Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 03/04/2021 in all areas

 1. 1 point
  M-am uitat pe la "detalii" sa vad daca e ceva legat de text-ul secundar si nu ai specificat nimic. Credeam ca vrei acelasi font. Oricum, cu mare placere. ai ales.
 2. 1 point
  Comportamentul tău de pe server este unul nepotrivit atât față de playeri cât și față de STAFF. Pe de altă parte, mă îndoiesc că poți face față funcției.
 3. 1 point
  Spawnerele fiind amplasate la un pwarp, am fost înștiințată de către playeri de lagul produs de către entitățile spawnate acum o lună. Ți-am atras atenția legat de acest aspect, din respectul meu față de munca ta. Următoarea zi m-am întors la locul cu pricina, toate spawnerele fiind înlăturate de către tine. Mi se atrage atenția din nou legat de ele acum 2 zile. Numărul spawnerelor fiind dublu de data aceasta, atingand 132. Din moment ce ți-am atras odata atenția, am aplicat regula 1.11 din regulament si am redus numărul spawnerelor la jumătate, spărgând astfel 66 spawnere. De altfel, vorbesti despre o anumită 'despăgubire', care nu este menționată nicăieri în regulament. Toate cele bune!
 4. 1 point
  Contactează-ne pentru teste.
 5. 1 point
  Contactează-ne pentru teste.
 6. 1 point
  Contactează-ne pentru teste.
 7. 1 point
  Contactează-ne pentru teste.
 8. 1 point
  Contactează-ne pentru teste.
 9. 1 point
  Mulțumesc mult. ❤
 10. 1 point
  Sunt dispusă să îți mai acord o șansă. Fii mai atent la raspunsurile pe care le dai atat la teste cât și pe server.
 11. 1 point
  Sunt dispusă sa iti acord o nouă șansă.
 12. 0 points
  Cererea ta este relativ ok, ai cam multe greseli de exprimare si gramaticale, plus de asta sincer nu imi prea inspiri incredere

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...