Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 06/07/2020 in all areas

 1. 5 points
  daca acest post primeste o reactie, tudor e gay
 2. 2 points
  Un sistem foarte bun de vip pentru inceput. [hide] DOWNLOAD [/hide] [hide] Lista tuturor modulelor [/hide] Featrures: Puteti crea grupe, de exemplu vip1 are 110HP si vip2 are 120HP, vip1 nu are bhop, vip2 are, si tot asa Fiecare feature este customizabil Tag in Tab si Colored Chat Puteti adauga unitati de armura, bani, viata, viteza AntiFlash Neon si Aura Autobhop Defuse Kit free Nu poti lua Damage de la propiul molotov Ai HealthShot Spawn Effects Electro Effects cand tragi Poti da vip o ora, o zi, o saptmana, o luna si permanent Q&A: Q: Cum oferi cuiva gradul de vip? A: In joc folosesti comanda sm_admin si in meniu selectezi "Manage Vip Sistem" si de acolo va dati voi seama. Q: Sursa? A: [hide]Link [/hide] Q: Credite? A: R1ko Q: Astea sunt toate features-urile? A: Nu, aceste plugin este modular, ceea ce inseamna ca puteti adauga mult mai multe, dar cred ca atat este suficient Q: Cum modific sau grupe? A: C:\Users\Admin\Desktop\VIP KTO\addons\sourcemod\data\vip\cfg\groups.ini
 3. 2 points
  Cam slabuta cererea nush csz, in special la descriere personala puteai mai mult..
 4. 1 point
 5. 1 point
 6. 1 point
  I can't stop farting and it's actually starting to piss me off.
 7. 1 point
  Cererea este ok, cu argumente decente.
 8. 1 point
  Argumentele sunt ok iar descrierea este convingatoare. Succes!
 9. 1 point
  Descriere e bunicică, argumentele sunt bune, eu iti ofer o sansa
 10. 1 point
  Descrierea este ok , argumentele nu sunt cele mai bune , dar sa zicem...
 11. 1 point
  Cererea este ok, puteai sa o mai completezi, dar iti dau o sansa oricum.
 12. 1 point
  Poti ajuta si fara a avea gradul de Helper.. Din nou, aceiasi chestie. Poti ajuta raportand playerii pe discord sau contactand un helper via server. Cererea mai trebuie lucrata. Mai ales la intrebari . Revino peste 3 zile cu o alta cerere!
 13. 1 point
  De-ar fi sa-ti fac un portret nu-ti găsesc niciun defect
 14. 1 point
  Nu cred că ești potrivit pentru staff ținând cont de istoricul sancțiunilor
 15. 1 point
 16. 1 point
  Eu nu cred ca esti potrivit sa faci parte din staff avand in vedere ca ai foarte multe sanctiuni inclusiv doua banuri.(Dovada: https://prnt.sc/t239nx)
 17. 1 point
  Cererea este buna, imi place cum te-ai descris si din punctul meu de vedere meriti o sansa.
 18. 1 point
  Ma bucur ca ti-ai schimbat comportamentul, iar de data aceasta sa speram ca te vei descurca (ultima sansa).
 19. 1 point
  Bine, iti mai dau o sansa, si ultima, daca nu te descurci ca helper alta sansa nu mai primesti, din partea mea cel putin.
 20. 1 point
  Cererea este foarte okei. Mult succes ca STAFF .
 21. 1 point
  Cererea este mult mai bine facuta decat celelalte cereri.Imi place cum te-ai exprimat.Sa speram ca te descurci ca helper.
 22. 1 point
 23. 1 point
 24. 1 point
 25. 1 point
  ► Prenume: Ines ► Nick: Inesuk ► Varsta: 15 ani ► Tara/Oras: Romania, Bucuresti ► Discord: Inesuk#0423 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Sunt fata, imi place matematica. Sunt ambitioasa, pot face orice fel de constructie in timp, pot fi un helper bun, voi tine cont de regulament, voi da mute acolo unde este nevoie si nu voi abuza de acesta. Imi place sa imi fac zi de zi prieteni, sa vorbesc cu ei si sa construim. Am aproape 7 pagini de mute-uri, niciun ban, dar imi voi revizui comportamentul. ► Poti comunica si in alte limbi?: Pot comunica si in limba engleza. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din STAFF, deoarece nu abuz de mute-uri si vorbesc corect gramatical. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Cred ca o sa fiu acceptata, deoarece vorbesc civilizat si corect. Si sunt cinstita cu ceilalti playeri si cu STAFF-ul. ► Ai citit regulamentul?: Da, dar il voi mai citi de cate ori este nevoie. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: Multumesc frumos pentru atentia acordata!
