Jump to content

Xdmateiul

Supervizor
 • Content Count

  206
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Everything posted by Xdmateiul

 1. Astăzi a avut loc WWDC 2021! Evenimentul anual Apple dedicat dezvoltatorilor de aplicații pentru macOS, iOS, iPad OS și restul de sisteme de operare din portofoliu. Este interesant și pentru fanii Apple care sunt nerăbdători să afle mai multe detalii despre ce va înseamnă iOS 15, macOS Monterey sau watchOS 8 vor aduce la lansările din toamnă. iOS 15 Cel mai interesant update este la cel mai popular produs. iOS 15 vine cu cele mai multe îmbunătățiri și evident că cele mai multe le vom vedea în septembrie. FaceTime Mai natural, mai complet și în general o experiență a convorbirii mai plăcută. Spatial Audio – în timpul convorbirii vei putea înțelege mai ușor care este persoane care vorbește în acel moment. Noise Cancellation – vei putea activa / dezactiva anularea zgomotului de fundal. Grid View – când sunt mulți interlocutori vei putea să-i vezi fie sub formă de grid / tabel / fie să apară în față cel care vorbește în acel moment. Portrait Mode: poate face fundalul difuz ca și în cazul imaginilor făcute cu Camera Foto. Evenimente pe FaceTime: Poți genera un link și programa un eveniment astfel încât să te vezi și auzi cu toți prietenii acesta fiind accesibil pe orice platformă mobilă (posibil și pe desktop) printr-o interfață web. Watch Together: te poți uita la anumite videoclipuri împreună cu prietenii tăi (cu iPhone / iPad). Share Screen: Vei putea să dai share ecranului tău pentru a arăta altor persoane SharePlay: Disney Plus, Hulu, HBO Max, TIkTok, Twitch, Masterclass și alte servicii de streaming. Notificari Summary Notification – Este un mod de a afișa cele mai importante notificări care vor fi afișate în ordinea importanței lor. Prioritatea lor se schimbă în funcție de cât de mult interacționezi cu ele în mod obișnuit. Prioritare vor fi mesajele și apelurile. Când folosești Do Not Disturb persoanele care îți scriu prin Messages vor avea un scurt anunț care te atenționează că persoana are activată funcția Do Not Disturb. Live Text Inteligența Artificială poate recunoaște / căuta textele din pozele făcute cu telefonul pe iOS 15. Sau din camera foto odată ce ai făcut o fotografie poți să copiezi textul din ea. Sunt curios dacă va funcționa pe toate telefoanele care vor suporta iOS 15. Tot din fotografii vei putea identifica și obiecte / produse. Wallet Vei putea debloca mașina, deschide casa / ușa de hotel, integra abonamentul Disney World! Vei putea stoca carnetul de conducere (în SUA) care poate fi folosit pe post de carte de identitate. În SUA pregătesc deja cu aeroporturile tehnologia pentru a putea verifica identitatea călătorului. Odată ce scanezi telefonul pe senzor vei primi și informațiile care ți se cer înainte de a valida cererea. Reactioneaza acestui topic daca doresti si mai multe noutati despre iOS 15 si ce aduce Apple utilizatorilor !
 2. Xdmateiul

  ban acordat random pe discord

  Ownerii nu raspund de mesajele in privat dintre jucatori/membrii staff pe Discord. Ai posibilitatea de a da Block persoanelor ce te deranjeaza in privat, daca mesajele erau pe discord.kround.ro mai ziceam. .
 3. Xdmateiul

  Cerere Schimbare Titlu.

  GFX Godfather
 4. Xdmateiul

  Reclamatie SigaBro

  Helperul sa isi asume vina ca nu a verificat la ce a dat copy-paste inainte sa dea enter. Daca un player avea aceeasi problema nu ar fi putut sa scape de Mute pe motivul "e de la discord".
 5. Xdmateiul

  Reclamatie DiegoJulio_

  eu vad ca si-a indeplinit-o.
 6. 1/10 zici ca e facuta de un copil cu parinti divortati
 7. Xdmateiul

  Reclamatie Rata_Ducky

  Daca tot a facut asta de 30 de ori, nu puteai filma macar o data pentru a avea o dovada concreta ?
 8. Xdmateiul

  Reclamatie bug abuse Rata_Ducky

  Se pot verifica logs, insa o dovada concreta ar fi esential pentru sanctionarea reclamatului.
 9. Xdmateiul

