Jump to content

Amalia18

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Profile Song

Community Reputation

0 Neutru

About Amalia18

 • Rank
  Membru
 • Birthday September 19

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Esti gay?
  No

Contact Methods

 • Discord
  ItzAmalia#0552
 • Twitter
  Amaliamihai5

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Amalia18

  respins Cerere Helper - Amalia

  ► Prenume:Amalia ► Nick:Amalia ► Varsta:12 ► Tara/Oras:Timișoara/România ► Discord:Amalia#0552 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Buna ma numesc Amalia am 12 ani locuiesc cu bunica si fratele meu sunt elevă la Școala Gimnazială Iecea Mare in Timișoara,Minecraft este jocul meu preferat si il joc de 7 ani.Cand am gasit această comunitate viața mea s-a schimbat complet,joc cel puțin 9 ore pe saptamână mai ales Duminica. În timpul liber imi place sa ma plimb,să fac sport și sa petrec timpul cu familia. ► Poti comunica si in alte limbi?:Da, pot vorbi în Limba Engleză(mediu) și Limba Franceză(incepator). ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?:Aș dori să fac parte din staff pentru a ajuta comunitatea aceasta si ca playeri sa o respecte. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Cred că voi fi acceptată deoarece eu incerc sa ajut această comunitate foarte mult. ► Ai citit regulamentul?:Da ► Poza cu orele jucate (scoreboard):http://imgur.com/gallery/B6jJXB4 ► Comentarii aditionale:Multumesc pentru timpul acordat
 2. This post cannot be displayed because it is in a password protected forum. Enter Password
 3. Amalia18

  respins Cerere Grad Helper

  Pai eu sunt din timișoara și locuiesc în maramureș
 4. Amalia18

  respins Cerere Grad Helper

  ► Prenume:Amalia ► Nick:Amalia ► Varsta:12 ► Tara/Oras:Timișoara/Romania ► Discord:Amalia#0552 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Buna ma numesc Amalia,locuiesc in Judetul Maramures cu bunica si fratele meu,parinti mei sunt plecati in strainatate,eu sunt o persoana mai timida dar si de alte ori tacuta,de alte ori chiar si foarte vorbareata, desi de alte ori mai gresesc incerc sa ma revansez cu ce am gresit. ► Poti comunica si in alte limbi?:Da pot comunica in limba Engleza si putin in Franceza. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?:Doresc să fac parte din staff pentru a ajuta comunitatea aceasta si playeri de pe aceasta. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Cred că voi fi acceptat deoarece incerc sa fac bine comunități. ► Ai citit regulamentul?:Da,l-am citit cu mare atentie. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale:Multumesc pentru timpul acordat.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...