Jump to content

KingHarpy

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Unpopular

About KingHarpy

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. KingHarpy

  Cerere Helper

  > Prenume: Alex > Nick: KingHarpy > Varsta: 15 ani > Tara/Oras: Moldova Ungheni Danuteni. > Discord: KingHarpy#3963 > Descriere persoanala (minim 50 de cuvinte): Salut, ma numesc Alex, pe minecraft KingHarpy am 15 ani sunt clasa a-X-a"A" L.T. Ion Creanga din Ungheni Moldova Danuteni, sunt pasionat de sport in special Parkour, Fotball si Culturismul. Eu sunt o persoana inchisa in sine si mai timida cu unele persoane. Imi place sa ajut lumea indiferent de situatie, un singur minus la mine ar fi ca daca cineva ma enerveaza foarte tare pot sa nu mai vorbesc cu ea. Cam asta e tot ce am de spus. Mersi ca ai citit pana la capat. > Poti comunica si in alte limbi?: Engleza, Rusa. > De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Am observat ca sunt multi playeri incepatori si as vrea sa le ofer ajutorul necesar pentru a avea o parere buna despre server. > De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Cred ca o sa fiu acceptat deoarece sunt mereu activ. imi place foarte mult sa ajut persoanele incepatoare. > Ai citit regulamentul?:?tiu ca data trecuta l-am citit pe cel gresit dar de data asta l-am citit pe cel care trebuie. > Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/rdwlPND > Comentarii aditionale: Imi place foarte mult serverul. E chiar misto am 3 jumate luni de cand am aflat de el si zici ca mi-a intrat in sange, sunt online zilnic 7-8 ore.
 2. KingHarpy

  Cerere helper Tibixking

  Descrierea nu e cea mai decenta, ar trebui sa o imbunatatesti umpic.
 3. KingHarpy

  a fost o greșeală

  a fost o greseala
 4. KingHarpy

  Cerere Helper

  > Prenume: Alex > Nick: KingHarpy > Varsta: 15 ani > Tara/Oras: Moldova Ungheni > Discord: KingHarpy#3963 > Descriere persoanala (minim 50 de cuvinte): Salut, ma numesc Alex pe minecraft KingHarpy am 15 ani sunt clasa a-X-a"A" L.T. Ion Creanga din Ungheni Moldova, sunt pasionat de Sport in special Parkour, Fotball si Culturismul.Eu sunt o persoana inchisa in sine si mai timida cu unele persoane. Imi place sa ajut lumea indiferent de situatie, un singur minus la mine ar fi ca daca cineva ma enerveaza foarte tare pot scapa 2-3 cuvinte. Cam asta e tot ce am de spus. Mersi ca ai citit pana la capat. > Poti comunica si in alte limbi?: Engleza, Rusa. > De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Am observat ca sunt multi playeri incepatori si as vrea sa le ofer ajutorul necesar pentru a avea o parere buna despre server. > De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Cred ca o sa fiu aceptat deoarece sunt mereu activ si imi place foarte mult sa ajut persoane. > Ai citit regulamentul?: Da. > Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/vFgshBm asta dupa wipe, atunci aveam 4 zile. > Comentarii aditionale: Imi place foarte mult serverul. E chiar misto am 3 luni de cand am aflat de el si zici ca mi-a intrat in sange sunt online zilnic a cate 7-8 ore?.
 5. KingHarpy

  Cerere Avatar

  ► Prenume: Alex ► Nick: KingHarpy ► Varsta: 15 ani ► Tara/Oras: Moldova Ungheni ► Discord: KingHarpy#3963 ► Descriere persoanala (minim 50 de cuvinte): Salut, ma numesc Alex pe minecraft KingHarpy am 15 ani sunt din Ungheni Moldova, imi place foarte mult Buildingul, si sa joc minecraft cu prietenii. Mereu mi-a placut minecraftul si as dori sa am un rank mai innalt. Eu sunt o persoana activa deschisa si foarte vesele mai ales cand stau cu prietenii. thx. ► Poti comunica si in alte limbi?: Da, engleza si rusa . ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Deoarece cunosc foarte bine regulamentul si vreau sa ajut playerii incepatori sau noi pe server. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Consider sa fiu acceptat deoarece cunosc foarte bine regulamentul si sunt foarte activ pe server pe langa asta cunosc 90% din comenzile minecraftului. ► Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit cu atentie. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/vFgshBm asta dupa wipe, atunci aveam 4d ► Comentarii aditionale: Imi place foarte mult serverul. E chiar misto am 3 luni de cand am aflat de el si zici ca mi-a intrat in sange sunt online zilnic a cate 7-8 ore.
×
×
 • Create New...