Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/01/2020 in all areas

 1. 2 points
  Cererea este ok, nu am vazut sa creezi probleme, meriti o sansa.
 2. 2 points
  Pe perioada pauzei ne anuntate, a fost necesar sa reformatez PC-ul, am pierdut majoritatea .psd-urilor de la lucrarile anterioare Lucrari "Noi":
 3. 2 points
  Cum sa nu iubesti Otelul Galati bro, e cea mai tare din Carpati. https://www.youtube.com/watch?v=nX2M7nzXWqA
 4. 1 point
  Nu ai minimul de ore pe server. Mai poti lucra la descrierea pesoanala , sa spui mai multe lucruri despre tine ca persoana . Poti sa revii cu o noua cerere mult mai bine structurata peste 3 zile.
 5. 1 point
  Trebuie sa mai lucrezi la descriere. Nu este intocmai ofertanta, vorbeste mai mult despre tine ca persoana. Spune-ne cate ceva despre tine, ce te face pe tine sa fii tu. Nu ai numarul de ore necesare. Inecarca din nou cand indeplinesti aceasta concluzie.
 6. 1 point
  Cererea nu este tocmai cea mai stralucita si nici nu ai numarul de ore. Ai timp sa lucrezi la o noua cerere pana strangi limita de ore
 7. 1 point
  Cererea este una decenta, incearca mai mult sa te descrii pe tine, pentru ca nu esti la fel ca toti ceilalti, esti unic in felul tau, mai fa si numarul necesar de ore si revino cu o noua cerere, iti urez noroc!
 8. 1 point
  Salut, din pacate nu ai numarul necesar de ore pentru a aplica, imi pare rau.
 9. 1 point
  Un sistem foarte bun de vip pentru inceput. [hide] DOWNLOAD [/hide] [hide] Lista tuturor modulelor [/hide] Featrures: Puteti crea grupe, de exemplu vip1 are 110HP si vip2 are 120HP, vip1 nu are bhop, vip2 are, si tot asa Fiecare feature este customizabil Tag in Tab si Colored Chat Puteti adauga unitati de armura, bani, viata, viteza AntiFlash Neon si Aura Autobhop Defuse Kit free Nu poti lua Damage de la propiul molotov Ai HealthShot Spawn Effects Electro Effects cand tragi Poti da vip o ora, o zi, o saptmana, o luna si permanent Q&A: Q: Cum oferi cuiva gradul de vip? A: In joc folosesti comanda sm_admin si in meniu selectezi "Manage Vip Sistem" si de acolo va dati voi seama. Q: Sursa? A: [hide]Link [/hide] Q: Credite? A: R1ko Q: Astea sunt toate features-urile? A: Nu, aceste plugin este modular, ceea ce inseamna ca puteti adauga mult mai multe, dar cred ca atat este suficient Q: Cum modific sau grupe? A: C:\Users\Admin\Desktop\VIP KTO\addons\sourcemod\data\vip\cfg\groups.ini
 10. 1 point
  Cererea ta este in regula, meriti o sansa,mult succes.
 11. 1 point
  O cerere ok si nu imi amintesc sa fi cauzat probleme pe server
 12. 1 point
  Cererea este okay, nu am auzit sa faci probleme. Succes
 13. 1 point
  Cererea este decenta,iti ofer o sansa.
 14. 1 point
  Cererea este ok, meriti o șansă.
 15. 1 point
  Cererea este ok, nu ai incidende neplacute pe server, iti ofer o sansa !
 16. 1 point
  Mama ce plugin interesant chiar il cautam
 17. 1 point
  Se vede din dovada cum l-ai jignit. Nu înțeleg motivul reclamației.
 18. 1 point
  Salut! Cererea este buna. Consider ca meriti o sansa! Succes!
 19. 1 point
  Ți-am urmărit progresul comportamentului și ți-ai mai revenit. Cererea este atrăgătoare, are un aspect structurat ceea ce spune multe despre tine. Să sperăm că te vei ține de acest comportament cald și în momentele grele.
