Jump to content

SamuraiDaniel

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutru

About SamuraiDaniel

 • Rank
  Membru
 1. SamuraiDaniel

  respins cerere helper

  Prenume: Daniel. ► Nick: SamuraiDaniel ► Varsta: 14 ani. ► Primele 7 cifre din CNP:5060405 ► Tara/Oras: Suceava ► Discord: Daniel.#3096 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Mă numesc Daniel am 14 ani şi sunt din Suceava. Joc fotbal de 5 ani şi fac înot de 5 luni. Hobby-ul meu preferat este sportul. Joc minecraft de 3 ani şi până acum am jucat doar bedwars skywars si survival. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: pentru că aveţi nevoie de staff activ și vă puteţi baza pe mine. ► La ce nivel de experienta te consideri? [INCEPATOR, MEDIU, AVANSAT]: Mediu am fost moderator pe un alt server. ► Ai citit regulamentul?: Da. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): Ore kround https://imgur.com/a/KJISne2 stiu ca facut o de pe telefon dar pe pc nu ma lasa sa postez. ► Comentarii aditionale: nu am.
 2. SamuraiDaniel

  respins Cerere-Hekper

  ► Prenume: Daniel ► Nick: SamuraiDaniel ► Varsta: 14 ani ► Primele 7 cifre din CNP: 5060705 ► Tara/Oras: România/Fălticeni ► Discord: Dᴀɴɪᴇʟノʀᴏノᵀˢᴳ#3096 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Păi mă numesc Daniel am vârsta de 14 ani.. joc fotbal de 5 ani. Nu am destule ore necesare din păcate si imi pare rau probabil nu o să fiu acceptat dar vreau să stiți că sunt capabil pentru acest grad.. practic am făcut cererea degeaba si îmi pare rau pentru că v am irosit timpul.. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Vreau să ajut Server-ul ► La ce nivel de experienta te consideri? [INCEPATOR, MEDIU, AVANSAT]: ÎNCEPĂTOR ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate (scoreboard): nu am:) ► Comentarii aditionale: nu
 3. SamuraiDaniel

  Prezentare

  Prenume : Daniel Varsta : 14 Locatia : Suceava Ocupatie : Elev Server preferat : Survival De unde ai auzit de noi : De la un prieten Contact (Discord) : Dᴀɴɪᴇʟノʀᴏノᵀˢᴳ#3096 Altele: Love fotbal:)

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...