Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Onuta

  Cerere Helper - RobertoFM

  Te-ai descurcat cu gradul, te stiu de băiat serios, întotdeauna o plăcere să lucrez cu tine. Ai grijă însă să îți îndeplinești funcția de acum și să tratezi gradul ca atare. Din toată inima:
 3. AlexHeisenberg

  Cerere Helper - RobertoFM

  O cerere buna, ai mai fost in staff si nu ai cauzat probleme, de la mine ai
 4. Today
 5. RobertoFM

  Cerere Helper - RobertoFM

  ► Prenume: Roberto Alexandru ► Nick: RobertoFM ► Varsta: 17 ani ► Primele 7 cifre din CNP: 5030913 ► Tara/Oras: Bucuresti ► Discord: Roberto Alexandru#6106 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salut , ma numesc Roberto Alexandru. Sunt din Bucuresti sectorul 5 si studiez la Liceul Teoretic Dimitrie Bolintineanu in clasa a 11-a. Ma consider o persoana calma , intelegatoare , responsabila si imi place sa ajut persoanele din jurul meu , fara sa primesc ceva in schimb. Ca defect , pot spune , ca ma atasez foarte repede de anumite persoane si ca trec cu vedere prea repede. In timpul liber ma joc CS:GO , Minecraft si Rocket League , acestea fiind jocurile pe care le joc cel mai des. Pe langa jocurile de pe PC , practic cateva sporturi: inot de aproape 7 ani si fotbal cu prietenii , cand imi permite timpul. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Deoarece am experienta mare in acest domeniu , sunt foarte activ , pot ajuta playerii de pe server cu informatiile de care au nevoie si pot pastra o limita a decentei pe chat. ► La ce nivel de experienta te consideri? [INCEPATOR, MEDIU, AVANSAT]: Dupa parerea mea , ma consider la un nivel de avansat , datorita experientei mele pe acest server de aproape 6 luni , iar pe langa experienta ca staff de pe acest server , am mai avut cateva experienta pe alte comuntati cu mult timp in urma. ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: Multumesc pentru timpul acordat. Another one
 6. Onuta

  Reclamatie xdmateiul

  *Ban permanent. Indiferent de numărul pe care serverul respectiv de discord îl deține, se consideră reclamă. Aveai alternativă la ceea ce sustii că voiai să faci. Să ceri profilul de discord in mesaj, ulterior sa ii dai acolo link-ul. Intr-adevar, ai primit warn de la plugin, insa iti aduc la cunostinta ca reclama oprita de catre plugin este sancționabilă. "Nu aveţi voie să faceţi reclamă la absolut nimic pe server, prin absolut nicio metoda, nici prin mesaj privat, nici pe chat-ul public, clan chat, etc." Îți sugerez să faci cerere unban.
 7. vulk

  cerere unban

  1. Nick: vulk 2. Cine ti-a dat mute/ban: aphroditeee 3. Motivul mute-ului/ban-ului: Reclama 4. Screen cu ce iti arata cand vrei sa intrii (doar in cazul ban-ului): https://imgur.com/a/UPPBxtG 5. De ce doresti unmute/unban: Pentru ca imi place comunitate si chiar ma distrez destul de bine cand ma plictisesc, si nu prea as vrea sa pierd averea, itemele si constructia (piramida) construita in vreo 3 zile... 6. Comentarii aditionale: A fost o greseala prosteasca si nu o sa se mai repete..
 8. Xdmateiul

  Reclamatie xdmateiul

  Ai fost STAFF si nu stii regulamentul ? Trist. Nu ma intereseaza ce sv de disc este, al cui este sau cati membrii are, conform Regulamentului ai primit Mute permanent pana cand un Moderator ti-a acordat Ban. ========================================================================================================================================== La revedere , iti las asta sa ai amintire daca vr.
 9. vulk