 26. 1 point
 27. 1 point
  Cererea este okay, iti mai ofer o sansa, nu o rata.
 28. 1 point
 29. 1 point
  Cererea este buna, si din cate am auzit ai fost un helper bun inainte, bafta la test! ‘cum facem cu vegasu?’
 30. 1 point
 31. 1 point
  Cererea este okay, ai experienta ca staff pe acest server si nu am dubii ca stii regulamentul. Imi place sa te am coleg de staff
 32. 1 point
  Nu am ce să comentez. Baftă la test.
 33. 1 point
  Cererea e ok. Dar incearca sa nu dai raspunsuri seci, de exemplu cum ai raspuns la intrebarea despre regulament,pentru ca asta fac helperii,dau raspunsuri elevate playerilor care au nevoie de ajutor.
 34. 1 point
  *comentez deoarece am fost prezent* Mie sincer nu mi se pare corect sa ii zici tu de ce da mute in timp ce e un las si fuge, tinand cont ca a dat un mute corect. Pe langa faptul ca nu ai dreptul, poate insemna si o batjocora. + nu e vorba doar de alea 2 randuri zise de tine, prezente si pe discord (off-topic), prezente si in acest raspuns (un pic mai sus), e vorba ca tu iti bateai joc de absolut orice zicea. Ideea este ca regulamentul ii ofera posibilitatea de a sanctiona in caz ca se simte jignit. Acum ca sa intelegi, una dintre diferentele dintre staff si jucatori este ca jucatorii, raspund cu ura, la ura, iar staff-ul cu sanctiuni. In cazul asta un jucator cum proceda? Te injura si isi batea joc de tine exact cum o faceai si tu. Iar el cum a procedat? A fost amabil, ti-a explicat situatia pastrand calmul, iar apoi a aplicat o sanctiune. De ce am zis ca este o batjocora si de ce ti-a acordat mute 24h? Sa presupunem totusi ca tu nu ai avut intentia sa il jignesti sau sa iti bati joc de el, iar Matteo a inteles in alt mod situatia. Fapt pentru care ai primit unmute, deci aceasta cerere nu-si are rostul. Totusi eu continui pe acelasi ton, dupa ce el ti-a dat unmute, si-a cerut scuze chiar daca nu avea de ce, raspunsul tau a fost: acum iti ceri scuze? (aici din pacate am o dovada din logs de la minecraft, nu am una direct de pe server). Atat am avut de zis. P.S.: Nu ai voie sa comentezi la propria cerere, indicat ar fi sa o editezi in caz ca vreai sa mai adaugi ceva.
 35. 1 point
  Cererea este decentă, însă din cele spuse de staff-ul vechi, nu ai un comportament matur.
 36. 1 point
  Buna, iti înțeleg "frustrarea" insa nu acceptam avocați. Nu poti reclama decat un punish ce ti-a fost acordat tie.
 37. 1 point
 38. 1 point
  Cererea are cateva greseli gramaticale dar nu foarte grave. Bine ai revenit!
 39. 1 point
  O cerere buna cu argumente decente
 40. 1 point
 41. 1 point
  Sincer imi este dor de tine si cererea chiar este okay.
 42. 1 point
  cererea este ok, scurt si la obiect! Eu iti acord o sansa, nu ti bate joc de ea!
 43. 0 points
  Nu prea ma uit la filme, da pe asta vreau sa il vad. Da mateo, smr baiatu meu, trebuia sa iei si tu descrierea dp un site.
 44. -1 points
 45. -1 points
  Nu cred ca detii mentalitatea pentru o asemenea functie.
 46. -1 points
  fooking stalker stop looking on my profile
×
×
 • Create New...