Jump to content

News

 • Administrative announcementA fost lansata o noua tema kround.
  Iunie 3, 2018
 • LogoA fost lansat noul logo kround.
  Aprilie 15, 2018
 • CommunityAm atins numarul de 2.000 membri pe forum.
  Martie 4, 2018

DoggoznX

Manager
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About DoggoznX

 • Rank
  JB.KROUND.RO

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. DoggoznX

  Regulament [STAFF]

  ⇥Regulament ADMINISTRATORII⇤ ➜Ca un membru al staffului sunt obligati sa ajutati jucatorii care au o anumita problema , intrebare ... etc despre server ➜Sunteti obligati sa invatati toate regulamentele pe care serverul le ofera ➜Abuzul de comenzi este strict interzis, fiecare ban/kick/mute/gag ...etc trebuie sa aiba un motiv si o dovada clara ➜Nu aveti voie sa va bateti joc de alti jucatori ( sa le dati !slap sau alte comenzi de acest gen ) ➜Intrebarile puse din curiozitate asupra altor jucatorii cum ar fi : de unde esti sau amenintarile sunt interzise, serverul este pentru distractie nu pentru agresivitate si cearta ➜Daca ati fost dati afara din staff nu aveti voie sa faceti o cerere pentru a reintra sau a dona pentru cel putin 1 saptamana, in aceste zile ganditi-va la ce ati facut gresit de l-ati pierdut ➜Daca un jucator face o greseala nu il pedepsiti imediat ( cum ar fi cazul in scrisul cu CAPS, la 3 Propozitii cu CAPS ii puteti da gag 5 minute ) ➜Gradul vostru depinde de O-uri si X-uri , cu o greseala minora primit un X, cu un ban intentionat cum ar fi unul de 24h/12h..etc primiti un O. La 3 X-uri veti primi un down ( ex: de la moderator la admin ) . La 3 O-uri veti primi remove complet la grad ➜SLAM-ul este considerat ca abuz de microfon, daca cel putin 3 membri ai staffului nu accepta utilizarea acestuia , jucatorul care il foloseste va primi mute 10 minute ➜Lipsa de respect fata de FONDATORII si alti membri ai staffului nu va fi tolerata, toti suntem frati si surori in acest grup! 【Cu o putere asupra altor jucatori vine si responsabilitate, atat timp cat sunteti constienti de personalitatea dumneavoastra fiti constienti si de gradul pe care il detineti fiindca il puteti pierde usor ! 】
 2. DoggoznX

  Regulament [MOD DE JOC]

  ⇥Regulament PRIZONIERI⇤ ➜Ca prizonieri sunteti obligati sa ascultati de comenzile SIMONULUI, dar puteti sa va revoltati, insa gardienii vor fi obligati sa va omoare! ➜Daca SIMONUL spune o comanda iar voi nu o executati veti fi ucisi de catre gardieni. ➜Daca aveti FREEDAY nu sunteti obligati sa ascultati de simon ( daca il incurcati acesta are voie sa va ucida ) , insa la finalul zilei (endfreeday) sunteti obligati sa ascultati de comenzile acestuia ( puteti fi rebeli si sa nu ascultati, dar la fel, veti fi ucisi ) ➜Daca sunteti prinsi in ZONA CT gardienii sunt obligati in sarcina de a va ucide ➜Daca sunteti FREEDAY si ati gasit o arma NU AVETI VOIE sa o oferiti unui prizonier, la fel si pentru alte moduri de a ajuta un alt prizonier ➜La comanda !box sunteti obligati sa va reintoarceti la celule si sa incercati in ai infrange pe ceilalti prizonieri ➜Daca un gardian v-a ucis pe nedrept , puteti anunta un admin prin comanda "team_chat @ Numele Gardianului Actiunea Propriuzisa" (u@) ➜La day-uri ( zombie,godmode,hide&seek...etc ) sunteti obligati sa executati ziua, daca refuzati puteti primi slay sau sa fiti omorati de catre gardieni ⇥Regulament GARDIENI/SIMON⇤ ➜Ca GARDIAN sunteti obligati sa ascultati atent la comenzile simonului si sa ii omorati pe prizonierii care nu le executa ➜Ca SIMON sunteti obligati sa executati comenzi pentru prizonieri ( puteti executa comenzi si pe gardieni cum ar fi "Gardianul X du-te si pazeste locul X" ) ➜Gardienii sunt obligati sa ramana in perimetrul celulelor pana cand simonul ii poate lasa sa patruleze restul inchisorii ➜Simonul poate executa comenzi capcana pentru a scapa de prizonieri ( ex: Simon ultimul jos moare - toti cei care au executat aceasta comanda pot fi omorati ) ➜Pentru a fi gardian in rundele care urmeaza trebuie sa fiti cel putin o data simon, daca nu veti fi mutati inapoi la echipa prizonierilor ➜Pentru a fi simon trebuie sa aveti microfon decent si experienta ca gardian ( recomandat ar fi sa jucati 4-5 harti la echipa prizonierilor pentru ca sa va obisnuiti ) ➜Gardienii nu au voie sa patruleze venturile/iesirele secrete fara permisiunea simonului ➜Simonul trebuie sa execute o comanda diferita pe prizonieri la fiecare 2 minute ( Comenzile nu pot fi repetate, ex: simon spune ultimul jos moare ) ➜Simonul nu are voie sa execute comenzi care au doar 1 litera schimbata ( ex:Simon spume ... )
 3. DoggoznX

