Jump to content

Steiner

Members
 • Content Count

  140
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Song

Steiner last won the day on July 19

Steiner had the most liked content!

Community Reputation

19 Good

About Steiner

 • Rank
  Active
 • Birthday 02/01/1999

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Wherever you are
 • Interests
  Only you babe <3

Contact Methods

 • Discord
  Steiner #7516

Recent Profile Visitors

735 profile views
 1. Steiner

  Cerere Helper

  Cam încrezător in tine. Voiam sa iti dau pro, dar mi-am schimbat parerea. Nu conteaza increderea, ci faptul ca spui altui jucător ca vei primi grad in semn de amenințare.
 2. Steiner

  [Cerere Admin] Max

  Cererile se fac pentru helper, nu admin. Esti nou pe server si remarcat nu te-ai făcut, zic sa mai aștepți putin, avem nevoie sa vedem care e comportamentul tau ca player. O cerere si un test sunt ușor de luat, dar nu stim cu cine avem de-a face.
 3. Steiner

  Cerere Helper

  Cererea este okay, ai unele greseli de exprimare totuși. Mai recitește-o si da-i un edit daca e. In rest, e okay, cat de cat.
 4. Steiner

  Cerere Helper (DominicS_)

  Cererea este okay, la descriere puteai sa mai lucrezi putin si la motiv. Dar meriti o sansa.
 5. Steiner

  Cerere helper

  Singurul lucru ce se poate incadra ca descriere a ta de aici este prima propozitie. Poti ajuta si ca player. Esti activ si e bine, dar cererea nu e buna.
 6. Steiner

  CERERE HELPER meunica

  Nu ai minim 50 de cuvinte in descriere si cererea nu e convingătoare
 7. Steiner

  Cerere helper Nume_Tare

  Pai... Nu prea e bine daca in 5 zile poti intra doar doua ore. Nu prea ma convinge cererea ta, si sincer acum as prefera persoane care pot fii active. Avem staff dar nu toti suntem asa de activi din cauza scolii si nu prea ne mai ajuta inca o persoana cu aceeasi problema. Imi pare rau. Edit: Incearca sa fii mai explicit si nu lasa nimic spre interpretare. Iti dau o sansa, ca avem nevoie de staff.
 8. Steiner

  Propunere Survival

  Te referi la shop-uri. Sincer nu vad rostul, avand in vedere ca avem shop si ah, care e deja un market place. Si din experienta mea cu mini shopurile astea e ca niciun player nu le foloseste.
 9. Steiner

  Cerere Semnătura

  mersi
 10. Steiner

  Cerere Semnătura

  @Khinezu Poti scrie puțin mai mare textul de jos?
 11. Steiner

  Cerere Helper ElvinX

  Cererea este okay, te-as ruga totuși sa te uiti peste ea inca o data sa iti corectezi unele greseli, nu sunt grave dar nu da bine, daca stii ce zic. In rest totul e okay, bafta.
 12. Steiner

  Cerere helper MarcoX

  Cererea este buna, nu am auzit sa faci probleme, bafta
 13. Steiner

  Aplicare helper SkyBlock

  Nu ai minimul de cuvinte necesare pentru descriere. Nu cred ca ai inteles foarte bine întrebarea, aici ar trebui sa spui ce te diferențiază fata de ceilalți jucători.
 14. Steiner

  Cerere Semnătura

  1. Tipul lucrarii: Semnătura 2. Dimensiuni: Oricat consideri. 3. Stock: Transparent. 4. Text principal: Admin Stheiner 5. Text secundar(kround.ro): mc.kround.ro 6. Detalii: Sub textul principal sa fie scris "You should beware of men who take their orders from the gods" in asa fel incat sa se imbine misto. Daca nu esti sigur poti sa imi dai mesaj pe discord si sa ma intrebi sau pe forum 🥰 7. Modelul textului: Aici nu am pretenții, doar sa arate bine 🥰
×