Jump to content

OMGSALVA

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

OMGSALVA last won the day on January 14

OMGSALVA had the most liked content!

Community Reputation

6 Unpopular

About OMGSALVA

 • Rank
  Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. OMGSALVA

  respins Cerere Helper kJeez

  Nu imi place ca, comentezi inapoi celor care iti dau contra, acest lucru nu se face pe forum, poti sa ii contactezi pe discord sau minecraft, dar nu aici. Ai niste sanctiuni acumulate, insa daca esti toxic cum se plang unii playeri despre tine, chiar nu ai sanse in staff.
 2. OMGSALVA

  acceptat Cerere recuperare-grad Sassaki

  Nu avem probleme cu tine pe server, esti de treaba si ai experienta in acest domeniu.
 3. OMGSALVA

  respins Aplicatie Helper

  Cerere facuta in batjocura dupa parerea mea, te asteptam peste 3 zile . Pana atunci, mai poti modifica cererea, poti sa fii mai activ pe server, si sa vezi ce mai poti remedia.
 4. OMGSALVA

  [Propunere] VirTual

  Salut, cel care a facut cele mai julte kill uri nu cred ca ar fi necesar, deoarece tot ar face tpa kill, insa celelalte doua sunt o idee buna.
 5. OMGSALVA

  respins Pr0Like

  Modelul pentru cererea de helper nu a fost respectat
 6. OMGSALVA

  respins Cerere Helper

  Salut, imi placea comportamentul tau pe server pana la un moment dat, ai inceput sa te certi cu playerii, sa ii jignesti, etc. Ai luat mai multe sanctiuni, multe fiind mute uri iar unul dontre ele fiind ban pentru fly, adica, daca ai fly pe /tokenshop, de ce ai mai folosi fly de la hack? Cererea nu este cea mai buna dar nici buna nu este, din pacate nu pot sa ti dau decat
 7. OMGSALVA

  acceptat Cerere recuperare grad

  Salut, te cunosc de prin vara ca si membru staff si stiu cum te comporti si care erau atributiile tale, mult succes !
 8. OMGSALVA

  respins Cerere Helper - Th3Br0ck3n18

  Salut, am citit cererea si este ok, are cateva greseli gramaticale, dar este ok, descrierea totusi nu indeplineste minimul de cuvinte . Orele sunt cele minime, este bine, iar la intrebarea "de ce crezi ca o sa fii acceptat" nu acela era raspunsul la care ma asteptam, deoarece ar trebui sa fi optimist, greselile se pot remedia pana nu este prea tarziu . Din pacate pentru tine nu pot sa dau PRO deoarece te certi cu staff ul pe regulament, necitind ul, bineinteles, am auzit mai multe plangeri despre tine si am vazut ca ai luat 3 mute uri aiurea . Te astept peste 3 zile cu alta cerere
 9. OMGSALVA

  acceptat Cerere Helper mihai33

  Salut, cererea este una ok iar orele sunt mai mult decat minimul, ceea ce ma bucura, nu te am prea vazut oe chat, dar se poate remedia.
 10. OMGSALVA

  acceptat Cerere Helper __Maximilian__01

  Salut, cererea este una frumoasa, iar orele sunt destule dupa parerea mea, totusi, motivul pentru care iti doresti tu functia de helper nu ne prea ajuta sa iti dam pro, dar eu decid ca meriti o sansa, la fel ca toata lumea .
 11. OMGSALVA

  acceptat Cerere HELPER Sassaki

  Salut, Sassaki, cererea este ok iar pe server nu faci probleme, sincer, in cerere este o mica problema, zici ca vrei gradul sa ajuti playerii, poti sa i ajuti si fara grad, dar te inteleg, deoarece nu te prea iau in serios unii playeri cand nu ai grad, de la mine ai un succes!
 12. OMGSALVA

  respins Cerere Helper Constantin Gabriel

  Salut, cererea este si mai buna dupa sansa data de a edita de la imdennys, imi place cum ai modificat o, iar pe server esti activ, pe chat nu prea te am vazut, dar se poate remedia. De la mine ai succes !
 13. OMGSALVA

  respins Cerere Grad-Sebastian Popa

  Salut, nu o sa zic prea multe, decat ca nu indeplinesti minimul de ore(minim 5, tu ai 3 ore), iar aplicatia este slaba, nu ai indeplinit cerintele in totalitate. De la mine ai
 14. OMGSALVA

  acceptat Cerere Helper I0anin x2

  Cererea este una buna dar, cum spun si colegii mei, compotamentul tau este neadecvat pe server, in cererea trecuts cum a specificat Shoki, ti s a zis sa ti indrepti comportamentul, la o zi dupa ce acea cerere a fost inchisa, ai luat mute . Cu activitatea stai bine si imi place ca esti activ si pe chat(nu mi place aici cand te iei la cearta). Din pacate de la mine ai
 15. OMGSALVA

  Cerere UNBAN CRANIUX54

  De la mine ai . Chiar dupa ce ai luat ban ai recunoscut pe discord ca aveai.
×
×
 • Create New...