Jump to content

Radiaction

Members
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Song

Radiaction last won the day on July 28

Radiaction had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

1 Follower

About Radiaction

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/16/2004

Contact Methods

 • Skype
  Vladil15
 • Discord
  Radiaction#7903

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timisoara

Recent Profile Visitors

238 profile views
 1. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 4. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 5. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 6. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 7. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 8. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 9. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 10. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 11. 1. Nume: Radiaction 2. Nick detinator: RadiactionR 4. Varsta: 15 5. Firma la care este hostat: Un vps cumparat de la - potionhost.com 6. De cat timp este deschis: De o luna 7. Numar de sloturi: 100 8. Adresa IP: 93.114.82.64 9. Link gametracker: https://minecraft-mp.com/server-s232747 10. DNS dorit: DARK.KROUND.RO 11. Contact detinator (Discord): Radiaction#7903 12. Tip Server(CS:GO,SA:MP,etc): minecraft 13. Categorii dorite:(Ex:Anunturi,Cerere Helper): Regulament Acesta este regulamentul serverului de minecraft DARK.KROUND.RO Cereri grad - Cereri Helper - Cereri Builder - Cereri Recuperare Grad/Kit - Cereri YouTuber Vrei sa faci o cerere de grad la noi pe server? Intra aici. Cereri Unban Ai primit ban pe nedrept? Posteaza aici! Cereri Unregister Nu mai ai acces la contul tau de pe server? Nu-i nimic! Posteaza aici și te vom ajuta! Reclamatii - Reclamatii hackeri/reclama - Reclamatii staff/donatori Vrei sa reclami pe cineva ? Posteaza aici! Sugestii Vrei sa ne propui ceva in legatura cu serverul de minecraft? Posteaza aici! Raportare Bug Server Ai gasit un bug pe server? Raporteaza-l aici si vei fi recompensat!
 12. Radiaction

  cerere up/helper

  ITI VOI DA GRADUL PE SECTIUNEA SKYPVP NU OFFERIM GRAD GLOBAL
 13. Radiaction

  Cerere Avatar Radiaction

  1. Tipul lucrarii: Avatar 2. Dimensiuni: 150x300 3. Stock: https://hevvo69.tumblr.com/post/184649085407/expressions-of-nature-prague-czech-republic-by 4. Text principal: Radiaction 5. Text secundar(kround.ro): dark.kround.ro 6. Detalii: Culoarea de la RadiactionR sa fie cu portocaliu intre inchis si deschis si dark.korund.ro sa fie un alb sau maro ce prinde mai bine 7. Modelul textului: http://prntscr.com/om3neg
 14. REGULAMENT 1. La aceste reclamații au dreptul de a posta doar autorul topicului în cazul în care are ceva de adăugat, persoana reclamată în cazul în care are ceva de spus în apărarea sa, precum și Administratorii , inclusiv Operatorii care au fost aleși să se ocupe de aceste reclamații pentru a da verdictul și a închide topicul. Cine nu se încadrează în vreuna din aceste categorii și postează în reclamațiile staff, riscă să fie sancționat. 2. La reclamații NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. 3. De la crearea reclamației respectivul are 24h să pună o dovadă clară sau reclamația o să fie acceptată. 4. Dacă au trecut mai mult de 3 zile de la primirea "pedepsei", nu mai puteți face reclamație. MODEL 1) Nick-ul tău: 2) Nick-ul celui reclamat: 3) Staff/Donator: 4) Secțiunea: 5) Motivul pentru care îl reclami: 6) Dovada: 7) Alte comentarii:
 15. REGULAMENT 1. La aceste reclamații au dreptul de a posta doar autorul topicului în cazul în care are ceva de adăugat, persoana reclamată în cazul în care are ceva de spus în apărarea sa, precum și responsabilii acestei secțiuni (Operatorii & Administratorii)pentru a da verdictul, urmând ca topicul să fie închis. Cine nu se încadrează în vreuna din aceste categorii și postează în reclamații, riscă să fie sancționat. 2. Donatorii NU mai au dreptul de a da verdict la reclamații, indiferent dacă aveți sau nu acces la tempban/ban/banip. De acum încolo reclamațiile vor rămâne DOAR în grija staff-ului, donatorii având accesele doar cu scopul de le acorda în joc, pe baza dovezilor proprii. 3. La reclamații NU se votează. Oricine poate veni aici să dea pro/contra, fără ca măcar să cunoască situația, motiv pentru care genul acesta de posturi NU sunt tolerate. 4. Când faceți o reclamație împotriva unui jucător pe motivul de reclamă, poza trebuie făcută FULLSCREEN fără vreun edit. MODEL 1) Nick-ul tău: 2) Nick-ul celui reclamat: 3) Secțiunea: 4) Motivul pentru care îl reclami: 5) Dovada: 6) Alte comentarii: INFORMATII - Dacă dovada cu pricina depășește un minut, atunci este OBLIGATORIU să menționați momentele exacte din filmare în care pot fi observate abuzurile. Nerespectarea acestei condiții atrage după sine închiderea imediată a topicului. - Completarea subpunctului 2 este OBLIGATORIE. Reclamațiile de genul "Nick-ul celui reclamat: se vede în poză/filmare" vor fi închise imediat fără vreun avertisment în prealabil.
×