Jump to content

Mighty

Helper
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Profile Song

Mighty last won the day on June 12

Mighty had the most liked content!

Community Reputation

20 Popular

3 Followers

About Mighty

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Republic of Moldova

Contact Methods

 • Discord
  Mighty#2402
 • Steam
  MIGHTY_W

Recent Profile Visitors

383 profile views
 1. Ieri (08.07.2020), pe site-ul oficial al celor de la minecraft a fost anuntat (cat si introdus in lista versiunilor) un nou snapshot. Acest snapshot prevede urmatoarele schimbari: - Browing Stand-ul acum poate fi craftat cu blackstone. - Villager-ii acum emit particule verzi cand intra intr-un sat. - Totemul cand este activat ofera efectul de "fire resistance" timp de 40 de secunde. - Au fost optimizate trade-urile cu piglin-ii. Schimbarile tehnice: - Lumile custom acum suporta biome-uri custom. - Serverele dedicate acum pot sa evalueze client-uri limita. Pe langa toate acestea au fost rezolvate peste 30 de bug-uri raportate de jucatori si au fost adaugate cateva chestii pentru generarea uni world custom. (sursa: minecraft.net)
 2. Numele serialului/filmului : The Vampire Diaries. Genul serialului/filmului : Drama. Actor preferat : Nina Dobrev. Data lansarii: septembrie 2009. Totalul sezoanelor/partilor : 8 sezoane, 171 de episoade. Scurta descriere: Acest serial reprezinta lupta dintre 2 frati pentru iubirea unei adolescente de 17 ani. Trailer : (sezonul 1)
 3. Mighty

  Jador - Jale

  Artist/Trupa: Jador. Denumirea piesei: Jale. Link YouTube: Comentarii Aditionale: Nu prea ascult manele dar pe Jador nu ai cum sa nu il ascuti.
 4. Jocul este simplu, trebuie sa zici ce grad / rank crezi ca merita membrul de deasupra ta. Model: - Pe forum: - Pe server (mc.kround.ro): *Incepeti voi*
 5. Mighty

  respins Cerere Helper

  Nu au trecut 3 zile de la inchiderea ultimei cereri.
 6. Mighty

  Cerere avatar.

 7. Mighty

  respins Cerere Helper-PLU7O

  Deci intentionezi sa zici ca membrii staff-ului actual sunt nedevotati si nu stiu ce inseamna gradul pe care il au in posesie? + comportamentul tau ma dezgusta, nu as putea sa lucrez in aceeasi echipa cu tine.
 8. Mighty

  respins Cerere Helper

  Ai multe sanctiuni, iar argumentele sunt slabe.
 9. Mighty

  respins Cerere Helper

  Aici nu te-ai exprimat corect, iar argumentul in sine nu ma convinge sa iti ofer un vot pozitiv. Rolul unui Helper nu este de a da mute doar pentru limbaj.
 10. Mighty

  respins Cerere Helper

 11. Mighty

  respins Cerere De Helper

  Cererea contine argumente slabe.
 12. Mighty

  Cerere Avatar Miha4la

  inactiva
×
×
 • Create New...