Jump to content

iAintBritish

Members
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Unpopular

About iAintBritish

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

77 profile views
 1. iAintBritish

  respins Cerere de Helper

  Salut, as dori sa iti spun ca ai inceput cererea foarte bine, insa nu ai adus pana la urma Argumente puternice pentru tine, noi dorim sa stim cine esti tu cu Adevarat iar in 46 cuvinte care nici nu ajunge la Pragul de 50 nu ne fac nici macar o mica impresie despre tine. Altceva ar fi ca ai comis multe greșeli gramaticale. Nu te grăbi sa faci cererea repede, daca chiar ai dori sa faci parte din Staff nu cred ca este necesar 10 minute pentru aceasta cerere + Copie formatul de pe Site-ul Nostru, dar nu il Tapa tu singur. Bafta!! (Revină peste 3 Zile)
 2. iAintBritish

  respins Cerere Helper

  Salut, cum au spus si ceilalti colegi, descrierea ta este una prea simpla, nu ai adus nici minimul de cuvinte necesare + nu ai nici orele necesare pe contul tau nou, noi avem nevoie macar de 5 ore jucate. Pe viitor vina cu o descriere mai bine inchegata, cu niste argumente mai convingatoare. Bafta!!!
 3. iAintBritish

  respins Cerere Helper :)

  Descrierea ai început-o bine insa ai inceput in continuare sa scrii lucruri ce nu erau necesare sa fie in aceasta Cerere. Poti ajuta playerii fara Grad, avem nevoie de alte argumente pentru aceasta Intrebare . Nu avem nevoie de playeri ca sa devina parte din Staff doar pentru curiozitate, avem nevoie de playeri care doresc cu adevarat sa faca parte din Staff ca sa contribuie in ajutor Comunității, sa faca playerii sa dorească sa petreacă timpul pe serverul noatru si la randul lui sa aducă si ei alți playeri.
 4. iAintBritish

  acceptat Cerere Helper

  Cererea este Super, ai cateva greșeli gramaticale minore, dar este un Fleac, apreciez faptul ca de data aceasta ai Muncit din greu la aceasta cerere si Vad ca chiar iti doresti acest Grad Bafta mai departe!!
 5. iAintBritish

  respins Cerere Helper

  Ai inceput foarte bine descrierea totul in place doar ca ai cateva minusuri • Ai vorbit putin despre tine, ai adus calități morale insa foarte scurt ai vorbit de parca ai zice ca ai căutat pe net Calități Personale unui om • Te-ai repetat putin la calitative morale si te-ai grăbit la descriere. Argumentele aduse sunt slabe, avem nevoie de alte argumente, de argumente care sa ne convingă ca doresti sa faci parte din Staff nu doar din curiozitate dar sa fii si de ajutor noua. Un sfat ar fi, sa oferi un pic mai mult timp acestei Cereri si sa vezi daca ai nevoie cu adevarat de acest Grad ori nu. Eu ceea ce stiu despre tine este ca esti un Player Bravo, nu am avut probleme cu tine inafara de Flood-ul pe care il dădeai in Chat.
 6. iAintBritish

  respins Cerere Helper!

  Ai o descriere foarte Reușită imi place cum te-ai descris. Playerii poti sa ii ajuti si fara Grad, iar 8 ani jucati pe Minecraft nu ne spune nimic la cunoștințele pe care le-ai acumulat, 8 este doar o cifra . Daca nu o sa fii mai încrezut in sine nu o sa ajungi departe, mai multa incredere si totul o sa iti reușească ... fiind timid in sec XXI nu este cea mai buna calitate. Bafta!!
 7. iAintBritish

  respins Cerere Helper

  Nu era necesar sa ne spui ce Varsta ai deja mai sus se arata, ai vorbit putin despre trasaturile tale Morale... Jucatorii poti sa ii ajuti si fara sa ai Grad. Data viitoate munceste un pic mai mult la Descriere si nu crea probleme Staff-ului.
 8. iAintBritish

  acceptat Cerere Helper

  Ai inceput descrierea foarte bine, doar ca ai adus putine trasaturi morale despre tine. Noi avem nevoie de mai multe Trasaturi ale tale. Argumentele pe care le-ai adus sunt prea slabe, avem nevoie de un alt motiv mult mai serios pentru a fi Membru Staff Data viitoare depune un pic mai mult efort la Cerere si poti sa mai tragi cu ochiul si la alte Cereri pe care le-au facut alti playeri. Bafta!!
 9. iAintBritish

  respins Cerere Helper - AlexBOOM44

  Ai inceput bine cererea ai adus cateva trăsături morale despre tine, insa este prea putin, nu stim in totalitate ce personalitate esti tu. Cum au mai spus ceilalți poti sa ajuti stafful fara grad, avem nevoie de un alt Argument mai convingător. Data viitoare fii mai atent si ofera un pic mai mult timp acestei cereri.
 10. iAintBritish

  respins Cerere Helper

  Salut, ceea ce pot sa spun despre descrierea ta este ca ai inceput bine, insa trebuia sa continui cu argumente,caracteristice morale despre tine, ca sa înțelegem ce personalitate esti tu. Ai mai comis in Cerere unele greșeli gramaticale “pentruca dar pentru ca” ... Pe viitor ofera un pic mai mult timp pentru aceasta Cerere si inainte sa o trimiti noua citeste inca odata atent aceasta cerere.
 11. iAintBritish

  respins Cerere Helper DereZeu

  Mi-a placut foarte mult descrierea ta, ai fost foarte sincer in ceea ce ne-ai spus. Ai adus si niste argumente bune de ce ai dori sa devii Staff. Chiar daca ai adus multe informații adiționale ce nu ne-ar interesa pe noi, oricum te-ai descris foarte bine.
 12. iAintBritish

  respins Cerere grad de Helper

  Cererea nu este deloc buna, nu ai facut descrierea personală nici macar in 50 de cuvinte. Nu ai adus argumente convingătoare. Fa un ScreenShot pe PC cu aplicația LightShot dupa intri pe imgur.com si copii linkul primit si il adaugi in cerere. Un sfat ar fi sa te mai uiti la playerii care au mai depus cereri si sa vezi cum au facut. Fii mai atent data viitoare.
 13. iAintBritish

  respins Cerere Helper!

  Cererea este destul de ok, imi place cum te-ai descris. Cu excepția acestui Argument, nu este atat de convingător insa in rest totul este bine. Bafta
 14. iAintBritish

  acceptat Cerere helper

  Cererea este una buna, ai cateva greșeli minuscule ... pe viitor fii mai atent Succes la Examen.
 15. iAintBritish

  respins [Cerere Grad Helper]

  Cererea ta este unu bunisoara, insa ceea ce am remarcat cel mai mult sunt Greșelile pe care le comiți , “de oare ce in loc de deoarece” , “nu vulgaritatea dar Limbajul Vulgar” , “pretenți dar pretenții” ....nu era necesar sa spui Varsta si Locul unde traiesti deoarece este aratat mai sus.... Ai adus argumente foarte slabe, eu nu am vazut rostul de ce te-as accepta. nu am inteles ideea cu “eu nu cred eu cred in speranțe si efort” Sfatul meu este ca data viitoare sa acorzi mai mult timp la aceasta cerere, nu cred ca 30-40 min este foarte mult pentru tine, iar dupa asta mai citeste ceea ce ai scris si corectează Greșelile pe care le-ai facut caci ceea ce scrii este ceea ce te reprezinta... Daca ai ajuns sa citesti pana aici, inseamna ca conteaza cu adevarat ceea ce faci. Bafta, te asteptam peste 3 Zile.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...