Jump to content
Comunitatea KROUND s-a inchis, forumul a ramas online doar ca arhiva! ×

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation on 08/06/2021 in all areas

 1. 1 point
  Pluginul de ore folosit de majoritatea servererelor din Romania! Commands: !ore Alternativa plugin Ore: [hide]https://forums.alliedmods.net/showthread.php?p=1751973[/hide] Download Ore by Hattrick [hide]https://anonfile.com/y9pfhcw9bb/ore_new_sp[/hide]
 2. 1 point
  1. Tipul lucrarii: Avatar 2. Dimensiuni: UNKNOWN 3. Stock: atasat in cerere 4. Text principal: 666 die young 5. Text secundar(kround.ro): - 6. Detalii: vreau ca '666 die young' sa fie incadrat pe un singur rand si sa nu ocupe foarte mult din stock, pe culoare negru atat textul principal cat si secundar, cel secundar sa fie de dimensiuni mai mici decat cel principal. Daca ai putea sa incadrezi asta oarecum pe centru ca sa nu ocupe curul tipei ar fi misto, thanks ! 7. Modelul textului: 666 𝖉𝖎𝖊 𝖞𝖔𝖚𝖓𝖌 / 𝖐𝖗𝖔𝖚𝖓𝖉.𝖗𝖔 | in aceast stil daca se poate
 3. 1 point
  Server-ul trebuie pornit pentru a putea vedea daca este demn de afiliere.
 4. 1 point
  Nu raspunzi la verdictele primite, astepti raspunsul de la owner si nu te bagi peste fiecare comentariu. Atitudinea este una delasatoare.
 5. 1 point
  vere ce cald se prezinta afara
 6. 1 point
  TWELVE MINUTES este un joc asteptat inca din 2019, planuit sa se lanseze pe 19 august pe Steam. TWELVE MINUTES este un thriller interactiv în timp real de sus în jos, cu o interfață accesibilă pentru clic și glisare. Cu James McAvoy, Daisy Ridley și Willem Dafoe. Ceea ce ar trebui să fie o seară romantică cu soția ta se transformă într-un coșmar când un detectiv de poliție intră în casa ta, îți acuză soția de crimă și te bate până la moarte ... Numai ca tu să te regăsești te-ai întors imediat la momentul exact în care ai deschis ușa din față, blocat într-o buclă de timp de DOUASPREZECE MINUTE, sortit să retrăiești aceeași teroare din nou și din nou ... Cu excepția cazului în care puteți găsi o modalitate de a utiliza cunoștințele despre ceea ce urmează să schimbe rezultatul și să rupă bucla. TWELVE MINUTES îmbină tensiunea de vis a SHINING-ului cu claustrofobia FERESTREI SPATE și structura fragmentată a MEMENTO. Este un joc pe care personal il astept cu nerabdare pe Steam si vi-l recomand pentru galeria voastra de jocuri.
 7. 1 point
  Regiunea in care se organizeaza Custom Game-ul : Harta pe care se joaca : Numarul de locuri libere : Divizia minima obligatorie pentru a participa (optional) : Numele tau in-game : Data si ora cand se organizeaza Custom Game-ul : Discord (optional) : Comentarii aditionale : - Aveti dreptul la 3 topic-uri pe zi - Fiecare topic va fi inchis la 7 zile de inactivitate - Rezultatele jocurilor vor fi pinned in sectiune iar castigatorii vor fi mentionati intr-un topic al meciurilor jucate. - Organizatorii au obligatia de a anunta pe Forum posibile modificari sau anulari ale turneelor. Off-Topic-ul, Spam-ul si Post-Hunt-ul este strict interzis.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...