Jump to content

kRatos

Premium
 • Content Count

  386
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

kRatos last won the day on May 18

kRatos had the most liked content!

Community Reputation

65 Excellent

4 Followers

About kRatos

 • Rank
  Active

Recent Profile Visitors

1,180 profile views
 1. kRatos

  [Cerere DNS] AWP.KROUND.RO

  lmao nice download url schimba si tu hostname ul dacă tot faci cerere de afiliere
 2. kRatos

  Se poate sa reporniti reply-urile? Va rog.

  du te frt cumpăra de la alții vip ex cu 10€
 3. kRatos

  Regulament General

  Orice jucator, fie el Admin, VIP, Goldmember sau doar jucator normal, este obligat sa respecte regualementul serverului. 1. Pe server este obligatoriu sa se pastreze un limbaj decent. Injuraturile sunt permise in limita bunului simt sau daca persoana jignita nu este ofensata. GAG 5/15 MINUTE 2. Nici un fel de external-assistance nu este permis ( Bhop scripts, aimbot, wall hack, clantag changer, skin changer, fake lag, fake latency, etc) BAN PERMANENT 3. Orice nemultumire despre server se face la sectiunea Raportare BUG si NU pe server. GAG 5/15 MINUTE 4. Orice suspect de cheating este raportat pe u@ 5. Orice program de timp slam este interzis. GAG 5/15 MINUTE 6. Orice tenativa tip GRIEF/TROLL se pedepseste cu SLAY 7. Orice comentariu legat de decizia unui Admin se face pe forum la sectiunea Reclamatii 8. Nu este permisa Reclama, fie ea prin nume, linkuri date pe chat, poze de profil, nume pe arme, etc.. KICK - La prima abatere BAN 24H - La a doua abatere 9. Nu este permisa spamarea comezilor. kuv h3Ilp3r : omu negru KICK - La prima abatere BAN 24H - La a doua abatere 10. Aveti dispozitie 24h pentru a face o cerere de unban. In caz contrar cererea va fi respinsa automat. 11. Nu este permis a se cere credite, grade, acces VIP GAG 10 MIN - La prima abatere BAN 24H - La a doua abatere 12. Nu raspundem de trade-urile facut pe server. ( Exemplu : I-am imprimutat lui Andrei 1453 credite si acum nu imi mai da creditele inapoi ). 13. Orice discutie personala sau ce nu depinde de meci se tine pe discord, teamspeak, skype. GAG 5/15 MINUTE 14. Ca si membru staff nu poti folosii comenzile in favoarea ta sau a echipei tale. kuv h3Ilp3r : rip krz +1 WARM 15. Orice leak a unei informatii persoanle este interzisa. KICK / GAG - La prima abatere BAN 24H - La a doua abatere Regulamentul este inca in lucru..
 4. kRatos

  Cerere Afliere

  1. Nume: oldcs 2. Nick detinator: kRatoss ( aka teazze ) 4. Varsta: 15 5. Firma la care este hostat: gazduire jocuri 6. De cat timp este deschis: o saptamana 7. Numar de sloturi: 14 8. Adresa IP: 188.212.101.80:27015 9. Link gametracker:https://www.gametracker.com/server_info/188.212.101.80:27015/ 10. DNS dorit: oldcs.kround.ro 11. Contact detinator (Discord): teaze#9725 12. Tip Server(CS:GO,SA:MP,etc): csgo 13. Categorii dorite:(Ex:Anunturi,Cerere Helper): Regualament, Campanii, Staff Zone ( Aici, subcategorii: Reclamatii, Cereri, Tutoriale), Raportare Bug, Cereri unban.
 5. kRatos

  Pareri despre comunitate.

  Merita mai mult
 6. kRatos

  Cerere Afiliere

  nu are qs = server lame ?? te instiintez ca se lucreaza la pluginul de qs. si nu vad care e problema ca nu are chestii fun atata timp cat serverul e funcitnabil si are jucatori pe el. din partea mea
 7. kRatos

  GoldMember/ DNS Benefits

  kinda outdated
 8. kRatos

  Vand Addons CSGO Mod Competitiv.

  Ce pui la vanzare: Addons pentru CS:GO, modul competitiv. Pretul: 20,00$ ( + suport prima saptamana de la instalare ) Dovezi ce afirma detinerea produsului: Am avut peste 3 servere (dintre care doar unu a fost de durata si a avut cat de cat succes ) Metode de contact: Discord: teaze#9725 Comentarii aditionale: Addonsul contine pluginuri de ws, vip, gifts, sky changer, res, qs, multe altele. In addons exista si pluginuri facute de la 0 la care am muncit destul de mult precum VIP Pulse Glow si VIP Punch sau Gifts deci pretul este unu bun.
 9. kRatos

  Roast the user above you.

  ce sa mai zic de tine când tu folosești replici de pe vremea lu' Caragiale
 10. kRatos

  [Cerere Afiliere] TH.Kround.Ro

  daca tu ai 17 ani eu sunt Iohannis We could not find the server you requested. nice gt comunitatea asta are nevoie de persoane serioase si care măcar știu a scrie =)))))
 11. kRatos

  CSGO in Fortnite [MODELE]

  noi ne am mirat când am văzut ca cineva le vinde =)))
 12. kRatos

  Cerere awp.kround.ro

  kround nu exista ca firma de host, poate te referi la ~cenzurat~ nu ne interesează unde e celalt owner puteți lua goawp.kround.ro sau polar.kround.ro sau sniper.kround.ro daca il mutați la tni e bn, cred xa aveți un addons ok, desii bag mâna in foc că aveți vip_ex..
 13. kRatos

  [GIVEAWAY] REVELION

  Particip
 14. kRatos

  Cerere Afiliere

  MODEL 1. Nume: GLOBAL.KROUND.RO 2. Nick detinator: kRatoss 4. Varsta: 15 5. Firma la care este hostat: gazduirejocuri.ro 6. De cat timp este deschis: 4 zile 7. Numar de sloturi: 20 8. Adresa IP: 188.212.101.11:27015 9. Link gametracker: Click 10. DNS dorit: GLOBAL.KROUND.RO 11. Contact detinator (Discord): ma aveti deja 12. Tip Server(CS:GO,SA:MP,etc): CSGO 13. Categorii dorite:(Ex:Anunturi,Cerere Helper): Cerere Grad; Informatii; Reclamatii; Idei/Propuneri; Tutoriale & Sfaturi;
 15. kRatos

  Give-Away de Craciun | Grade Premium

  zici ca imi numără samacele de pe metin ăștia
×