  Reclamatie xdmateiul

  1. Nick: vulk 2. Persoana reclamata: xdmateiul 3. Fapta: mute permanent 4. Dovada:https: //imgur.com/a/wAkNRnI 5. Comentarii aditionale: Am atasat poza din chat log pentru ca s-a derulat chatul foarte mult. persoana in cauza mi-a dat mute permanent pentru ca am incercat sa-i dau unui baiat serverul meu de discord, NU COMUNITATE, indiferent de nr de playeri pt ca pe server vorbesc 4 persoane mari si late, avand 49 de membri sau cat a zis el nu reflecta....Discord De comunitate de gaming sau cum scrie in regulament. Pur si simplu e discordul meu unde vorbesc cu prieteni ATAT. Iar o persoana de pe chat mi-a zis hai pe voice. Bun, asa ca i-am dat mesaj privat cu discordul meu. Am primit o avertizare, ma gandeam ca poate merge totusi, am mai dat o data, am mai primit o avertizare. Iar la a 2a avertizare am primit MUTE PERMANENT. Si ca sa fie clar eu nici macar nu am scris chestia aia fizic in chat, adica helperul a primit notificarea ca eu am scris server de discord acolo iar eu nici macar nu am putut scrie chestia aia si totusi am primit mute?? Adica chestia aia nici nu se regaseste in chat logul meu. Daca caut in chat log serverul de discord nu il gasesc, dc ? PENTRU NICI MACAR NU E IN CHAT, PERSOANA la care am trimis mesajul respectiv nici macar nu a primit mesajele alea 2 care are fi trebuit trimise. Am fost helper si stiu foarte bine regulile, si acolo scrie comunitate de gaming, Serverul meu de discord nu e comunitate de gaming pentru ca vorbesc cu un prieten si atat. Si reclama era daca scriam hai frate intra si tu acolo mai adu si 3 prieteni si hai sa ne strangem acolo frumos de o comunitate ceva sa radem etc. Adica asta e reclama :Activitate (comercială) prin care se urmărește, pe calea publicității (prin tipărituri, radio, televiziune, cinematograf etc.), suscitarea, câștigarea interesului public asupra anumitor mărfuri, a unor cărți, a unui spectacol, a folosirii unor servicii etc. ♦ Răspândire de informații elogioase (despre cineva sau ceva), cu scopul de a-i crea renume sau popularitate. De ce as avea ca interes popularea serverului doar pt un baiat care mi-a cerut sa intru pe voice. Stiu ca e server de discord al serverului dar doar pentru ca am vrut sa vorbesc cu baiatul respectiv 5 minute o chestie pe care nu o puteam vorbi pe chat am primit mute permanent ?
 10. All I see is dolla signs

  In between her panties lines

 11. Yesterday
 12. zDeagle

  Cerere Recuperare Miha4la

  Ai iesit de 6 zile din staff,cand incepe scoala iesi iar,sau cum?,Ai un comportament foarte imatur ,ai primit destule sanse!
 13. AlexHeisenberg

  Cerere Recuperare Miha4la

  Ai primit foarte multe sanse plus ai iesit din staff acum 6 zile
 14. Khinezu

  Portofoliu Khinezu

  Multumesc apreciez, vorbim.
 15. 666siX

  Cerere avatar

  Am ales, multumesc.
 16. Khinezu

  Cerere avatar

  Le-am facut de 150-250 ca sa incapa mai bine poza, sper sa-ti placa. https://imgur.com/a/BDvwMHF
 17. Steiner

  Cerere Designer - Khinezu

  Ai mai fost designer la noi, lucrezi destul de nice
 18. Khinezu

  Cerere Designer - Khinezu

  Nick: Khinezu Varsta: 18 Discord: Khinezu#2611 Grad: Designer Descriere: Ma numesc Alex, sunt din Baia-Mare, am frumoasa varsta de 18 ani, sunt o fire sociabila, imi place sa imi fac prieteni, sunt descurcaret, pot spune si istet, imi place sa ma descriu moral, fizic mai putin insa va pot spune ca sunt inalt, brunet, ochii caprui si parul scurt. Pe langa acestea, imi place sa imi fac prieteni, sa ajut lumea si ma acomodez repede, sunt o fire prietenoasa, cu un simt al umorului dezvoltat, sunt serios cand este cazul, stiu cand sa tac si cand sa vorbesc, sunt dornic sa invat lucruri noi si respect doar cand si eu sunt respectat, sunt dornica de munca si cand incep un lucru il duc pana la capat. La ce crezi ca ne poti ajuta?: Pentru ca sunt activ si cred ca o sa ma descurc ca Designer. Vreau sa ma ocup de Zona GFX. Dece crezi ca meriti acest grad?: Am detinut functia de Designer inainte, am experienta in Ps si vreau sa-mi imi folosesc talentul intr-un scop constructriv. De cat timp te ocupi?: Lucrez in Ps de mult timp, am luat o pauza de cateva luni si acum incerc sa revin Cea mai buna lucrare a ta, (poza + psd): Alte detalii: Lumea stie cum lucrez. Sper sa primesc functia.
 19. RobertX

  Cerere Recuperare Miha4la

  ai primit deja prea multe sanse . sa nu mai vorbim de lipsa de respect .
 20. imdennys

  acceptat [Cerere Helper] - Zhao98

  Contacteaza-ne pentru test.
 21. imdennys

  respins Cerere Grad

 22. Mihai

  Portofoliu Khinezu

  Arata foarte bine . Daca ai timp sa imi faci un avatar , astept un msg pe insta/discord Mult succes in continuare.
 23. imdennys

  respins Cerere Helper

 24. imdennys

  respins helper

 25. Xdmateiul

  Cerere Recuperare Miha4la

  Deci acum 6 zile nu aveai timp, si in loc sa te invoiesti ai iesit din STAFF. Sanatate ! . #doneaza#kround
 1. Load more activity

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...