Jump to content

DjStarXD

Manager
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutral

About DjStarXD

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Discord
  DjStarXD #9551

Recent Profile Visitors

141 profile views
 1. DjStarXD

  Bug chat

  Acela a fost doar un test, forumul nu exista. Domeniul detinut de mine dar nefolosit, a fost vechiul smx, l-am pierdut pe cel de la chat si nu mai pot modifica, trebuie sa il refac cand o sa am timp, acum lucrez la un proiect nou si nu prea am avut cand sa ii fac ala la cs. Intre timp forumul se gaseste peste tot.
 2. DjStarXD

  cerere helper

  Respins, varsta prea mica, ai deja un cont banat VAC.
 3. DjStarXD

  Cerere Helper AWP.KROUND.RO

  Respins! Nu ai completat modelul corect, nu ai varsta necesara. Plus ca am primit reclamatii ca intri cu aim.
 4. DjStarXD

  Vip?

  Te astept pe server sa iti dau vip-ul.
 5. DjStarXD

  Addons Server De JailBreak

  Sa vedem ce e de el.
 6. DjStarXD

  [MODEL] Cerere Ajutor

  Nick: Motivul aplicatiei: Poza(daca este necesar): Informatii: Alte mentiuni?: Informatii: - Prin acest topic, aplicati doar la eventualele buguri sau intrebari despre server/vip/etc... - Nu aveti voie sa faceti topic aici gen "Ajutor ma tot omoara", "Ajutor pe alte servere/competitive/etc..." - Aveti voie sa cereti chestii legate de server, de exemplu credite. Alti jucatori se pot uita in aceasta categorie si sa va poata ajuta cu cateva. - Nu abuzati de functia de ajutor!
 7. DjStarXD

  [MODEL] Cerere Unban

  SteamID: Nick: IP: Motivul banului: Data: De ce crezi ca ai merita unban: Informatii: - Banul odata scos, a doua oara nu mai aveti dreptul la o alta cerere unban - Banul nu se scoate in cazul in care motivul este (reclama, cheat, etc) - Banul primit pe un proiect de al nostru, o sa fie si pe celelalte proiecte.
 8. DjStarXD

  [MODEL] Reclamatie Staff

  Nick: Nick reclamant: Motivul: Data: Dovada(Poza): Alte mentiuni: Ce pedeapsa crezi ca ar merita:
 9. DjStarXD

  [MODEL] Reclamatie Jucator

  Nick: Nick reclamant: Motivul reclamatiei: Dovada: Alte mentiuni: Ce pedeapsa crezi ca ar merita:
 10. DjStarXD

  [MODEL] Cerere Grad

  (Prenume): (Nick): (Varsta): (Locatie): (Primele 7 cifre din CNP): (SteamID): (Steam Profil Link): (Poza cu orele pe server)*tasteaza !ore*: (Ai citit regulamentul serverului?): (De ce doresti sa devi staff pe serverul nostru): (Ai mai avut grad pe un server pana acum?): (O scurta caracterizare a ta): Nerespectarea modelului sau informatiilor de mai jos va duce la aceasta aplicatie sa fie inchisa! Poti deschide o alta aplicatie doar dupa o saptamana sau doar daca ai primit voie de la un grad superior! Informatii: - Aplicarea gradului porneste doar de la "HELPER" si se va creste pe parcurs prin decizia staffului responsabil! - Nu cere niciodata o marire de grad sau sa intrebi cand o sa primesti UP. - Daca ai aplicat, ai facut-o pentru ca vrei sa ajuti serverul, nu sa te pui tu mai sus de ceilalti jucatori! - Pentru a aplica ai nevoie de activitate zilnica, daca nu poti face acest lucru te rugam sa nu mai aplici! - Pentru a aplica aveti nevoie de 50h+ pe server si o varsta de 16+.
 11. DjStarXD

  [MODEL] Cumparare VIP

  Nick: Pachet(Lista este mai jos): VIP se cumpara doar de la mine (DjStarXD#9551) si se ofera doar de catre mine! Daca cumparati de la alte persoane nu o sa primiti nimic si nu suntem responsabili de nimic! Donatiile se pot efectua prin: PaySafe - PayPal - Iteme Steam - Skrill Pachetul VIP odata cumparat este permanent! ("acestea nu se pot da la trade"). Daca cumperi un pachet VIP iar dupa vrei sa il maresti se va platii cu diferenta dintre sume. Toate VIP-urile au modele! VIP GOLD - 5euro -Spawn Effects [Fara Acces] -Tag [GOLD] -Sparks [Acces] -Neon [Fara Acces] -Electro Effects [Acces] -Chat [Acces] -HP Regeneration [Fara Acces] -HealthShot [Fara Acces] -Jumping [BHOP - 2 DOUBLEJUMP] -Icon [Acces] -Received damage [Fara Acces] -Caused damage [Fara Acces] VIP DIAMOND - 10euro -Spawn Effects [Fara Acces] -Tag [Diamond] -Sparks [Acces] -Neon [Acces] -Electro Effects [Acces] -Chat [Acces] -Tracers [Acces] -Color Tracers [Acces] -HP Regeneration [Fara Acces] -HealthShot [Fara Acces] -Jumping [BHOP - 2 DOUBLEJUMP] -Icon [Acces] -Received damage [-5%] -Caused damage [+3%] VIP PLATINUM - 15euro -Spawn Effects [Acces] -Tag [PLATINUM] -Sparks [Acces] -Neon [Acces] -Color Neon [Acces] -Electro Effects [Acces] -Chat [Acces] -Tracers [Acces] -Color Tracers [Acces] -HP Regeneration [Acces] -HealthShot [Acces] -Jumping [BHOP - 2 DOUBLEJUMP + 1] -Icon [Acces] -Received damage [-7%] -Caused damage [+5%]
 12. DjStarXD

  [MODEL] Cerere VIP

  Nick: Luna: Locul TOP: __________________________________________________________ Cererile de VIP se fac odata pe luna doar daca esti printre primii 3 in top 10! VIP primit aici dureaza doar in luna in care esti in top, daca intr-o luna esti in top si ai vip, urmatoare luna daca nu mai esti in top nu o sa mai ai vip. Daca primiti VIP sunteti la fel ca un player, doar cu mai multe posibilitati in joc, sa nu va credeti mai presus de ceilalti jucatori.
 13. DjStarXD

  Cerere schimbare nume

  Nume Actual: djstarxd Nume dorit: DjStarXD Motiv: Sa nu mai fie cu litere mici.
 14. DjStarXD

  [Cerere DNS] AWP.KROUND.RO

  A, scuze, nu am vazut ca era de la fondator si chiar m-am uitat de 2 ori =))
 15. DjStarXD

  [Cerere DNS] AWP.KROUND.RO

  Cum am zis si mai sus, numele e pus doar asa de teste, cand o sa fie acceptat o sa ii pun kround. Acum astept un raspuns de la staff sa vedem, ca astept si eu raspunsul ca dupa sa pot cumpara boost la lista pentru el.
×