Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 02/20/2021 in all areas

 1. 1 point
 2. 1 point
  Cred ca stafful este deja supra populat, nu ar avea ce face un helper nou. Jk Amuzanta de treaba draguta pup.
 3. 1 point
  Regulamentul este acelasi pentru toti. Deși imi place cererea ta ai un pentru ca cererea nu îndeplinește condițiile
 4. 1 point
  Într-adevăr, acest mute este acordat gresit. A fost o confuzie din partea membrului nostru staff, se considera "limbaj staff" doar jigniri sau insulte la adresa unui personal staff. Limbajul in mesajele private nu se sancționează decât daca se încadrează la categoria de mai sus. Din aceasta poza nu vad sa se adresese vreo jignire deci reclamatul va fi sancționat. Mulțumim de sesizare!
 5. 1 point
  1. Nick:xXGeimerXx 2. Persoana reclamata: georgecopilull 3. Fapta:Tp/vanish fara permisiune 4. Dovada:Doresc sa se investigheze 5. Comentarii aditionale: Multumesc
 6. 1 point
  Cererea e okay, chiar daca nu ai cine stie ce da facut pe forum
 7. 1 point
  Daca asta este adevarat, ai fi un helper foarte bun, dar aceasta parte ar fi trebuit sa o pui la De ce crezi ca meriti functia de Helper?. Avem nevoie sa te cunoastem putin si pe tine, ce varsta ai, hobby-urile/pasiunile tale, calitati si defecte etc. In plus, ai avut recent niste punish-uri pentru Chat Flood. Revino peste 3 zile cu o cerere care sa contina tot ce ti-am enumerat mai sus. Pana atunci,
 8. 1 point
  Sincer, nu sunt sigur de ce s-a intamplat atunci cand ti-ai luat remove. Ce pot sa spun este ca, atunci cand erai Helper, iti faceai treaba aproape perfect. Pentru cineva care traieste in Germania de 10 ani, ai o gramatica excelenta. Am vazut totusi ca ai avut un kick de curand. Voi trece cu vederea peste acele punish-uri.
 9. 1 point
 10. 1 point
 11. 1 point
 12. 1 point
  Nick: Varsta: Discord: Gradul dorit: Descriere: La ce crezi ca ne poti ajuta?: Dece crezi ca meriti acest grad?: Alte detalii: Explica notiunile: spam - off-topic - post-hunt - Momentan cererile sunt deschise. Ce trebuie sa stii? • In caz ca ai fost respins poti face una odata la 1 saptamana. • Este nevoie de activitate pe forum. • Minim 100 posturi pe forum pentru a face o cerere.
 13. 0 points
  Nick: Onuta Varsta: 16 Discord: aphrodite#7975 Gradul dorit: Helper Descriere: Numele meu este Oana și sunt din București. În prezent studiez la Colegiul Național de Arte ”Dinu Lipatti” din București în clasa a 10-a, urmând profilul ”arta actorului”. Aptitudinile pe care le deprind sunt excelente abilități comunicaționale, fire dinamică, ușor adaptabilă la situațiile pe care le întâmpin zilnic, fie ele oricât de negative. Sunt o persoana sociabilă, satisfăcută de faptul că sunt înconjurată permanent de oameni. Cât despre hobby-urile mele, muzica este cel principal, pe care l-am dezvoltat de la o vârstă fragedă, și menținut până la momentul actual. Pasiunea pentru actorie am dezvoltat-o treptat, pe măsură ce am avansat în acest domeniu, pandemia însă făcând ambele activități aproape imposibil de întreținut în afara casei, din pricina restricțiilor. Încă din școala primară m-am adaptat să mă descurc singură, cât și să mă auto-susțin emoțional, indiferent cât de greu a fost să trec prin unele experiențe ale vieții. În ciuda unor amintiri neplăcute legate de acest aspect, sunt recunoscătoare, pentru că fără acea parte a vieții mele, nu aș fi aceeași persoană. La ce crezi ca ne poti ajuta?: Majoritatea timpului meu îl petrec acasa, în fața calculatorului, acest fapt făcându-mă un membru activ pe forum. Pot folosi timpul meu liber în favoarea comunității. De ce crezi ca meriti acest grad?: Consider că merit acest grad având în vedere respectul meu față de ceilalți membrii, cât și capacitatea de a acționa cu simț de răspundere în moderarea forumului. Alte detalii: - Explica notiunile: spam - conținut identic sau foarte asemănător postat de cel puțin 3 ori succesiv off-topic - post-uri care nu au legatură cu subiectul secțiunii respective post-hunt - post-uri care urmăresc creșterea numărului posturilor de pe forum
