Jump to content

drm

Members
 • Content count

  48
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

drm last won the day on December 6 2017

drm had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

1 Follower

About drm

 • Rank
  Advanced Member

Recent Profile Visitors

224 profile views
 1. Recuperare vip - drm

  Dar nu intelegi de ce unii dintre voi puteti fi atat de rai? Daca donam 100 de euro, tot asa imi perdeam rank-ul daca nu activam fix in perioada aia? Trist.
 2. Recuperare vip - drm

  Pe 29 martie mi s-a stricat pc-ul, l-am dus la reparat insa deabea pe 2 aprilie l-am primit si acum am vazut aceasta sectiune ... Decizia ii apartine lui Seek daca merit sa primesc VIP-ul inapoi.. Seara faina.
 3. Recuperare vip - drm

  Imi pare rau ca n-am facut in perioada aia, dar am avut PC-ul stricat si cum au fost si zile libere si vine si pastele. A durat mai mult decat ma asteptam.
 4. 1. Numele tau: drm (Razvan) 3. Ce VIP aveai: vip la 10 euro nu stiu care era echivalentul 2. ID-ul tau numeric Steam (steamid.xyz cel de format STEAM_0_0:XXX): STEAM_0:1:226686178 3. Ce parere ai de noul sistem de VIP ?: Inca n-am avut timp sa-l aflu in detaliu, dar o sa petrec ceva minute sa-l descoper. 4. Dovada ca ai avut VIP: Seek ma cunoaste ca am donat cu numele Nomencery/EXMILITARY/Spixer... Si ma mai cunosc o gramada de oameni de pe CSGO.KROUND/KROUND 5. Esti la curent cu noul regulament?: ★csgo pe viata 6. Comentarii aditionale: Las la decizia lui Seek daca considera ca chiar am avut VIP si daca ma mai tine minte de acum cateva luni ca am donat.
 5. [CAMPANIE] CSGO.KROUND.RO

  1) Nume real: Razvan 2) Nick Steam: drm 3) Steam ID: STEAM_0:1:226686178 4) Varsta: 14 ani 5) Timp jucat pe server + dovada [ss]: 50h https://imgur.com/a/SbbNZ 6) De ce doresti helper?: Doresc sa fiu helper, deoarece vreau din nou sa ajut jucatorii si sa le raspund la intrebarile legate de comunitate si server. Vreau din nou sa am aceste atributii si aceste sarcini si sa fac din nou parte din familia Kround (In trecut am fost admin) 7) Cu ce ne poti ajuta?: Cu activitate zilnica si cu indeplinirea atributilor de helper la saptamana. 8) In ce interval orar poti admina?: Oricand 9) Ai citit regulamentul?: ★csgo pe viata 10) Invita toti prietenii in grupul de steam (POZA): http://prntscr.com/j1nksz
 6. [PLUGIN] Connect Anounce

  ms
 7. Plugin - Weapon Skins & Knives

  ms
 8. Plugin - Map History

  ms
 9. Plugin - Server HUD Text

  Cu ce l-as putea compila?
 10. Cerere nume

  Nume Actual: EXM1LITARYNume dorit: drmMotiv: Revenire pe comunitate. @qSeek
 11. Cerere absenta

  Name: Princeless Grad Detinut: Admin SteamID: STEAM_0:1:226686178 Cât timp vei fi absent: Nu sunt sigur cat, probabil o saptamana. Motiv: Nu am timp sa activez, si nici CS-ul nu ma mai atrage. ((O sa pot activa din cand in cand pe seara ))
 12. [Prezentare] #VixxeN_1337

  Mai scade 6 ani din varsta si te cred
 13. [Cerere] ✪THuΝĐe₹™

  Fix the pictures. I can't see the pictures.
 14. Propunere #4

  1. Propunere: Adaugarea unui sank pe pa, o zi buna, salpa cu acest sound 2. De ce te ai gandit ca aceasta propunere poate ajuta server-ul?: Un sank in plus 3. Ai resurse pentru ca aceasta propunere sa fie implementata?: https://www.youtube.com/watch?v=5FjWe31S_0g de la 0:01 la 0:03 4. Comentarii aditionale: -
×