Jump to content

wart1

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Unpopular

About wart1

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. wart1

  respins Cerere helper - Wart1

  ► Prenume:Mihai ► Nick:Wart1 ► Varsta:16 jumate ► Tara/Oras:Hunedoara ► Discord:wart172#1262 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Ma numesc Filip Mihai, am 16 ani, locuiesc in judetul Hunedoara, studiez la Liceul Teoretic 'Avram Iancu' profil filologie, clasa a 10-a, sunt o fire calma, respectuoasa si ambitioasa, am abilitatea de a lucra in echipa, imi place sa invat lucruri noi si sunt un bun builder, chiar daca ma supar uneori trec destul de usor cu vederea. Hobby-urile mele sunt jocurile pe calculator ( League of legends si minecraft) si fotbalul. Cam atat pot sa ma descriu, deoarece imi place mai mult sa-i las pe cei din jur sa ma descrie. ► Poti comunica si in alte limbi?:Destul de OK engleza ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din staff, deoarece am fost atent la cresterea serverului si cred ca ar merita sa fac parte din STAFF, si nu in ultimul rand pentru a aduce o 'minte proaspata' echipei. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Pai din cauza maturitatii, seriozitatii si pentru ca fiecare merita o a doua sansa. ► Ai citit regulamentul?:Da ! ► Poza cu orele jucate (scoreboard):https://imgur.com/a/tS4hz1T ► Comentarii aditionale:Bafta !
 2. wart1

  respins Cerere recuperare grad - Wart1

  comportament ? ... am jucat doar faction si nu tin minte sa va fi vazut pe acolo, avand in vedere perioada dupa remove, am facut doar o reclamatie in care mi s-a acordat dreptatea, deci ce este in neregula cu comportamentul meu ?
 3. ►Prenume:Mihai ►Nick:Wart1 ►Grad/Rank detinut:Helper ►Motivul pierderii gradului/rank-ului:neacordare timp asupra rankului. ►De ce doresti gradul/rank-ul inapoi?Deoarece simt ca acum este momentul potrivit, si cu siguranta as pretui mai mult gradul. ►Ai citit regulamentul?:Da ! ►Comentarii aditionale:Bafta !
 4. wart1

  Reclamatie - MarioBoss958

  1. Nick:Wart1 2. Persoana reclamata:MarioBoss958 3. Fapta:pai am primit mute o zi care mi se pare extrem de mult pentru ce am facut, iar el a dat mute fara sa spuna motivul. 4. Dovada:https://imgur.com/a/5zHNZ34 5. Comentarii aditionale:-
 5. wart1

  respins Cerere Helper CRANIUX54

  greseli gramaticale, motivul pentru care vrei sa faci parte din staff este banal.
 6. wart1

  respins Cerere helper xRejected

  prea basic cererea
 7. wart1

  acceptat CERERE YOUTUBER - RaReS KiiNG

  calitatea audio cam slabuta in rest ok.
 8. wart1

  acceptat Cerere helper - Wart1

  @hadesZeul , ai inteles gresit, am vrut sa se inteleaga faptul ca nu ar strica o mana de ajutor in plus. Multumesc celorlalti pentru incredere.
 9. ► Prenume:Mihai ► Nick:Wart1 ► Varsta:16 jumate ► Tara/Oras:Hunedoara ► Discord:wart172#1262 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Ma numesc Filip Mihai, am 16 ani, locuiesc in judetul Hunedoara, studiez la Liceul Teoretic 'Avram Iancu' profil filologie, clasa a 10-a, sunt o fire calma, respectuoasa si ambitioasa, am abilitatea de a lucra in echipa, imi place sa invat lucruri noi si sunt un bun builder, chiar daca ma supar uneori trec destul de usor cu vederea. Hobby-urile mele sunt jocurile pe calculator ( League of legends si minecraft) si fotbalul. Cam atat pot sa ma descriu, deoarece imi place mai mult sa-i las pe cei din jur sa ma descrie. ► Poti comunica si in alte limbi?:Destul de OK engleza ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din staff, deoarece am fost atent la cresterea serverului si cred ca ar merita sa fac parte din STAFF, si nu in ultimul rand pentru a aduce o 'minte proaspata' echipei. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Pai din cauza maturitatii si seriozitatii. ► Ai citit regulamentul?:Da ! ► Poza cu orele jucate (scoreboard):https://imgur.com/a/lWRMxSt ► Comentarii aditionale:Bafta !
×
×
 • Create New...