 14. 0 points
  Nick: Xdmateiul Varsta: 18 Discord: 666DIEYOUNG#2854 Gradul dorit: Helper Descriere: Ma numesc Matei, locuiesc in Bucuresti, Sector 2 si am 18 ani. Studiez la Liceul Teoretic Bilingv "Ita Wegman" in clasa a XII-a si ma pregatesc pentru sustinerea examenului de Bacalaureat. In timpul liber am activitati precum Gaming-ul (in special pe calculator) si condusul prin oras. Sunt o persoana cu simtul umorului si cu cei 7 ani de acasa. Consider ca respect persoanele ce ma respecta si dau dovada de seriozitate cand imi cere situatia. Jocurile pe care le frecventez cel mai des sunt : Minecraft, League of Legends, CS:GO, Dead by Daylight si Left 4 Dead 2. La ce crezi ca ne poti ajuta?: Din moment ce petrec o perioada considerabila de timp la calculator, pot fi de folos cu activitatea mea pe Forum, fiind prezent in cazul unei probleme/situatii unde este nevoie de ajutorul meu. De ce crezi ca meriti acest grad?: Sunt de parere ca merit acest grad deoarece am calitatile necesare (seriozitate, gramatica buna si cunoasterea regulamentului) pe care le pot pune in aplicare pe Forum. Alte detalii: --- Explica notiunile: spam - Reprezinta postarea excesiva intr-o categorie oarecare cu Topic-uri sau Post-uri inutile sau cu acelasi subiect/raspuns. off-topic - Este un post ce nu are legatura cu subiectul Topic-ului respectiv. post-hunt - Reprezinta o categorie de Post-uri ce contin text sec sau raspunsuri "generice".
 15. 0 points
  1. Tipul lucrarii: Semnătură 2. Dimensiuni: la alegerea designerului 3. Stock: 4. Text principal: Broke down and put myself back together again Stared in the mirror and punched it to shatters Collected the pieces and picked out a dagger 5. Text secundar(kround.ro): Admin aphroditeee - mc.kround.ro 6. Detalii: Un edit care sa accentueze gold-ul pe care poza deja il are ar fi grozav. 7. Modelul textului: As prefera text cu fond ”candara”, insa nu ma deranjeaza daca nu se tine cont de acest aspect.
 16. 0 points
  Cererea ta este decentă. Sunt dispusă să îți acord o șansă, deși descrierea ta personala este destul de seaca.
 17. 0 points
  După cum ai afirmat si tu în cererea ta, nu îndeplinești cerința cu orele minime jucate. Îți sugerez să faci cerere când o să îndeplinești această condiție, necesară de altfel pentru a putea aplica la funcția de helper.
 18. 0 points
  Pai... si, cum sa te ajut ? Evidenta ai pus-o tu, nu am ce face decat sa astept raspunsul unui Administrator. Cuvintele obscene se incadreaza la Limbaj si daca sunt trimise pe /msg unui membru STAFF intra la categoria Limbaj Staff.
 19. 0 points
  7-8 ore pe zi ? cu 1 zi jucata pe server ? M-ar mira.. Pe langa asta, nu te cunosc, nu m-ai ajutat sa te cunosc din descrierea ta personala, te astept cu o noua cerere peste 72 de ore.
 20. 0 points
  Ai platit playeri sa injure ca sa iti faci activitatea, nu sunt dispus sa lucrez cu tine in STAFF, ai patat imaginea. Ai primit de 2 ori Remove pe parcursul a 3 saptamani, ti-am oferit o sansa prima oara insa de data asta ai dat-o in bara.
 21. 0 points
  Cu promisiunea că o să ai grijă cu cine vorbești și cel mai important, ce vorbești, sunt dispusă să îți ofer o nouă șansă. Condiția mea este seriozitatea. Bafta.
 22. 0 points
  Dovada cu orele jucate lipsește iar descrierea ta personala nu numără 100 cuvinte.
 23. 0 points
  Cererea ta arata promițător, sunt dispusă să trec cu vederea cele două punish-uri, în speranța ca nu o să ai scăpări legate de comportament, si sa iti acord o șansă.
 24. 0 points
  1. Tipul lucrarii: Semnatura 2. Dimensiuni: 600 x 200 3. Stock: 4. Text principal: Xdmateiul 5. Text secundar(kround.ro): kround.ro 6. Detalii: nu vreau sa fie prea mult schimbate culorile, insa vreau sa ramana un vibe de HELL odata ce textele sunt adaugate. 7. Modelul textului: Scris negru, usor de citit cu o tema oarecum "satanica" daca ai posibilitatea.
 25. 0 points

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...