Jump to content

Gowwther

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

2 Unpopular

About Gowwther

 • Rank
  Member
 • Birthday 03/21/2001

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Suceava

Contact Methods

 • Discord
  Gowwther#5635

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gowwther

  Reclamatie - Preo

  1. Nick: Gowwther 2. Persoana reclamata: Preo 3. Fapta: /mute 24 hour pentru /msg. 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale: De asta trebuie să se dea teste.
 2. Gowwther

  Cerere Helper

  Deși ai aproximativ aceeași cerere ca și data trecută, ai reușit să-ți corectezi greșelile. Ești destul de activ, să sperăm că vei reuși din a doua tură să iei testul, dar ești foarte îngâmfat și te crezi mult prea presus decât alți playeri.
 3. Gowwther

  [Cerere Admin] Max

  1. Nu te-am văzut niciodată să fi activ pe chat, sau să le răspunzi jucătorilor la întrebări. 2. Nimeni de pe acest server nu va primi direct admin, sau probabil pe orice alt server respectat, ci gradul se va face prin merit, efort și activitate.
 4. Gowwther

  Cerere Helper

  1. Știu că ești foarte activ, și ajuți playeri, dar totuși nu te poți aștepta ca toți să te trateze la fel, și dacă tu ești așa doar cu aceea ce te treatează bine, ce vei face cu cei care te tratează în mod deliberat negativ? Nu îmi place să pariez pe acest tip de atitudine. 2. Știu că ești din Rep. Moldova, și nu vreau ca acest vot să-ți influențeze „voința prieteniei”, dar totuși ai greșeli foarte mari de exprimare, iar asta îți spun din propria experiență că UNII playeri te vor lua peste picior, lucru care duce către 1. În concluzie,
 5. Gowwther

  Cerere Helper (DominicS_)

  Cererea este mediocră, dar mai bună decât majoritatea de până acum. Nu te-ai remarcat în mod negativ pe server, dar în aceelași timp nici nu te-am PREA văzut să ajuți playeri.
 6. Gowwther

  Cerere helper

  Istoricul sancțiunilor tale, este unul destul de numeros. Cât despre asta, de 6 ori te-am văzut înjurând prin /pm, cât și alte „reclamații” al unui comportament agresiv.
 7. Gowwther

  CERERE HELPER meunica

  Descrierea aceasta personală nu-mi spune absolut nimic altceva despre tine decât faptul că ai foarte mult timp liber. Greșeli de exprimare, mici dar dureroase.
 8. Gowwther

  Cerere helper Nume_Tare

  Te văd destul de des pe server când intru, dar totuși ai grijă la problemele de exprimare, după cum poți vedea, acestea te vor face să pierzi multe chestii. De întâmpinat probleme cu playerii/staff nu te-am văzut, decât o mică ceartă. Nu te-am văzut să ajuți playerii FOARTE des, dar totul are un început.
 9. Gowwther

  Cerere Helper ElvinX

  Ar fi ok dacă ți-ai da singur seama de greșelile făcute și le-ai edita. Nu am văzut să creezi probleme, dar în aceelași timp nu te-am prea văzut nici să ajuți playeri. Să sperăm că vei începe această chestie, și succes la test.
 10. Gowwther

  Aplicare Helper.

  În primul rând nici nu au trecut 3 zile de la cererea anterioară, dar o mai și faci aproximativ la fel.
 11. Gowwther

  Cerere helper MarcoX

  Cererea ta este relativ completă, și să sperăm că nu vei ajunge să:
 12. Gowwther

  Problema Survival

  Dacă unul dintre voi a fost și-a dat /sethome, își poate da /home să meargă la casă, dacă nu, și nici nu are protecție să vă aflați coordonatele, nu prea este ceva de făcut
 13. Gowwther

  Aplicare helper SkyBlock

  Cererea ta nu este complet făcută, îți lipsește descrierea personală, iar motivul pentru care dorești să fii acceptat nu-mi inspiră deloc încredere, deoarece toți playerii sunt prietenoși, în acea parte tu trebuie să ne spui un motiv pentru care tu ai merita mai mult decât ei să devii acceptat.
 14. Gowwther

  Cerere Helper

  Lipsește descrierea personală. Deși ai o singură chestie care mă ajută să aflu ceva despre tine, în rest chestii absolut deloc relatate asupra personalității tale. Tu spui în „descrierea personală” că știi foarte bine regulile, totuși spui că nu ai citit regulamentul. În concluzie, .
×
×
 • Create New...