Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. imdennys

  respins Cerere Helper

  Modelul a fost modificat, de ce copiezi pe altul?
 3. JustaNoobBh

  respins Cerere Helper

  ► Prenume: Mario ► Nick: JustaNoobBH ► Varsta: 14 ► Primele 7 cifre din CNP: 5060427 ► Tara/Oras: Romania. Adjud ► Discord: JustaNoobBh#1754 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Ma numesc Mario. Sunt din Adjud/ Jud Vrancea. Sunt in clasa a VIII a A la Colegiun National Emill Botta. Am 14 ani in curand 15. Imi place sa calatoresc impreuna cu familia in alte tari/orase. Sunt un copil ca toti ceilalti merg la scoala fac pregatiri[ mate romana engleza-pentru olimpiade]. Ma joc minecraft de 3-4 ani. Stiu ca ma joc de la verijorul meu Mihai. Sunt o persoana sincera si prietenoasa imi fac multi prieteni si imi place sa folosesc retelele de socializare. Stau la casa. ies afara cu prieteni in fiecare zi chiar daca ploua sau ninge. Imi place sa merg la munte si sa skiez[ skiez de la 3 ani]. Daca cineva are nevoie de ceva de la mine orcand, mie mi ar face placere sa imparc cu ei acel obiect. Am o pisica[ alba ] pe nume Toto, are 2 ani. Si am un catel pe nume Oreo [este un ciobanesc german alb ]. Cam atat am de spus despre mine. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Deoarece am vazut ce bine e sa ajuti comunitatea si sa ii pedepsesti pe cei care incalca regulile. ► La ce nivel de experienta te consideri? Avansat deoarece stiu tot despre MC ► Ai citit regulamentul?: Da. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): Sunt in cealalta cerere deoarece nu mai am loc de Atachments
 4. imdennys

  respins Cerere STAFF

 5. Today
 6. Lma mancamiai ouale 

 7. Yesterday
 8. Steiner

  BUG

  Nu oferim suport tehnic pentru servere sau pentru pluginuri
 9. gelu2104

  BUG

  am o problema.nu stiu de la ce este dar cand tragi langa jucator ii da demegi. am incercat sa bag al server la fel face si am vb si cu baietii de la host si a spus ca nu poate fie de la iei. cine stie sa ma ajute va rog ca acest bug ma opreste dau drumul la server.daca doriti si daca aveti timp sa ma ajutati puteti pe discord GELU#6381 astept sper sa ma ajutati unu dintre voi.ma multumesc ca mati ajutat si ma scuzati de deraj. o zi frumoaza
 10. Xdmateiul

  respins Cerere STAFF

  Toate mentionate mai sus
 11. 666siX

  respins Cerere STAFF

  Cererea ta este una foarte slaba, cnp ul este gresit iar minimul de cuvinte nu este respectat + ca dovada cu orele tale lipseste. Poti ajuta fara grad, mai mult de atat nu am ce sa adaug.
 12. Steiner

  respins Cerere STAFF

  Precum s-a votat mai sus
 13. imdennys

  acceptat Cerere Helper - RobertoFM

  Acceptat pentru test.
 14. Zhao

  respins Cerere STAFF

  Sa stii ca primele 7 cifre din CNP reprezinta data nasterii, asa ca nu incercam sa va furam datele. Modelul de cerere a fost actualizat. Asadar, raspunsul meu final este:
 15. Onuta

  respins Cerere STAFF

  Cnp fals și model de cerere incorect.
 16. Letox

  [Include] hattrick_csgo.inc

  Mersi frumos, Chiar am nevoie.
 17. Steiner

  Problema la warp mina /skyblock

  Buna, ai un model ce trebuie respectat, iti sugerez sa dai edit la post.
 18. Este o problema in legătură cu mobii din mina de pe skyblock, sunt prea op, nu pot sa ii bat, au armuri prea bine făcute, nici cu mere notch nu merge sa ii învingi, au prea multe inimi, mai scădeți din ele va rog eu
 19. Khinezu

  Cerere Avatar Mihai

  Cu placere, ai ales.
 20. imdennys

  Reclamatie Rata_Ducky

  Donatorul a fost sanctionat cu un WARN. Va multumim pentru reclamatie.
 21. imdennys

  Propunere by Jumanji [ chat color ]

  Este un perk al donatorilor, setezi chatcolor si orice scrii, scrii cu culoare, nu exista "in exces", nu va sta nimeni sa scoata /chatcolor si dupa iar sa l porneasca si tot asa.
 22. imdennys

  Propunere by Jumanji [ tokenshop ]

  Exista deja cooldown la /tokenshop de 5 minute.
 23. imdennys

  Propunere by Jumanji [ sodium ]

  Optifine e cea mai buna solutie vanilla pentru Performance issues. In fabric se pot ascunde cheat-uri foarte usor si nimeni din staff nu va sta sa caute si in MODS.
 24. Al 5-lea si-a luat noscope in craci
 25. Zhao

  Propunere by Jumanji [ tokenshop ]

  O propunere buna insa consider ca un cooldown de 5 minute intre achizitonarea din /tshop a acest lucruri ar fi mai mult decat suficient.
 26. Mihai

  Cerere Avatar Mihai

  domnu khinezu vine in clutch : D ty . Ales
 27. yeahdenis

  portofoliu denis

 28. Hoes want to be seen with me

  And I love their big fake titties

 1. Load more activity

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...