Jump to content

Mihai

Members
 • Content Count

  247
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  4

Mihai last won the day on December 24 2020

Mihai had the most liked content!

Community Reputation

31 Popular

About Mihai

 • Rank
  gamer
 • Birthday 12/01/2006

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  46.568825 26.916025 46° 34' 7.7700'' N 26° 54' 57.6900'' E
 • Nick pe server
  Zaddix
 • Interests
  Drujba / motofierastrau pe benzina Ruris Hercules 550, lungime sina 45 cm, 3 CP, 2.2 kW, 5.4 kg + accesorii


  Pachet motocositoare pe benzina O-mac M150, 5.15 kW, 7 CP, 87 cm + motofierastrau O-Mac 2500

Contact Methods

 • Discord
  Zaddix#9317
 • Steam
  zadd1xx
 • Twitter
  why
 • Facebook
  B
 • Instagram
  @zadd1x

Recent Profile Visitors

1,709 profile views
 1. Mihai

  Reclamatie Zaddix

  Nick-ul ar fi trebuit sa fie al tau, de pe server.. Nici nu e chiar cunoscut. Plus am aplicat bine regulamentul. In regulament scrie clar : In poze se vede cum ai trimis link-ul in private msg, si cum se vede mai sus, ti-am atras atentia ca nu poti trimite orice fel de video, 'rpin absolut nicio metoda'. Nu sunt un Helper asa 'strict' ,dar eu imi fac treaba de STAFF.
 2. cam mort pe aici 

  1. SigaBro

   SigaBro

   Păi cand vii tu pe aci moare atmosfera 😅😂

   ❤️

  2. VirTual
  3. Mihai

   Mihai

   your mom bro

    

 3. Mihai

  Cerere unmute/unban mata24

  Era scris in chat ca nu ai voie sa dai sv de minecraft prin orice modalitate. Puteai sa ii dai in privat pe discord sau prin alta metoda. Iti sugerez sa cumperi unban pe store-ul KROUND.
 4. Mihai

  Sebi90980-[CERERE UNBAN]

  Te-as ruga sa nu faci aici chat Plus degeaba zici acuma aici ca regreti ce ai facut. Trebuia sa spui in cerere.
 5. Mihai

  Sebi90980-[CERERE UNBAN]

  Ai aceleasi motive ca si la cererea lui 'ImAlex12' Daca schimbi cateva cuvinte , asta nu inseamna ca nu o se dam seama.
 6. Mihai

  respins Cerere helper

  Ai numai 30 de cuvinte la descriere. STAFF-ul nu este mereu pe bedwars 24/7, plus poti face o reclamatie mereu pe sectiunea Reclamatii, aici pe forum Aici nu stiu ce sa spun, cred ca este posibil ca imdennys sa adauge ore pentur bedwars dar mai sugerabil ar fi sa fii mai activ pe survival pentru orele necesare. Un helper poate mereu sa contacteze o persoana mai mare in gradul lor pentru a termina treaba. De la mine ai un
 7. Mihai

  Cerere Schimbare Titlu.

  God Himself
 8. ►Prenume: Ciprain ►Nick: Miha4la ►Grad/Rank detinut: Helper ►Motivul pierderii gradului/rank-ului: Nu am avut timp de a modera ►De ce doresti gradul/rank-ul inapoi? Acuma ca a venit vacanta de vara si trec clasa a 9 a, am mai mult timp de a modera chat-ul si serverul. ►Ai citit regulamentul?:Da ►Comentarii aditionale:https://imgur.com/a/NRLA0eA
 9. Se tot vorbește despre ceea ce ne va servi Microsoft la capitolul „sistem de operare”, iar noua generație a apărut pe net mai devreme decât ne-am fi așteptat. De fapt, Windows 11 și-a făcut deja simțită prezența și doritorii îl pot încerca într-o versiune preview care poate fi instalată cu ușurință. Mulți ar fi de părere că Windows 11 aduce mai degrabă a macOS, cu un aspect curat și mai moder. Taskbar-ul a fost mutat pe mijloc, iar ferestrele au primit un mic redesign, devenind acum purtătoare de margini rotunjite. Dar interfața grafică nu este singurul lucru care se schimbă odată cu noua versiune: schimbările vor fi și de natură tehnică, una dintre acestea fiind un nou sistem de planificare a activităților care va pune în valoarea noile arhitecturi hibride de la Intel și AMD. Însă partea interesantă de astăzi se leagă de indiciile care ne spun că Windows 11 ar putea avea caracterul de upgrade gratis, în condițiile în care Microsoft a anunțat că versiunea actuală a sistemului de operare își va da duhul în octombrie 2025. Și fix această iterație, adică Windows 10, a sosit ca un upgrade „de pomană” pentru utilizatorii de Win8 și Win7, ca strădanie a dezvoltatorului de a lăsa cât mai rapid în urmă versiunile vechi. În continuarea acestui detaliu vine și modul de instalare al Windows 11 pe sistemele care rulează OS-ul nostru cel de toate zilele. „Numero 11” vine sub forma unui fișier ISO, iar la momentul montării imaginii, respectiv al instalării, nu este necesar niciun cod de activare. Asta reiese și din niște linii de cod regăsite în fișierele de configurare, iar utilizatorii au descoperit că upgrade-ul free este perfect compatibil cu Windows 7, 8 și 8.1. Pare clară, simplă și aerisită, poate fi personalizată ușor, dar ceea ce ne dorim cu toții este optimizarea promptă, pentru că ne-am cam săturat de actualizări care să ne omoare PC-urile când ne este lumea mai dragă. (sursa zonait.ro)
 10. Mihai

  Cerere Titlu Mihai

  Titlu dorit (max 5 cuvinte): gamer Motivul: peste tot asa se spune
 11. 5/10 zici ca esti in depresie sincer
 12. Mihai

  Cerere Avatar Mihai

  thanks ales
 13. Mihai

  Rate the Desktop

  6/10 curata macar si tu fata lui scarlatescu
 14. Al 11-lea o crezut ca e iisus si ca reinvie peste 3 zile

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...