Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 03/06/2020 in all areas

 1. 3 points
 2. 2 points
  Descriere personala mult prea scurta.
 3. 1 point
  Acesta este link-ul catre addons: [hide]https://www.mediafire.com/file/2p8j1sb2t32ipf1/addons+BHOP.rar[/hide]
 4. 1 point
  Cerere ok, meriti o sansa
 5. 1 point
  Cererea este buna. Succes!
 6. 1 point
  Cererea este buna, te-ai cam întins la descriere da atata timp cat ai scris si ce trebuie e okay.
 7. 1 point
  Cererea este buna! Bafta!
 8. 1 point
  Cererea este bună, n-am nimic de comentat! Îți urez succes!
 9. 1 point
  Salut! Imi place cererea! Meriti o sansa! Succes!!
 10. 1 point
  Salut! Imi place cererea! Meriti o sansa! Succes!!
 11. 1 point
  Te am vazut activ pe server , si ai un comportament model . Succes
 12. 1 point
  Imi place ce am citit.
 13. 1 point
 14. 1 point
  O cerere destul de ok,nu am ce sa reprosez. Succes!
 15. 1 point
  Descrierea este okay , iar motivele pe care le ai adus sunt destul de convingătoare. *Aici, ambele aspecte semnifica aceeași idee
 16. 1 point
  1.Descrierea este una slăbuță. Nu rezolvi nimic daca înșirui câteva însușiri, iar în rest descrierea ramane "basic" 2.Argumentele pe care le ai adus în dreptul celorlalte subpuncte sunt destul de neconvingătoare .
 17. 1 point
  Sper ca fraza aceasta nu ai luat o in calcul ca fiind un argument la subpunctul respectiv. Din cate am citit ai facut cateva greseli gramaticale , dar acestea se pot remedia pe viitor . In rest , cererea este buna.
 18. 1 point
  1.Dupa cum probabil ai cititi si la restul, ai destul de multe greșeli gramaticale. Pe viitor incearca sa verifici ceea ce scrii de 2 ori , pana esti sigur ca este corect. 2. Descrierea este okay , ar fi fost bine să mai adaugi anumite aspecte care te caracterizează pe tine ca persoana. In rest , cererea mi se pare frumușică. Succes!
 19. 1 point
  Ai cateva greseli de exprimare si unele pasaje in care nu am inteles exact ce ai vrut sa spui, dar intentia ta de a face parte din staff si faptul ca ai muncit atat la cerere imi inspira incredere in tine, iar pe server nu am vazut sa faci probleme. Eu iti acord o sansa.
 20. 1 point
  Ai cele mai frumoase lucrari, jur le iubesc
 21. 1 point
  Descrierea puteai sa o mai dezvolti, în rest esti bine.
 22. 1 point
  Cererea este copiată.
 23. 1 point
  Succes în continuare! De la mine ai un PRO!
 24. 1 point
  La descriere ai mai îndesat câteva trăsături morale pe acolo , dar in rest cererea in sine nu lasa o impresie prea încurajatoare .
 25. 1 point
  Cererea slăbuță, nimic special .
 26. 1 point
  O cerere buna. Succes
 27. 1 point
  O cerere per total ok. Descrierea este cam simpluta, dar cred ca meriti o sansa.
 28. 1 point
  Cererea este ok. Succes.
 29. 1 point
  O cerere buna. Mai mergea lucrata descrierea. Eu iti dau o sansa.
 30. 1 point
  O cerere destul de ok , dar ai fi putut sa mai dezvolti descrierea personala.
 31. 1 point
  Cererea este destul de okey,cam basic,dar nu e rea. Meriti o sansa,succes!
 32. 1 point
  cele mai frumoase lucrari
 33. 1 point
  Cererea este buna. Succes!
 34. 1 point
  Imi place cererea ta,e una foarte buna. Succes!
 35. 1 point
  Imi place descrierea , dar calitatile unde sunt? Si poti ajuta jucatorii fara a avea un grad anume! Eu iti voi acorda o sansa ! Puteai sa faci mai buna descrierea. Succes!
 36. 1 point
  O cerere buna si nu te-ai dat batut odata ce ai fost respins de cateva ori. Meriti o sansa!
 37. 1 point
  Ti-am acordat ban-ul deoarece ai gasit baza(claim-ul doar) si ai stiut exact ca acolo e baza la suprafata, fara sa arate nimic, dovada ca ai avut x-ray dovada:
 38. 1 point
  Nu ai numarul necesar de cuvinte la descriere (minimul este 50)
 39. 1 point
  - Ok, am înțeles că te enervezi ușor. În rest... nimic. - Nu m-ai convins că l-ai citit. Multe greșeli gramaticale.
