Jump to content

Balvinz0r

Manager
 • Content Count

  95
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Profile Song

Balvinz0r last won the day on May 30

Balvinz0r had the most liked content!

Community Reputation

15 Known

1 Follower

About Balvinz0r

 • Rank
  BERCENARII.KROUND.RO
 • Birthday 05/08/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  192.168.0.1
 • Interests
  Writing softwares & Scripting

Contact Methods

 • Discord
  Balvinz0r#5822
 • Steam
  Balvinz0r

Recent Profile Visitors

506 profile views
 1. connect bercenarii.kround.ro , server cs 1.6 classic ❤️ 

 2. Balvinz0r

  [BERCENARII] Freechat

  video-1586050587.mp4
 3. Balvinz0r

  [BERCENARII] BanList f-80

  Ce fel de ban este asta? Ai dat ban pe nickname ? In loc de IP? Si cu acel timp ce este? Ai citit regulamentul ? Inca o gafa, si ai remove. Inainte de a da ban ai amx_showip pentru verificarea IP-ului iar pentru wallhack sau orice alt tip de cheat, se da ban pe duration 0 (permanent), nu 100000 sau alt numar fictiv. Mare atentie pe viitor si recomand sa citesti regulamentul serverului si adminilor din nou. Ai 1/3 warn, la 3/3 warn-uri ai remove.
 4. Balvinz0r

  [BERCENARII] BanList Balvinz0r

  NICK: Amon Ra IP: 46.217.122.103 SteamID (daca exista) : - Timp: Permanent Motiv: Cheats Dovezi (print/demo/video) : - NICK: koca sikli adam IP: 37.201.196.22 SteamID (daca exista) : - Timp: Permanent Motiv: Cheats Dovezi (print/demo/video) : - NICK: Counter killer - DR MR MARE IP: 109.93.36.255 SteamID (daca exista) : - Timp: Permanent Motiv: Cheats Dovezi (print/demo/video) : - (!) Voi incontinuare sunteti obligati sa prezentati si dovezile cand postati la banlist-ul vostru. Intotdeauna sa va asigurati ca inainte de a da ban, aveti dovada, care baneaza fara dovada va fi sanctionat.
 5. Balvinz0r

  [BERCENARII] GRUP STEAM

  Pentru cei ce detin Steam, va puteti alatura grupului nostru de pe steam. Multumim. http://steamcommunity.com/groups/BERCENARIIKROUNDRO
 6. Balvinz0r

  Modificari/Adaugari Server

  Salut, au fost adaugate noi plugin-uri esentiale pentru server. adaugata comanda de exterminare (amx_exterminate) pentru admini (multumiri @PowerBlack) parasuta cu model kround (multumiri @PowerBlack) adaugata comanda pentru mutarea jucatorilor (amx_t, amx_ct, amx_spec)
 7. Balvinz0r

  Modificari/Adaugari Server

  Salut, A fost remediata problema. A fost alocat un nou IP la server 89.44.246.35:27015. Dumneavoastra va puteti conecta incontinuare la bercenarii.kround.ro ! Multumim.
 8. Balvinz0r

  Modificari/Adaugari Server

  (!) Serverul a fost oprit pentru cateva momente! REVENIM CU UPDATE! LUCRAM DIN GREU PENTRU A REZOLVA NISTE PROBLEME DE INCOMPATIBILITATE!
 9. Balvinz0r

  Modificari/Adaugari Server

  (!) Am stat si m-am gandit mai bine. Acei jucatori ce intra pe server cu nickname-uri de reclama, sa nu primeasca kick. folositi amx_nick <nume jucator> kround-player . Nu are rost sa pierdem jucatori aiurea, cu cat sunt mai multi on, cu atat sunt sanse sa intre si altii vazand un numar de playeri pe server. Sper ca m-am facut inteles. Multumesc.
 10. Balvinz0r

  [BERCENARII] Freechat

  Voi, cei din STAFF, sunteti obligati in momentul cand ati banat un jucator, sa aveti dovada, fie screenshot, fie demo sau inregistrare bandicam inainte de a da banul si sa o postati cu tot cu detaliile jucatorului. Cel care va fi prins ca a banat un jucator fara dovada, are remove instant. Nu mai stam la discutii.
 11. Balvinz0r

  [BERCENARII] BanList Balvinz0r

  NICK: Cyber-Vip IP: 188.26.26.41 SteamID (daca exista) : - Timp: Permanent Motiv: Limbaj extrem de grav adus STAFF-ului Kround. Dovezi (print/demo/video) : - (!) Voi, cei din STAFF, sunteti obligati in momentul cand ati banat un jucator, sa aveti dovada, fie screenshot, fie demo sau inregistrare bandicam inainte de a da banul si sa o postati cu tot cu detaliile jucatorului. Cel care va fi prins ca a banat un jucator fara dovada, are remove instant. Nu mai stam la discutii.
 12. Balvinz0r

  Joci League of Legends?

  Am facut un topic in care sa te prezinti daca esti in cautare de duo pentru ranked sau nu. Mi s-a parut interesant deoarece consider ca sunt multi jucatori de League of Legends in comunitate. Numele din joc: Regiunea pe care joci: Rolul perferat: Campionul preferat: Divizia: Link op.gg: Alte adaugari:
 13. Balvinz0r

  Modificari/Adaugari Server

  Salut, Dupa cum stiti, accesul playerilor pe server a fost restrictionat in intervalul 05:00-14:00. Au fost adaugate noi pluginuri esentiale pentru server si performantei lui. echilibrator echipe PTB ( cel mai bun, vechi si stabil plugin ). admin skin CT-T cu logo-ul KROUND downloadurl actualizat pentru o descarcare a resurselor rapida. loading sound ( in timpul conectarii la server , o melodie va fi pusa pe fundal ) sunete say (doar pentru admini). (!) In patch-ul viitor vom lucra la VIP ( grad, beneficii, motd, etc). (!) SISTEMUL DE ANTI-CHEATING ESTE INCA IN DEZVOLTARE. Inca nu am stabilit o data exacta cand va fi reactivat pe server.
 14. Balvinz0r

  Modificari/Adaugari Server

  Salut, in urma implementarii unor elemente vitale serverului ce tin de performanta si eficienta + cateva plugin-uri noi, acces-ul playerilor a fost restrictionat prin parola. Incepand de la 05:00 pana la aproximativ 14:00. Ne cerem scuze pentru inconvenientele create. (!) Legat de sistemul de anti-cheating, inca lucram la el. deocamdata il avem instalat pe un server de testing.
×
×
 • Create New...