 20. 1 point
  Cererea ta este bine structurata, ai câteva sancțiuni dar am observat ca ți ai schimbat comportamentul,ești activ pe server eu consider ca meriți o șansă.
 21. 1 point
  Cererea m-a atras foarte mult, esti un tip ok si cu bunul simt, meriti o sansa. Din partea mea ai un da si ne vedem in etapa urmatoare. Succes !
 22. 1 point
  Cererea este okay, ai câteva mute-uri dar nimic foarte grav. Succes.
 23. 1 point
  Cererea este chiar buna,pe server nu ai facut probleme,iti ofer o sansa. Bafta!
 24. 1 point
  Cererea mi se pare convingatoare si din partea mea meriti o sansa.
 25. 1 point
 26. 1 point
  Sunt dispus sa iti ofer inca o sansa, sa nu o dai in bara iar.
 27. 1 point
  Salut! Cererea este ok. Ai avut tu prostia ta n acele momente. Sper doar ca ai invatat o lectie din tot. Eu iti voi acorda inca o sansa! Succes!
 28. 1 point
  Cererea mi se pare acceptabila, ai minimul de ore necesare ai nu am auzit lucruri rele la adresa ta.
 29. 1 point
  Cererea ta este ok, esti un tip super de treaba si chiar meriti a doua sansa.
 30. 1 point
  Cerere este okay. Iti acord o sansa cu promisiunea ca iti revizuiești comportamentul si ca iti ceri scuze in legatura cu toate vorbele rele aduse la adresa oanei sau denis. Te plac, insa nu imi place ca ai început sa vorbesti cu multe persoane ce nu au avut leg deturna cu staff-ul despre cele implicate. Daca vrei sa revii, va trebui sa iti ceri scuze de la oana, denis si cn a mai fost implicat.
 31. 1 point
  Ţinând cont că ţi-ai făcut treaba ca la carte, consider că meriţi o şansă, fiecare greşim şi merităm o a 2-a şansă. Succes !
 32. 1 point
  Lasand la o parte cateva virgule pe care le-ai scapat, cererea este ok, iar pe server nu te-am vazut sa cauzezi probleme.
 33. 1 point
  Cererea este buna. Iti voi acorda o sansa ! Mult succes!
 34. 1 point
 35. 1 point
 36. 1 point
  Bună! Cererea ta este una cu potențial. Argumente bunicele, iar tu pari un om care merită șansa de a face parte din staff. În altă ordine de idei nu prea te-am văzut pe server, dar atâta timp cât vei fii activ în calitate de helper, nu este nicio problemă. Mult succes!!
 37. 1 point
  Cererea este una decenta,pe server nu ai cauzat probleme,dupa parerea mea meriti o sansa,nu o da in bara.
 38. 1 point
  Cererea este atrăgătoare, nu am văzut scăpări și te-ai descris moral, nu fizic. Pune și repetă regulamentul să nu existe al doilea rateu. Succes.
 39. 1 point
  imi plac la maxim, felictiari!
 40. 1 point
  ► Aceasta este BLACKLIST-ul server-ului MC.KROUND.RO ► Aceasta lista contine IGN-uri de persoane care au savarsit actiuni care au afectat server-ul si/sau imaginea acestuia intr-un mod mai mult sau mai putin bine intentionat sau nu sunt demne pentru comunitatea noastra. ► Aceste persoane nu au dreptul la CERERI de GRAD [HELPER, RECUPERARE GRAD], DE UNBAN, UNMUTE SAU RECLAMATII. | - boss/leonard - maxgamer/maxgamer03 - david2006gamer/davidgamer2006 - alex31ytb - BrayGhost - KingLuca/LukaKing/undeicnn/KingLuka - iGotNothingJPEG - Andreea16 - RazzoR6969 - _WizzPLVG_ - Messy10 - JumanjiXD - Azizmac - ManuYo - Ikeys_ - UnReal - MarioBoss958 - HadesTheGod/georgestefan7 - SzJunior - Brian - Mattew - ianci2 - Andeutzu - zaSami65 - Claudiu505/DAlbert505 - georpg - iWhite - tovan - deliaaaa/DeliaQUEEN/MirelBuciDeFier Lista poate fii modificata oricand si este in curs de completare...
