Jump to content

georgestefan7

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About georgestefan7

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. georgestefan7

  Cerere grad.

  ► Prenume: George ► Nick: georgestefan7 ► Varsta: 13 ► Tara/Oras: Buzau Romania ► Discord: georgestefan7#1068 ► Descriere persoanala (minim 50 de cuvinte): Sunt George, am 13 ani si sunt in clasa a 7-a. Sunt o persoana calma, prietenoasa si care tine la glume. Imi place sa ajut dar nu sa dezamagesc, sunt darnic si sociabil dar daca cineva intrece masura nu pot sa il ignor si ii raspund intr-un mod acceptat de regulament ► Poti comunica si in alte limbi?: Da, in engleza. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Pentru ca stafful curent nu este on prea des, la helperi ma refer. Dupa cum stiti eu am fost mereu activ si am ajutat playerii la nevoie. ► De ce crezi ca o sa fii aceptat?: Pentru ca am fost cel mai activ helper dupa parerea mea si as merita o a doua sansa. ► Ai citit regulamentul?: Da si nu am nimic impotriva lui ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: Am avut un moment de ne seriozitate dar daca as mai primi o sansa o sa am grija la ce fac si ce nu fac.
 2. georgestefan7

  Cerere helper adrianG151

  nu am vazut sa mai fi avut certuri cu cineva si cererea e buna, asadar:
 3. georgestefan7

  Cerere Helper SR3MM

  1. Aia nu e descriere personala, descrierea personala inseamna portretul tau moral. 2. In model scrie ca "vreau sa ajut sv-ul" nu se ia in considerareca si motiv la "de ce vreau sa fac parte din staff"
 4. georgestefan7

  Cerere [Helper]

  Descrierea personala nu e facuta bine.. trebuie sa te descrii ca om, ca persoana! Si acolo "de ce vrei sa faci parte din staff" ai scris ca vrei sa ajuti playerii.. playerii ii poti ajuta si fara grad sa stii.
 5. georgestefan7

  Cerere Helper

  trebuie sa stii sa te descrii ca om, cererea ta nu ma convinge
 6. georgestefan7

  As dori sa devin Helper

  ...
 7. georgestefan7

  Cerere Helper

  esti activ si nu ai conflicte cu nimeni, succes!
 8. georgestefan7

  Cerere helper adrianG151

  nu esti asa calm cum spui dar cererea e ok si meriti o sansa
 9. georgestefan7

  Cerere helper gabiadv

  Nu ai respectat modelul si nici nu l-ai copiat corect.
 10. georgestefan7

  Cerere helper adrianG151

  descrierea personala contine prea putine lucruri despre tine ca persoana si instigi la cearta.
 11. georgestefan7

  Cerere Helper #3

  Meriti o sansa pentru ca tu chiar vrei sa fii helper, succes in continuare!
 12. georgestefan7

  Cerere Youtuber

  Motivele mai sus
 13. georgestefan7

  Cerere Helper:

  Te vad activ pe survival si nu am vazut sa fi avut certuri cu cineva! Bafta ! Daca ai mai avut helper inainte cred ca o sa te descurci si acum.
 14. georgestefan7

  Cerere Helper

  ► Prenume: George ► Nick: georgestefan7 ► Varsta: 13 ► Tara/Oras: Buzau ► Discord: georgestefan1 #1068 ► Descriere persoanala (minim 50 de cuvinte): Eu ma numesc George am 13 ani si imi place sa joc jocuri, sa ma uit pe YouTube si sa urmaresc video-uri despre perioada comunista. Fac parte dintr-un grup folcloric si la scoala am avut mereu media anuala de peste 9 50! Sunt emotiv si uneori mi-e teama sa nu dau gresi si sa dezamagesc persoanele care contau pe mine. ► Poti comunica si in alte limbi?: Da, vorbesc bine Engleza ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Am vazut ca uneori unii playeri fac spam/injura cand stafful nu e on, eu stau aproape numai pe minecraft cand sunt la PC. Asta inseamna ca daca as fi acceptat ar exista un staff on mai mereu. ► De ce crezi ca o sa fii aceptat?: Pentru ca de data asta am pus mai multa ambitie in cererea mea. ► Ai citit regulamentul?: Da si sunt de acord cu el in intregime. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: -
 15. georgestefan7

  Propunere eventuri survival

  1. Nick: georgestefan7 2. Propunere: 1* Event de tip find chest: La spawn sa se ascunda un chest cu iteme in el. Apoi playerii sa mearga la spawn sa-l caute, cine-l gaseste primul poate lua itemele din interiorul chestului. 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere: Ar aduce mai multi playeri pe survival/mai multa activitate. 4. Ai resurse pentru a fii implementata (daca este necesar): nu este necesar 5. Comentarii aditionale: Nu este idea mea originala, am vazut-o pe alte servere si m-am gandit sa propun sa fie adaugate si pe acest server.
×