  Regulamentul general

  ⇥Regulament GENERAL⇤ ➜Nu aveti voie cu cheaturi/scripturi/hackuri aceste actiuni sunt strict interzise pe SERVER! ( Ban permanent ) ➜Nu aveti voie sa injurati stafful indiferent de motiv, fie ca ati primit ban sau alt ceva! ( mute-1h/Kick/Ban24h ) ➜RECLAMELE la alte SERVERE sunt strict interzise ! ( Ban permanent ) ➜Spamul nu este permis! ( gag 5 minute ) ➜Nu aveti voie sa insultati alti playeri fara motiv, nici din gluma in special daca acesta nu o accepta! ( Mute 10 min/Kick/Ban 6h ) ➜Daca ati primit mute/gag/restrict nu aveti voie sa dati "retry" in consola! ( Ban 2h ) ➜Daca va ganditi sa aplicati pentru grad , la intrebarea "ATI CITIT REGULAMENTUL?" sunteti obligati sa raspundeti cu "PE TOT"
 4. DoggoznX

  Anunturi

  In aceasta sectiune se vor face anunta anumite schimbari despre server!
 5. DoggoznX

  Model [CERERE UP]

  Nickname-ul tau: SteamID-ul tau: Varsta: Cate ore ai pe server?(poza cu orele de pe server): Gradul actual: Motiv: Ai citit regulamentul?: Alte obiectii: !Cerere de upgrade se poate face o data la 2 saptamani! !Cererile ce nu respecta acest model vor fii respinse!
 6. DoggoznX

  Model [CERERE ADMIN]

  Nickname-ul tau: SteamID-ul tau: Poza cu orele de pe server: Ai citit regulamentul?: Cate ore poti dedica server-ului pe zi?: De ce ar trebuii sa te acceptam in staff?: Alte obiectii: !Cererile care nu respecta acest model nu vor fii luate in considerare! !Pentru o cerere de admin aveti nevoie de cel putin 15 ore!
 7. DoggoznX

  Model [CERERE UNBAN]

  Nickname-ul tau: SteamID-ul tau: Mapa pe care ai luat ban: Admin-ul care ti-a dat ban: Data/Ora cand ai luat ban: Dovada: Alte obiectii: !Cererile care nu urmeaza modelul acesta nu vor fii luate in considerare! !SteamID-ul il puteti gasi pe https://steamid.io/!
 8. DoggoznX

  Model [CERERE BAN]

  Nickname-ul vinovatului: SteamID-UL vinovatului: Motivul: Dovada: Alte obiectii: !Cererile ban fara o dovada clara nu se vor lua in considerare! !Cererile care nu urmeaza acest model nu vor fii luate in considerare!
 9. DoggoznX

  Model [RECLAMATII]

  Nickname-ul tau: Admin-ul vinovat: Motivul reclamatiei: Dovada: Data/ora: Alte obiectii: !Reclamatiile fara dovada nu se vor lua in considerare! !MARTORII NU SE PUN CA DOVADA!
 10. 1. Nume:Denis 2. Nick detinator:☼☭catto☭☼ 4. Varsta:15 5. Firma la care este hostat: nxs.ro 6. De cat timp este deschis: 6 zile 7. Numar de sloturi: 24 8. Adresa IP:178.32.81.114:27015 9. Link gametracker:https://www.gametracker.com/server_info/178.32.81.114:27015/ 10. DNS dorit: jb.kround.ro 11. Contact detinator (Discord):ャ☼☭doggo☭☼♔ ノ znX#2512 12. Tip Server(CS:GO,SA:MP,etc): CS:GO 13. Categorii dorite:Regulament, Anunturi, Cerere Admin, Reclamatii, Cerere Ban, Cerere Unban, Cerere Up.
×