Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/19/2019 in all areas

 1. 2 points
  Ce face acest plugin ? Ei bine daca un jucator are de ex "KROUND.RO" in nume, el v-a primi acces la diferite taguri in chat/tab. Download: [hide]click[/hide]
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. 1 point
  Mi se pare ca ai deja o reputatie destul de buna pe forum deci nu vad de ce sa nu ai o reputatie buna si pe server mai ales ca din cate zici ai o mentalitate destul de buna si potrivita pentru acest post .
 4. 1 point
  Chiar daca ma bucur ca ai revenit , nu inteleg de ce ai reuntat la grad pentru a reveni dupa 10 zile , puteai face o cerere de invoire si era mai putina bataie de cap .
 5. 1 point
  V2 Daca vrei sa mai modific ceva imi dai PM si te ajut. Ma anunti daca vrei sa inchit topicul sau mai astepti si alte creati.
 6. 1 point
  Oricum stiu ca nu o sa o folosești :)))
 7. 1 point
  Cererea e ok și nu am văzut să faci probleme
 8. 1 point
 9. 1 point
  Inteleg "caterinca" insa totusi, consider ca pentru o cerere ar trebui sa fii serios. E un grad pe un server de minecraft, stiu, dar totusi as dori putina seriozitate. Ce a spus george voi spune si eu, descrierea ta e oriunde altundeva numai aici nu. Ai zis ca trebuie sa stam cu tine, pai uite, nu putem sa stam cu fiecare persoana care doreste sa intre in staff sa ii vedem noi personalitatea, tocmai de asta avem acel punct, sa va descrieti voi. Nu iti poti gasii cuvintele si incerci sa ascunzi asta prin umor, sau o tentativa de umor. Incearca sa fii si serios, batfa.
 10. 1 point
  Cererea buna si pari o persoana capabila, bafta
 11. 1 point
  esti activ si nu ai conflicte cu nimeni, succes!
 12. 1 point
  Ai un comportament decent pe server. Ești activ pe server. Aplicația este ok dar se putea și mai bine.
 13. 1 point
  Te-am vazut activ pe server si cred ca meriti aceasta functie.
 14. 1 point
  Din descriere reiese faptul ca ai toate calitatiile necesare, ai ore pe server, bafta.
 15. 1 point
  Nu sunt de acord cu acest lucru ca staff trebuie sa fi calm și respectuos cu playerii. Îți dau o sansa și ma prefac ca nu am văzut un comportament ușor agresiv deoarece colegii mei au încredere în tine. Ai grija nu îmi strica din nou impresia despre tine. Succes!
 16. 1 point
  nu esti asa calm cum spui dar cererea e ok si meriti o sansa
 17. 1 point
  Cererea este ok. Motiv convingător.Meriti o șansă
 18. 1 point
  pari ok dar cererea trecuta nu mi a placut deloc , success cu cererea asta :3
 19. 1 point
  Misto, chiar ai depus multa munca!
 20. 1 point
  Foarte frumoase toate.
 21. 1 point
  Branding oficial pentru BestBuds. Do not call the police :))
 22. 1 point
  Am observat ca sunt cateva plugin-uri pe aici care necesita acest include care nu este atasat langa sursa deci am descis sa il las intr-un post sparat. Cateva plugin-uri la care este necesar acest include: vip_ex vipinfo ore [hide]https://mega.nz/#!4AVwEKyZ!TZXz8mAungqlr82ZGlYwAwnRKxE7VBQTjnkyBotp3NI[/hide]
 23. 1 point
  Acest plugin creeaza niste "fantomite" dupa ce un player moare. Exemplu: Download [hide]Click[/hide]
 24. 1 point
  Acest plugin va impiedica rush-ul pe server. Comanda pentru Meniul de baza(dupa instalare): sm_zones Download: [hide]Click[/hide]
 25. 1 point
  Dupa 8 luni de inactivitate pe forum cat si in design m-am decis sa ma reapuc. In acest moment lucrez la o noua structura a website-ului, ceva mai profesionist. O sa incerc sa postez regulat tot ceea ce fac.
×