Jump to content

News

 • Administrative announcementA fost lansata o noua tema kround.
  Iunie 3, 2018
 • LogoA fost lansat noul logo kround.
  Aprilie 15, 2018
 • CommunityAm atins numarul de 2.000 membri pe forum.
  Martie 4, 2018

EduZera

Moderators
 • Content count

  479
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

EduZera last won the day on January 13

EduZera had the most liked content!

Community Reputation

46 Excellent

3 Followers

About EduZera

 • Rank
  Moderator
 • Birthday 05/20/2003

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : București
 • Interests
  Să stau pe PC

Contact Methods

 • Discord
  EduZera #5495

Recent Profile Visitors

974 profile views
 1. EduZera

  Portofoliu - Darth

  Ok , tu , precum și alții ești super talentat la PS , lucrări de nota 10..
 2. EduZera

  Portofoliu Realtek

  Lucrări de senzație pot spune , te pricepi super bine la ceea ce faci , continuă tot așa!
 3. EduZera

  Reclamatie VIP KAB

  Am văzut și eu dovezile înainte să fie expuse public , iar mie îmi dă impresia că joacă cu legit bot băiatul sau cu silent aim , dar nu înțeleg totuși reclamația la ce este făcută dacă el are ban presupun.
 4. EduZera

  Config

  Am promis Vineri că pe viitor voi reveni cu un topic despre cum să-ți faci un config . Am decis să discut astăzi despre asta , deoarece mâine începe școala și nu o să mai am așa mult timp liber. Să începem cu începutul , un config este practic un fișier unde tu îți poti pune anumite comenzi alese de tine pentru a-ți face gameplay-ul mult mai ușor și mai distractiv pot spune. Pentru a crea un config trebuie să urmați pașii următori . ( voi lăsa multiple screenshot-uri pentru fiecare pas ) Pasul numărul 1 : Intrăm unde avem STEAM-ul instalat , eu ca exemplu îl am aici : http://prntscr.com/m6l69g Pasul numărul 2 : Intrăm în folderul Steam ( http://prntscr.com/m6l6r6 ) > userdata ( http://prntscr.com/m6l6ut ) > primul folder pe care îl vedeți ( http://prntscr.com/m6l72t ) > 730 ( http://prntscr.com/m6l75p ) > local > cfg Pasul numărul 3 : Odată ajunsi în file-ul cfg , creem un nou folder ( http://prntscr.com/m6l7n8 ) și îl denumiți cum vreți dumneavoastră . ( ex: EduZera.cfg ) ATENȚIE : este foarte important să îi puneți la final .cfg Pasul numărul 4 : Vă alegeți comenzile de bază , comenzi precum bind-uri , vă faceți o țintă , un viewmodel , setări de radar ș.a.m.d. Asta este tot ceea ce trebuie să faceți pentru a vă creea un folder cfg. Voi lăsa aici un link cu propriul meu cfg : https://pastebin.com/eVYSKR7h . Mulțumesc pentru atenția acordată !
 5. EduZera

  Cerere avatar {vladiJK}

  Avatar primit ( variante multiple ) + Vlad are ban pe forum din păcate ..
 6. EduZera

  [Cerere Designer] ThEOnEpiK

  Băiatul se pricepe foarte bine la ceea ce face, la activitate bănuiesc că mai muncește el de-acum încolo .. Merită !
 7. EduZera

  Cerere semnătură EduZera

  Arată genial ! Merci mult !
 8. EduZera

  {Portofoliu] ThEOnEpiK

  Lucrări de nota 10 , te pricepi foarte bine . Mai ai mici ajustări , mici rău zic eu . Keep up !
 9. EduZera

  Schimbare nume

  http://prntscr.com/m6db5f este a 3-a sau a 4-a cerere pe care o faci cu motivul mi-am schimbat numele , așa îmi schimb și eu numele pe steam în fiecare zi ... ( dacă este vreo problemă că nu i-am acceptat-o , voi redeschide cererea )
 10. EduZera

