Jump to content

SkyJo

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Unpopular

About SkyJo

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SkyJo

  acceptat Cerere Helper mihai33

  Destul de bine compusa cererea,convingatoare,ai atins toate punctele. Incearca sa mai comunici pe chat cu playeri,sa te vedem activ Din partea mea ai un:
 2. SkyJo

  respins Cerere Helper Constantin Gabriel

  Ai fi putut să lucrezi mai mult la cerere... Nu sunt convins,că vei avea timpul necesar să te implici pe server.
 3. SkyJo

  respins Cerere recuperare

  Eu abia te-am vazut odata activ,nu te cunosc... Presupun ca "toxicitatea" aceasta cu care te exprimi se refera la limbaj,asta nu se schimba niciodata la om,daca asa este el obisnuit. Insa ai dreptate,sa intri intr-o comunitate si sa primesti un grad,inseamna responsabilitate,nu numai joaca. Necesita timp si implicare. Poate ca pentru un bun comportament si activitate vrei primi sansa ta de a face parte din staff. Iti urez succes!
 4. SkyJo

  Cerere UNBAN CRANIUX54

  Greseala se plateste,fly este pedepsit. Ispaseste pedeapsa! Succes!
 5. SkyJo

  acceptat Cerere Helper- SkyJo

  Vreau doar sa primesc o sansa
 6. SkyJo

  acceptat Cerere Helper- SkyJo

  Nu sunt toxic si poate am gresit atunci cand am scris cererea,dupa un examen la facultate inca imi fac timp pentru minecraft. Contra al tau nu este argumentat si ma acuzi fara dovezi. Iti arat cum esti tu printr-o poza,ce fel de persoana esti tu: https://imgur.com/OMBBM6H
 7. SkyJo

  acceptat Cerere Helper- SkyJo

  ► Prenume: Alexandru ► Nick: SkyJo ► Varsta: 22 ► Tara/Oras: Romania,Craiova ► Discord: kyle rogan#8694 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salutare! Numele meu este Alexandru, am 22 ani,sunt student la facultatea de Biologie in Craiova. Ca si caracter sunt o fire calma,rabdatoare,sociabila si cu un simt al umorului :). Sunt pasionat de IT,Gaming si orice tine de tehnologie(electronica spre exemplu :D). Ma integrez intr-un grup destul de usor si un bun orator,dar si ascultator. Hobby's: Ciclism,inot,colectionar de monede .► Poti comunica si in alte limbi?: Engleza-Nivel avansat,Italiana-nivel incepator-mediu. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Imi doresc sa fac din nou parte din staff,deoarece am fost si in alte comunitati si am ajutat la crearea sau dezvoltarea lor. Am avut o pauza indelungata de minecraft,datorita studiilor. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?: Consider ca acest joc ma dezvolta ca si persoana si in acelasi timp pot ajuta pe altii,asa cum am facut-o in exprienta mea de 8 ani. ► Ai citit regulamentul?: Da,si este unul foarte bun conturat. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): https://imgur.com/DwhFOxB ► Comentarii aditionale: Sunt increzator in mine si abia astept sa fac cunosc pe toti cei din Staff. Va urez succes tuturor in ceea ce faceti! Thumbs up for KROUND community!
×
×
 • Create New...