 40. 1 point
  Ai o cerere ok, eu iti acord o sansa
 41. 1 point
  Poti ajuta serverul/comunitatea fara sa faci parte din staff. Parerea mea este ca nu esti destul de convingator nici aici si nici la "Ai citit regulamentul". Descrierea este ok,mai poti lucra putin la ea. Iti recomand sa vii cu o noua cerere in 3 zile.
 42. 1 point
  Descriere frumoasa si raspunsuri originale si foarte bune la toate intrebarile.
 43. 1 point
  In afara faptului ca ai fi prietenos si cu simtul umorului care este o chestie basic de spus si care nu ajuta la functia de moderare, nici nu ai mentionat ceva despre modul tau de gandire ca sa ne putem da seama daca ai fi un aplicant bun pentru functia de helper.
 44. 1 point
  Ai o cerere ok si cred ca ai merita o sansa.
 45. 1 point
  Cerere ok, mult succes
 46. 1 point
  Pai cum era Minecraft ul deschis daca ai luat crash? Nu te deconectezi in timpul controlului. Nu conteaza motivele. Noi nu avem de unde sa stim.
 47. 1 point
  O cerere ok structurata.
 48. 0 points
  "Consider ca interactiunea dintre jucator si helper trebuie sa fie una ridicata, pentru ca mesajele transmise sa fie intelese si puse in practica. Sunt o persoana calma, cu care poti interactiona in diferite moduri, dar mai ales intr-un mediu online. A fi un helper, necesita multa munca si perseverenta, ceea ce ma reprezinta pe mine. Timpul nu este o problema pentru mine, mai ales pentru acest domeniu in care am vointa de implicare si de cunoastere. Bunavointa, este benefica si ea, mai ales pentru a ajuta si stimula playerii noi, si pentru a le arata ca oricine poate deveni bun cu multa muca si trudență." Nu vad unde ai raspuns la intrebarea 'De ce crezi ca o sa fi acceptat' "Ca un helper, important este sa comunici cu persoanele de pe aceasta platforma, si sa ii faci sa-si gaseasca rostul pe acest server. Consider ca, un helper ar trebui sa schimbe si faca tot posibilul sa genereze un compromis cu jucatorul, astf incat sa ajute si aceasta platforma sa devina ‘impecabila’. Lucrurile care emana ‘ura’ sau doar cuvintele obsecene transmise de catre jucator, trebuie sa ‘dispara’ si sa fie inlocuite de unele plauzibile, care sa nu demoralizeze pe nimeni sau sa nu afecteze nimic in mod virtual. Pentru mine, a fi un helper poate insemna foarte multe lucruri importante. Acest fapt, poate determina construirea mediul virtual intr-un mod bun, dar poate ajuta si jucatorul sa scape de anumite tulburari (la nivel verbal)" La fel si aici, vad ca ai scris doar niste porcari pentru a da un 'ochi bun' la staff, sunt sigur ca multi din staff nu ti-au citit cererea cu atentie, pur si simplu au vazut ca ai scris mult si 'Dau pro ca imi este lene sa citesc' Consider ca pur si simplu ai furat cererea de la o cerere de SA:MP de helper, de ce cred asta?, deoarece cunosc majoritatea intrebarilor de la cereri, de la multe comunitati, si se aseamana foarte mult. Cererea asta nu trebuie lucrata 900 de ani sa o faci ca Mihai Eminescu, iti recomand sa revi peste 3 zile, cu o cerere lucrata normal.
 49. 0 points
  1. Tipul lucrarii: Semnătura 2. Dimensiuni: Oricat consideri. 3. Stock: Transparent. 4. Text principal: Admin Valy 5. Text secundar(kround.ro): mc.kround.ro 6. Detalii: Sub textul principal sa fie scris sub " If you weren't blown up by a creeper then you are not a true minecraft player" fix sub gen lipit 7. Modelul textului: Aici nu am pretenții, doar sa arate bine
 50. 0 points
  Chiar daca sunt singurul cu parerea asta, imi pare rau. Am citit descrierea , si trebuie sa zic ca mie Personal nu-mi place la faza cu "Am o sora mai mica careia nu prea imi dedic timp sa stau cu ea pentru ca stau pe calculator foarte mult." M-ai socat Putin. Nu stiu Cat de mica e sora ta dar mie Mi se pare pur Si simplu urat, Nu mi se pare normal sa zici asta.. pentru ca n-ai zis nimic despre Tine am incercat sa-mi Fac o parere DIN CE ai scris . Dupa Mine esti destul de nepasator, Nu prea matur Si grabit. Succes !
×
×
 • Create New...