Jump to content

rob

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About rob

 • Rank
  Membru
 1. rob

  Problema

  1. _Envenenado_ 2. Problema cu custom enchant 3. 4. Am cumparat de pe ah un custom enchant, mai exact glowing 1 ce se poate pune helmet. Avea rata de distugere 2% si de reusita 67% si cand l-am pus pe helmet a zis ca nu sunt compatibile. Rip 15k nvm. Casca este de netherite si are deja pe ea; Aqua affinity, mending, protection 4, respiration 3 si umbreaking 3.
 2. rob

  Propunere

  Se poate observa in prima imagine cuvantu ,,chat'' unde este specificat ca mesajul nu a putut fi trimis, eu trimitand un link catre mc items id legat de potiuni si codul acestora. Iar in a doua mute-ul de 60 de min. :)) Tin sa mentionez ca nu fac report adminului prin acest post. Ar trebui sa fie la informatii o sectiune cu linkuri aceptate ce pot fi trimise pe chat.
 3. rob

  Propunere

  1. _Envenenado_ 2. Propunere: propun ca anumite site-uri officiale/neofficiale minecraft sa nu mai fie considerate drept reclama, referinduma in special la : Minecraft-Crafting guide , Minecraft wiki. 3. Cu ce crezi ca ar ajuta aceasta propunere: consider ca aceasta propunere este menita sa ajute jucatori de minecraft fara ca cel ce da share la linkuri catre mc-craft guide sau wiki sa primeasca warn/mute, intentia respectivului player find de a ajuta alti jucatori nu de a dezonorora comunitatea kround. 4.Ai resurse pentru a fii implementata (daca este necesar): nu cred ca am.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...