  Bind-uri

  Ce sunt bind-urile și la ce te ajută ? Păi să începem cu începutul, un bind este o comandă care te ajută să accesezi unele lucruri mult mai ușor și rapid precum să îți cumperi o armă , armură , nade-uri etc. De când m-am reapucat de CS:GO, am primit des întrebarea pe server , băi Edule , cum faci frate să schimbi mănușile așa repede , sau cum cumperi așa repede ? Eu fac acest topic pentru a opri aceste întrebări nu numai trimise mie , dar și altora. Voi pune niște bind-uri care zic eu că vor lămuri toate problemele. Bind-uri pentru playerii fără grade , dar nu numai : 1.) bind "tasta" "say_team /gloves" ( pentru a accesa mănușile de pe un server comunitar ) 2.) bind "tasta" "say_team /knife" ( pentru a accesa cuțitele de pe un server comunitar ) 3.) bind "mwheelup" +jump ( pentru a sări de pe rotiță în sus ) 4.) bind "mwheeldown" +jump ( pentru a sări de pe rotiță în jos ) 5.) bind "tasta" "buy ak47; buy m4a1;" ( pentru a cumpăra RIFLE ) 6.) bind "tasta" " buy vesthelm; buy vest; buy defuser;" ( pentru a cumpăra armură și defuse kit ( pentru CT kit-ul ) 7.) bind "tasta" " buy smokegrenade;" ( pentru grenadă explozibilă ) 8.) bind "tasta" " buy flashbang; buy flashbang; buy hegrenade;" ( pentru flash-uri / smoke-uri ) 9.) bind "tasta" " buy molotov; buy incgrenade; buy incgrenade; buy molotov;" ( pentru grenade incendiare ) 10.) bind "tasta" "buy awp;buy tec9; buy fiveseven;" ( pentru a cumpăra AWP plus un pistol ) 11.) bind "tasta" " buy flashbang; buy molotov; buy incgrenade; buy hegrenade; buy smokegrenade;" ( pentru a cumpăra direct nade-uri ) Aceste bind-uri sunt în caz că vi se debindează anumite lucruri ( și mie mi s-a întâmplat , este ceva complet normal ) : 1.) bind "y" "messagemode" ( pentru a da mesaj tuturor ) 2.) bind "," "say_team /ws" ( pentru serverele comunitare pe care poți accesa skin-urile ) 3.) bind "." "say_team /ws" ( pentru serverele comunitare pe care poți accesa skin-urile ) 4.) bind "u" "messagemode2" ( pentru a da mesaj echipei ) 5.) bind "b" "buymenu" ( pentru a deschide meniul de cumpărare ) 6.) bind "1" "slot1; cl_righthand 0/1" ( vă pune arma de pe slotul x pe dreapta sau stânga ) 7.) 7.)bind "2" "slot2; cl_righthand 0/1" ( vă pune arma de pe slotul x pe dreapta sau stânga ) 8.)bind "3" "slot3; cl_righthand 0/1" ( vă pune arma de pe slotul x pe dreapta sau stânga ) 9.)bind "4" "slot4; cl_righthand 0/1" ( vă pune arma de pe slotul x pe dreapta sau stânga ) 10.)bind "5" "slot5; cl_righthand 0/1" ( vă pune arma de pe slotul x pe dreapta sau stânga ) Acum să trecem la bind-urile pentru admini / vipi : 1.) bind "tasta" "say_team /admin" ( pentru a accesa meniul admin) 2.) bind "tasta" "say_team /vip" ( pentru a accesa meniul vip ) 3.) bind "tasta" "say_team /vips" ( pentru a vedea vipii online ) Voi reveni pe viitor și cu un topic despre cum să faci un config cel mai probabil ! Cheers ! NOTĂ PENTRU STAFF-UL DE PE FORUM ( VOI DA LOCK LA ACEST TOPIC PENTRU A EVITA POST-HUNT-UL )
 11. EduZera

  Recuperare admin

  La subpunctul 4 nu ai răspuns nimic ai lăsat blank space . Nu văd cum ai fost tu activ pe forum când ai 2 post-uri + de asta eu te-am mai văzut pe server , dar nu în fiecare zi cum spui tu , poate tu intri seara când eu nu prea stau pe server , nu bag mână în foc că nu , dar sincer nu văd de ce l-ai primi înapoi ..
 12. EduZera

  Propunere

  1. Descrie propunerea pe care o ai (cat mai scurt si clar posibil): Propun să se readauge comenzile /tag și /ctag 2. De ce ai vrea aceasta propunere sa se aplice pe server ?: Eu aș vrea ca această propunere să fie implementată deoarece am văzut că în ultima vreme dimineața când nu prea e nimeni pe server , dar și în timpul zilei intră hackeri pe server . Azi spre exemplu a fost un băiat cu wall și mi-a luat ceva să îl prind pentru că știa de treaba cu "Player x (disconnect)" și juca ba fishy , ba normal și plus mi se vedea grad-ul de admin. (P.S: comenzile să fie doar cu / nu cu ! pentru că așa nu se vor vedea în chat) 3. Cum crezi ca ar influenta aceasta schimbare serverul?: Păi prinderea unor suspecți codați cred că va fi mai ușoară și pentru că așa adminii nu își expun gradul la văzul lumii și își pot face treaba zic eu puțin mai ușor . Aceasta este doar o propunere , dacă a mai fost propusă în trecut și respinsă îmi cer scuze în avans.
 13. EduZera

  Reclamatie MarioRenato69

  A făcut abuz de funcția de OWNER ... Plus de asta "ești prost" e un sank sound ..
 14. EduZera

  Reclamatie - Jeff

  Aici nu este locul să vă expuneți părerile despre alții și că timpul trece / să vă certați între voi ( la next aveți amândoi warn ... )
 15. EduZera

  P@P@N@CHE

  Dacă nu știți ce să ziceți vă rog să nu mai dați reply ... Răspundeți concret .. Iar din punctul meu de vedere P@P@N@CHE a avut 2 faze fishy , respectiv cea când s-a uitat pe cel din Palat direct din Jungle prin perete și faza de la B când s-a uitat dinainte și a dat prefire la butoi celui cu AWP , eu unul zic că merită să îi fie măcar suspendat VIP-ul timp de 2 săptămâni , din nou , asta e ceea ce cred eu .. Vedem ce decide Edward
×