Jump to content
Comunitatea KROUND s-a inchis, forumul a ramas online doar ca arhiva! ×

SekCRANIUX54

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Song

SekCRANIUX54 last won the day on July 29 2020

SekCRANIUX54 had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutru

About SekCRANIUX54

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/14/2006

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti

Contact Methods

 • Discord
  cocoplex#8703
 • Steam
  Nu am cont main deci nu il pun
 • Twitter
  E Dejaba
 • Facebook
  Nu imi place lul
 • Instagram
  Nu il dau ca am fata de retardat

Recent Profile Visitors

441 profile views
 1. SekCRANIUX54

  respins Cerere de Helper

  ► Prenume: Andrei ► Nick: CRANIUX54 ► Varsta: 14 ► Tara/Oras: Romania/Bucuresti ► Discord: cocoplex#8703 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salut , eu sunt Andrei in trecut stiu ca am gresit ca am facut numai trap dar acum m-am gandit si stiu ca nu e bine , am zis sa incerc sa iau Helper printr-o cerere. Si da recunosc am m-ai dat trap cu xxshadow doar pentru ca zicea " Te dau afara din clan daca nu vii sa dai trap" asa ca am ajuns sa dau trap dar nu asta e subiectul care o sa vorbesc toata cererea . Sa trecem la chestii despre mine : Ca hobby imi place Juddo si sa desenez . Eu am invatat recent cat de cat sa fac "LUA-uri" (Lua e un script in Visual studio si alte programe care il folosesti pentru : jocuri , cheaturi de jocuri etc.) . De curand m-am reapucat in apoi de minecraft si cand m-am reapucat am vrut sa ma joc pe kround pentru ca mi se pare cel mai bun server de survival din romania. Eu am fost Andrei si va multumesc pentru timpul acordat! ► Poti comunica si in alte limbi?: Da pot comunica si in alte limbi : Germana , Engleza , flamanda ( destul de putina dar stiu). ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din STAFF pentru ca as dorii sa dau mute celor care injura jignesc si fac lucruri care sunt respinse de catre reguli. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Cred ca am sa fiu acceptat pentru ca mi-am schimbat atitudinea si ca sunt mult mai responsabil despre ce am de facut. ► Ai citit regulamentul?: Da am citit regulamentul ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/a/NSekFt9 ► Comentarii aditionale: Multumesc pentru timpul acordat!
 2. SekCRANIUX54

  RECLAMATIEjustapotato

  dar sa exprimat despre mine ca m-ia zis numele duh
 3. SekCRANIUX54

  RECLAMATIEjustapotato

  1. Nick: CRANIUX54 2. Persoana reclamata: JustaPotato 3. Fapta: favorizeaza persoane chiar daca si acea persoana a zis de mama 4. Dovada: https://imgur.com/gallery/wZfp35C 5. Comentarii aditionale: Nu am comentari aditionale
 4. SekCRANIUX54

  respins Cerere Helper CRANIUX54

  Ce motiv banal Mikey??
 5. SekCRANIUX54

  respins Cerere Helper CRANIUX54

  @claudiu32 nu chiar pentru ca uni pot da mute-uri fara motiv.
 6. SekCRANIUX54

  respins Cerere Helper CRANIUX54

  ► Prenume: Andrei ► Nick: CRANIUX54 ► Varsta: 15 ► Tara/Oras: Bucuresti/Romania ► Discord: sɆnƵǝƔ ₵Ⓡ₳𝕟𝒾ⓤ𝒸Ⱨš#6352 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salut , eu sunt Andrei am 15 ani si imi place sa ma joc pe PC si sa merg pe afara. Eu sunt un tip onest si nu mai incurajez ideea sa furi iteme pe ori ce joc ori ce fel. Eu m-am mai maturizat si nu mai fac trap etc. Imi place sportul si sunt activ pe server cam toata ziua . Hobby-ul meu este Sahul nu imi mai prea place Juddo pentru ca imi ocupa mult timp si nu pot sa ma relaxez. Eu sunt ordonat si imi vad de treaba mea . Mi-am invatat lectia si nu am sa mai fac trap , am realizat ca nu e bine si ca trebuie sa ajuti oameni . Cam atat am avut de zis si multumesc ca mi-ati acordat timp pentru cererea de helper. ►Poti comunica si in alte limbi?: Da pot comunica si in alte limbi : Germana , engleza . ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din STAFF pentru ca : as avea grija de acest grad si nu as creea probleme . ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Eu cred ca am sa fiu acceptat pentru ca : Sunt serios si incerc sa rezolv problemele daca un om ma intraba. ► Ai citit regulamentul?: Da l-am citit. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/gallery/89qkxh7 ► Comentarii aditionale: Nu am comentari aditionale , multumesc!
 7. SekCRANIUX54

