Jump to content
Comunitatea KROUND s-a inchis, forumul a ramas online doar ca arhiva! ×

Mihai

Members
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mihai last won the day on December 24 2020

Mihai had the most liked content!

Community Reputation

31 Popular

About Mihai

 • Rank
  gamer
 • Birthday 12/01/2006

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  46.568825 26.916025 46° 34' 7.7700'' N 26° 54' 57.6900'' E
 • Nick pe server
  Zaddix
 • Interests
  Drujba / motofierastrau pe benzina Ruris Hercules 550, lungime sina 45 cm, 3 CP, 2.2 kW, 5.4 kg + accesorii


  Pachet motocositoare pe benzina O-mac M150, 5.15 kW, 7 CP, 87 cm + motofierastrau O-Mac 2500

Contact Methods

 • Discord
  Zaddix#9317
 • Steam
  zadd1xx
 • Twitter
  why
 • Facebook
  B
 • Instagram
  @zadd1x

Recent Profile Visitors

2,017 profile views
 1. Mihai

  Portofoliu Khinezu

  sheesh nice artwork love ya style
 2. rip kround, 2017-2021

 3. Mihai

  Cerere Semnatura Zaddix

  Sarumana 'The Realest MF' Ales
 4. Mihai

  Cerere Semnatura Zaddix

  1. Tipul lucrarii: Semnatura 2. Dimensiuni: // 3. Stock: Transparent ofc 4. Text principal: Zaddix 5. Text secundar(kround.ro): mc.kround.ro 6. Detalii: as vrea ca cel care lucreaza la asta sa lase un quote inspirational, sau ce vrea sufletul lui. In privire, as vrea sa fie tot albastru ca pfp sa se potriveasca B) 7. Modelul textului: Las designer-ul la mana lui sa aleaga.
 5. Mihai

  respins Cerere helper

  Puteai sa te mai descrii, de ex. de unde esti, la ce scoala inveti etc. 2. Ai 3 mute-uri de limbaj luate in mai putin de cateva zile. Pe langa asta ai si un BAN. 'ca sunt online aproape tot timpul'. Si Helperi sunt online mai tot timpul, nu mereu, mai tot timpul. Acesta nu e un motiv. As vrea sa vad o descriere mai completa si mai putine mute-uri de limbaj.
 6. Mihai

  acceptat Recuperare grad

  Vezi ca iti trebuie 20 de ore virtuale, dar stiu ca esti baiat silitor si o sa stai pe server sa le faci. wlc back unchiu virtual
 7. Mihai

  Afiliere server Go.Kround.ro

  Ce am de spus despre server: 1. Prima chestie care vad e un titlu care scrie "MESSAGE" in albastru. 2. Boti inca sunt pe server, nu stiu daca ai uitat sa ii dezactivezi sau is de forma. 3. La fel ca la 1. doar ca acolo e numerotat cu alte culori de fiecare daca cand incepe o alta runda. 4. Am tagul [VIP] dar nu ma lasa sa intru in meniul de la vips (??) 5. "Join Sounds" nu face nimic. Nici nu imi arata ce sunete am sau ce pot cumpara. 6. Daca vreau sa schimb pe cutit skinul din default in altul, imi dispare cutitul. 6.1. Daca schimb skinul de pe cutit in de ex. Tiger Tooth, ramane tot default. 7. Sunt 2 meniuri de schimbat skinul pe cutit, dintre care unul [/knife] imi face sa dispara cutitul. 8. /sm_vips -> "Nu ai acces la meniul VIP Contacteaza un FONDATOR pentru a cumpara KROUND.RO" 9. Comanda !wear se pune pentru toate skinurile, nu doar pe skinul respectiv. 10. Am "x" kills pe o arma, dar nu am jucat cu ea. In rest, nu am mai gasit nimic. A da, si aici ar trebui sa fie numele tau , gen nickname-ul, nu numele serverului. P.S : Poze nu am putut face din cauza ca imi aparea black screen daca faceam una din pc, si telefonul meu nu este la indemana acuma.
 8. Mihai

  Reclamatie Zaddix

  Nick-ul ar fi trebuit sa fie al tau, de pe server.. Nici nu e chiar cunoscut. Plus am aplicat bine regulamentul. In regulament scrie clar : In poze se vede cum ai trimis link-ul in private msg, si cum se vede mai sus, ti-am atras atentia ca nu poti trimite orice fel de video, 'rpin absolut nicio metoda'. Nu sunt un Helper asa 'strict' ,dar eu imi fac treaba de STAFF.
 9. cam mort pe aici 

  1. SigaBro

   SigaBro

   Păi cand vii tu pe aci moare atmosfera 😅😂

   ❤️

  2. VirTual

   VirTual

   says who

  3. Mihai

   Mihai

   your mom bro

    

 10. Mihai

  Cerere unmute/unban mata24

  Era scris in chat ca nu ai voie sa dai sv de minecraft prin orice modalitate. Puteai sa ii dai in privat pe discord sau prin alta metoda. Iti sugerez sa cumperi unban pe store-ul KROUND.
 11. Mihai

  Sebi90980-[CERERE UNBAN]

  Te-as ruga sa nu faci aici chat Plus degeaba zici acuma aici ca regreti ce ai facut. Trebuia sa spui in cerere.
 12. Mihai

  Sebi90980-[CERERE UNBAN]

  Ai aceleasi motive ca si la cererea lui 'ImAlex12' Daca schimbi cateva cuvinte , asta nu inseamna ca nu o se dam seama.
 13. Mihai

  respins Cerere helper

  Ai numai 30 de cuvinte la descriere. STAFF-ul nu este mereu pe bedwars 24/7, plus poti face o reclamatie mereu pe sectiunea Reclamatii, aici pe forum Aici nu stiu ce sa spun, cred ca este posibil ca imdennys sa adauge ore pentur bedwars dar mai sugerabil ar fi sa fii mai activ pe survival pentru orele necesare. Un helper poate mereu sa contacteze o persoana mai mare in gradul lor pentru a termina treaba. De la mine ai un
 14. Mihai

  Cerere Schimbare Titlu.

  God Himself
 15. ►Prenume: Ciprain ►Nick: Miha4la ►Grad/Rank detinut: Helper ►Motivul pierderii gradului/rank-ului: Nu am avut timp de a modera ►De ce doresti gradul/rank-ul inapoi? Acuma ca a venit vacanta de vara si trec clasa a 9 a, am mai mult timp de a modera chat-ul si serverul. ►Ai citit regulamentul?:Da ►Comentarii aditionale:https://imgur.com/a/NRLA0eA

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...