 41. 0 points
  Descrierea personală este decentă dar, nu ai numărul de ore și ai o atitudine puțin deranjantă pe server.
 42. 0 points
  Cerere este slabă iar argumentele la fel personal nu cred ca esti pregatit pentru această funcție.
 43. 0 points
  Contacteaza un Admin pentru test.
 44. 0 points
 45. 0 points
  ► Prenume: Denisa ► Nick:Denisuk ► Varsta: 16 ► Primele 7 cifre din CNP: 6040329 ► Tara/Oras: România , Buzău ► Discord: Denisa#9070 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Sunt din Buzău , am 16 ani , invat la un liceu cu profil pedagogic si ador animalele . În timpul liber fac canto, machiez ,fac unghii,citesc , fac sport si ies pe afara cu prietenii. Imi place sa vorbesc cu oamenii si imi fac prieteni destul de usor . Ma descurc in situatii complicate si gasesc mereu o rezolvare . Sunt o persoana corecta , nu imi place sa fiu mintita si nici sa mint, spun ce am de spus, indiferent de cat de dureros ar fii adevarul . Puncte forte : atenta la detalii, corecta , respectuoasa,creativa,disciplinata. Puncte slabe: mult prea perfectionista, critica cu mine insami. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Vreau sa ajut la mentinerea linistii si pacii pe server, astfel serverul sa fie un mediu civilizat. ► La ce nivel de experienta te consideri? [INCEPATOR, MEDIU, AVANSAT]: Mediu ► Ai citit regulamentul?: Jumatate,acum urmeaza sa il citesc pe tot ► Poza cu orele jucate (scoreboard):https://imgur.com/a/903cYS2 ► Comentarii aditionale:
 46. 0 points
  Din punctul meu de vedere cererea este slabă și deloc atrăgătoare ca aspect și argumente. Îmi pare rău.
 47. 0 points
  Cererea arata foarte bine iti doresc succes pe mai departe !
 48. 0 points
  ✔ Consiliul Administrativ MC.KROUND.RO a emis pe 4.11.2018 strangerea de donatii in schimbul rank-urilor pe server. ✔ Acest topic este unul informativ, dedicat celor ce au donat sau au planuri sa faca parte din echipa noastra. ✔ Managementul server-ului este unul de incredere, cu experienta si vechime in acest domeniu, alaturi de persoane ce si-au pus increderea in noi si nu au regretat nici pana in prezent. ✔ Ce trebuie sa stii inainte sa donezi? - donatiile sunt nerambursabile (nu se pot da inapoi) - orice abuz de grad sau incalcarea regulamentului poate conduce la primirea de penalizari, downgrade, remove sau chiar interzicerea pe server - orice tentativa de "scam" sau de preluare inapoi a donatiei prin metode legale, fara anuntarea acestui lucru, este pedepsita aspru ✔ Metode prin care se poate dona: - PaysafeCard - Paypal / Card - SMS ✔ Donatiile pentru bani in-game nu sunt rambursate (in total) dupa posibilile resetari a progesului. ✔ Donatiile sunt folosite in finantarea, intretinerea si actualizarea server-ului. Orice rank de poate achizitiona de pe STORE (store.kround.ro) sau in privat la unul dintre Administratori (discord.kround.ro)
 49. -1 points
  Acest plugin ofera efectul de pe " Fortnite " dupa ce elimini un jucator, daca jucatorul este eliminat prin HS se va auzi si un sunet specific din joc. Pluginul necesita configurarea culorilor, sau poate fi folosit implicit cum este in arhiva. (de preferat este sa il costumizati) Totodata puteti modifica si sound-ul din sursa daca doriti. Download: [hide]Click[/hide]

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...