  respins Cerere de Helper CRANIUX54

  ► Prenume: Andrei ► Nick: CRANIUX54 ► Varsta: 15 ► Tara/Oras: Romania Bucuresti ► Discord: CRANIUX#6352 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salut , eu sunt Andrei si am 14 ani. Eu sunt un tip care e generos si nu imi place sa mint. Sunt un tip prietenos si imi place sa fiu sincer. Hobby-ul meu este judo. Ma joc mult minecraft si ador sa ma joc pe kround. Ador sa ma plimb si sa merg pe munte. Eu sunt activ aproape toata ziua pe minecraft . Eu nu sunt lenes si imi fac datoria cand trebuie. ► Poti comunica si in alte limbi?: Da pot de exemplu : grermana , engleza si putina franceza. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte STAFF deoarece as dori sa dau o mana de ajutor si cred ca as putea sa am grija de acest grad . ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Cred ca o sa fiu acceptat pentru ca imi voi face treaba si sunt responsabil. ► Ai citit regulamentul?: Da l-am citit. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: Nu am comentarii aditionale , multumesc pentru timpul acordat !
 8. SekCRANIUX54

  respins Cerere Helper

  ► Prenume: Andrei ► Nick: CRANIUX54 ► Varsta: 14 ► Tara/Oras: Bucuresti ► Discord: Nai vazut nmc (ZEN)#6352 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salut! Sunt Andrei sunt in clasa VII-ea si imi place sa invat. Materia mea preferata este matematica. Sunt un om care e generos . Imi place sa fie generos . Ascult multa muzica multa . Ca si hobby imi place judo , imi place sa comunic in mai multe limbi . Apreciez serverul acesta pentru ca e unul foarte bun si generos si el de asemenea. Multumesc , pentru timpul acordat. ► Poti comunica si in alte limbi?: Da pot sa comunic in alte limbi : engleza , germana. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din STAFF pentru ca pot respecta acele reguli si mi-ar placea sa fac parte din STAFF. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Aproape ca si motivul de sus : Cred ca o sa fiu acceptat pentru ca : cred ca o sa pot fii acceptat ca respect regulile. ► Ai citit regulamentul?: Da am citit. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/gallery/saLR0lp ► Esti constient ca trebuie sa sustii un test daca vei fii acceptat?: Da ► Comentarii aditionale: Nu am nici un comentariu aditional . Multumesc!
 9. SekCRANIUX54

  Cerere UNBAN CRANIUX54

  1. Nick: CRANIUX54 2. Cine ti-a dat mute/ban: Imdennys mi-o dat ban-ul. 3. Motivul mute-ului/ban-ului: Fly 4. Screen cu ce iti arata cand vrei sa intrii (doar in cazul ban-ului): https://imgur.com/gallery/EUmcCZm 5. De ce doresti unmute/unban: Mai doresc o sansa si doresc sa joc mai repede , stiu ca e un motiv penibil dar e serveru meu preferat. 6. Comentarii aditionale: Nu am comentari aditionale.
 10. SekCRANIUX54

  respins Cerere Helper - CRANIUX54

  Nu e copy + paste e normala am facuto in stilul meu nu pot altfel decat asa
 11. SekCRANIUX54

