bhopul pana sa intru in library a fost de toata jena =] La 3:09 au fost 2 hopuri la rand, nu stiu ce mare chestie inseamna asta pentru tine. La 3:16 nu stiu ce sa zic, daca ai spectatat la viata ta multi playeri ar trebui sa stii ca nu e asa de dubios (sa vezi demo-ul de pe cbble, ala CHIAR a fost dubios rau), dar din lista ta sa zicem ca e cel mai OK argument. Daca ai fi spectatat cu voice_enable 0 si cu volum mare, ai fi auzit la faza de la 4:06 un sunet dinspre church, dar sunt de acord ca si faza aia a fost un pic suspecta. Chestia e ca pe public tre' sa joci cu mentalitate de public - oricine poate sa vina pe oriunde. In comp nu campez site B cand bomba e aproape sa planteze in A, dar nu stiu eu ce nebuni sunt prin B si imi dau mare headshot din spate cand ma duc prin CT sau ma intorc spre banana. Nici nu stiu cine e Edward, dar da, nu jucam prea bine intr-adevar Nu stiu ce sa zic, parerea mea e ca nu e destul ce ai dat acolo pentru a arata daca un jucator e legit sau nu, chiar si pentru un ban care poate fi luat odata cu o cerere. Nici nu prea stiu cum sa actionez intr-o situatie ca asta, nu prea mai exista alte dovezi pro/contra pe care as putea sa le arat in afara de cateva clisee (de prost gust) de genul "am multe ore in cs si experienta", "am reputatie", "intreaba pe cine vrei din lista mea" sau "am avut noroc". Daca tu chiar crezi ca am coduri, nu prea am ce face in afara de reply-ul asta. As fi vrut sa existe si alte dovezi, am mai patit chestii de genul si pe alte comunitati si nu e ok. Sugestia mea, chiar si daca ban-ul ramane, este ca pana nu aveti o dovada INCONTESTABILA, nu ar trebui sa dati oricui ban.
 24. Synerzy

  Help phpBB !

  @qSeek iti poate oferi ajutorul, insa ma indoiesc ca o va face fara contra plata.
 25. .NiGHT

  Cerere unban

  youtube.com/watch?v=wq1vbK9U1kw&feature=youtu.be 0:28 daca bagi o viteza de 0.25 o sa vezi ca tragi pe langa cap si totusi ii dai cap. Ca sa nu mai zic ca mereu faci bhop perfect. 2:49 nice gluma xd 2:29 bunnyhop / 3:09 bunnyhop / 3:16 aimbot / 4:06 nice info + wh Ciudat, dupa ce a intrat edward parca nici nu mai aveai mouse.
 26. Murdasto

  (preturi)

  Preturi Hitman: 1.Civil-200k-omorat,250k-adus 2.Politist-450k-omorat,530k-adus 3.Mafiot-500k-omorat,570k0adus 4.Lider/Co-lider mafie-600k-omorat,650k-adus 5.Lider/Co-lider politie-630k-omorat,700k-adus
 27. Murdasto

  (regulament)

  Regulament Hitman: 1.Daca aveti un contract si trebuie sa parasiti calculatorul il sunati/va intalniti cu cel ce a pus contractu si ii explicati situatia si banii ii returnati. 2.Nu rapiti/omorati civili daca nu aveti un contract. 3.Nu jefuiti civili. 4.Nu aveti voie sa rapiti medici
 28. Murdasto

  (reclamatii)

  Aici puteti reclama un hitman: 1.Numele tau(in joc): 2.Numele celui reclamat + ID: 3.Ai martori?: 4 Ce crezi ca merita?(ban/warn): 5.Dovezi:
 1. Load more activity
×