Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation since 09/06/2022 in all areas

 1. prostul de ocazie la datorie
  1 point
 2. ► Nick: Maryaa_ ► Discord: Mariaa#5502 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Incep prin a spune ca m-am emotionat egztrem de tare cand mi-am regasit contul de forum pa kround . In rest, imi place pl si pl. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: ► Ai citit regulamentul?: Il stiu pe de rost ► Poza cu orele jucate (scoreboard): - ► Comentarii aditionale: Doresk sa luati an considerare aceasta cerere umila de grad special!!!!
  1 point
 3. 1. Nick: Maryaa_ 2. Propunere: Propun sa punem cusca la caine in spawn. 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere: Cusca la caine se asorteaza cu spawnu! 4. Ai resurse pentru a fii implementata (daca este necesar): Am cainele 5. Comentarii aditionale: Cius
  1 point
 4. O propunere foarte buna uzina uzinelor
  1 point
 5. 1. Nick: Maryaa_ 2. Propunere: Propun sa se redeschida mc.kround.ro 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere: Viata ar fi mai frumoasa cu mc.kround.ro in peisaj. 4. Ai resurse pentru a fii implementata (daca este necesar): Nu este necesar 5. Comentarii aditionale:
  1 point
 6. Pull it out, then I titty fuck (uh, uh)
  1 point
 7. Conform registrului national local judetean municipal a orasului Galatz nu putem lua in considerare aceasta propunere pentru ca fiindca deoarece. Multumim pentru timpul acordat citirii si interesutului dvs.
  0 points

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...