  respins Cerere Helper - CRANIUX54

  ► Prenume: Andrei ► Nick: CRANIUX54 ► Varsta: 14 ► Tara/Oras: Bucuresti Romania ► Discord: Nimic ce nu sti#6352 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salut ! În primul rând , ma numesc Andrei , am varsta de 14 ani si sunt în clasa a VII - a . Încerc sa nu provoc conflicte si sunt un om care își vede de treaba lui. Ajut pe toata lumea din jur și nu as dori sa se întâmple ceva rau. Sunt un om plin de energie , pasiunea mea este de a desena . Eu presupun ca sa înjuri nu este bine. Eu nu înjur de felul meu. Sunt stângaci si nu scriu destul de rapid. Îmi place sa fac judo ca si un hobby. Motto-ul meu este : "Toti pentru unul si unul prentru toti!" Stau câte 7 ore pe zi online , câteodata 24 de ore . Nu sunt un disperat , doar ca îmi place sa stau pe server :D. Materia mea preferata este mathematica. Sunt prietenos si nu îmi place sa fiu jignit. ► Poti comunica si in alte limbi?: Da pot comunica și în alte limbi de exemplu: germana , engleza , franceza . ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din staff pentru ca doresc sa le dau mute/kick/ban celor care fac chat flood , reclame , spam , nu respecta regulamentul. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Eu cred ca am sa fiu acceptat pentru ca sunt un om serios si respec regulamentul. ► Ai citit regulamentul? : Da am citit regulamentul. 2x2=4 ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://cdn.discordapp.com/attachments/661971951144665109/661977130980343838/unknown.png ► Comentarii aditionale: Eu nu am comentari aditionale multumesc pentru timpul acordat.
 12. SekCRANIUX54

  Cerere Helper CRANIUX54

  ► Prenume:Andrei ► Nick:CRANIUX54 ► Varsta:14 ► Tara/Oras:Romania/Bucuresti ► Discord:Nimic ce nu sti#6352 ► Descriere persoanala (minim 50 de cuvinte):Salut ! În primul rând , ma numesc Andrei , am varsta de 14 ani și sunt în clasa a VII - a . M-am nascut pe data de XI.XII.2015 . Încerc sa nu provoc conflicte si sunt un om care își vede de treaba lui. Ajut pe toata lumea din jur și nu as dori sa se întâmple ceva rau. Sunt un om plin de energie , pasiunea mea este de a desena . Eu presupun ca sa înjuri nu este bine. Eu nu înjur de felul meu. Sunt stângaci si nu scriu destul de rapid. Îmi place sa fac judo ca si un hobby. Motto-ul meu este : "Toti pentru unul si unul prentru toti!" Stau câte 7 ore pe zi online , câteodata 24 de ore . Nu sunt un disperat , doar ca îmi place sa stau pe server :D. Materia mea preferata este mathematica. Sunt prietenos si nu îmi place sa fiu jignit. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: A? dori sa fac parte din staff sa pot da mute/kick/ban celor care nu respecta regulamentul si doresc sa dau o mana de ajutor. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Eu cred ca o sa fiu acceptat pentru ca am o atitudine serioasa si pentru ca respect regulamentul. ► Ai citit regulamentul?:Da am citit regulamentul. 2x2=4 ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale : Eu nu am comentari aditionale multumesc pentru timpul acordat de dumneavoastra!
 13. SekCRANIUX54

  Cerere Helper CRANIUX54

 14. SekCRANIUX54

  Cerere Helper CRANIUX54

  Iti accept parerea ca sunt un om pasnic si nu doresc sa creez conflicte.Okey ValentinVali18?
 15. SekCRANIUX54

  Cerere Helper CRANIUX54

  Domnule ValentinVali18 am dat conftul la un prieten cat am plecat sa stea pe calculator si a facut aceste chesti eu nu sunt asa si mi-a facut aceasta chestie.Si a stat mai mult ca eram in vacanta cel putin eu era inundata scoala si a venit la mine in fiecare zi deeci nu eu fac asa . Si era un om care injura putin

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...