  Cs Go-Team program

  Topic inactiv.
 10. Xdmateiul

  reclamatie Diego Julio

  Mute-ul a fost acordat corect. Limbajul nu cred ca a fost unul jignitor, intrucat amandoi ati spus "mortii mei", dar niciunul nu a fost sanctionat pentru limbaj, daca primea doar unul din voi mute pentru Limbaj, atunci as fi fost de acord ca Helper-ul a gresit, dar din moment ce nu a considerat limbaj, am sa il sustin.
 11. Xdmateiul

  respins Cerere Helper

  Daca iti copiezi cererea la fiecare 3 zile cu scopul de a fi acceptat, nu ne impresionezi.
 12. Xdmateiul

  Cerere Avatar

  Multumesc pentru efortul depus, am ales.
 13. Xdmateiul

  Cerere Avatar

  1. Tipul lucrarii: Avatar 2. Dimensiuni: UNKNOWN (Daca are designer-ul timp/chef sa faca un re-size stock-ului in speranta de a imbunatati calitatea pozei ar fi minunat) 3. Stock: Las stock-ul original de unde am dat crop si crop-ul. Calitatea nu este una buna : https://imgur.com/1nYU2FG // https://imgur.com/undefined 4. Text principal: Xdmateiul 5. Text secundar(kround.ro): kround.ro 6. Detalii: Daca doresti sa faci crop pozei originale, as vrea ca rosul de fundal sa nu apara in lucrarea finala. Am sa te rog sa nu umblii foarte mult la culori pentru a pastra tematica negru/rosu, daca ai cum sa imbunatatesti calitatea printr-o minune as fi recunoscator. 7. Modelul textului: Textul principal si cel secundar sa fie plasate astfel incat sa nu ocupe mult din imagine iar culorile sa se potriveasca stock-ului dar sa iasa in evidenta. Imi place foarte mult cum ai lucrat mai jos la aceasta cerere. Acel rosu cu acel stil este foarte reusit, as dori ceva la fel. Thanks khinezu.
 14. Xdmateiul

  respins Cerere Helper

  Asta nu e descriere personala. Sa vorbesti despre Minecraft si Kround in descriere ta personala nu ma ajuta sa te cunosc mai bine. Gramatica ta de pe Chat-ul Public pe Kround lasa de dorit. Mereu scrii prost gramatical, faptul ca ai stat sa lucrezi la o cerere cat de cat corecta nu repara mizeria pe care o lasi pe chat cand scrii "mia" "tiam" "lam" "miam" etc.
 15. Black holes cover up my eyes
  I dream of you almost every night
  Hopefully I won't wake up this time

   

  hopefully.gif.3c79f6033bd5749b74e07226814bdb49.gif

 16. Xdmateiul

  respins Cerere Helper

  Sunt curios cum te-ai descurca la test, nu prevad o lunga durata in echipa STAFF cu gramatica de pe server.
 17. Xdmateiul

  Propunere //SURVIVAL\\

  Complica gameplay-ul si nu ai resurse care sa ajute Ownerii sa implementeze ce ai propus tu. Tot ce vad aici este o propunere ce nu aduce beneficii reale server-ului.
 18. Xdmateiul

  respins Cerere Helper

  Nu au trecut 3 zile de la ultima ta cerere ca sa aplici din nou.
 19. Xdmateiul

  respins Cerere Grad!

  Cu punish de limbaj luat acum o zi, nu vad de ce ti-as da o sansa. Ai un trecut destul de tulburator pe contul tau vechi, vreau sa vad mai mult decat fix 15 ore jucate.
 20. Xdmateiul

  PROPUNERE ===SURVIVAL===

  Propunerea nu este una rea, insa Ownerii vor fi nevoiti sa gaseasca un pret cat mai corect pentru achizitionarea acestor abilitati ce par destul de avantajoase in gameplay.
 21. Xdmateiul

  Reclamatie mxdeline

  Nu ajuta cu nimic, si eu pot acorda Mute si dupa sa ma deconectez de pe server. Daca nu ai dovada ca la momentul incalcarii regulamentului pe Chat-ul Public Helper-ul mxdeline era Online, fara /afk si nu a acordat mute, nu pot sa fiu Pro acestei reclamatii.
 22. Xdmateiul

  Reclamatie mxdeline

  Nu vad dovada cu TAB cum ca persoana reclamata era ONLINE si nu era AFK spre exemplu.
 23. Xdmateiul

  Reclamatie DanteCristi

  Ownerii nu se pot uita in sute de mii de mesaje din logs pana sa gaseasca fapta respectiva. Mentioneaza cu aproximatie data si ora la care s-a intamplat evenimentul.
 24. Xdmateiul

  acceptat Cerere recuperare grad

  Nu am inteles motivul pentru care te-ai retras din functie, insa ti-ai facut activitatea.
 25. Xdmateiul

  respins Cerere Helper

  Cerere copiata.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...