Jump to content

imdennys

Manager
 • Content Count

  894
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Profile Song

imdennys last won the day on November 25

imdennys had the most liked content!

Community Reputation

55 Excellent

About imdennys

 • Rank
  MC.KROUND.RO
 • Birthday 02/13/2003

Contact Methods

 • Skype
  dennyspvp
 • Discord
  imdennys#2594

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  : Galati

Recent Profile Visitors

1,593 profile views
 1. imdennys

  Cerere învoire ValentinVali18

 2. Salutare tuturor, Pentru ca am intrat deja în anotimpul rece și sărbătorile specifice isi fac prezenta usor, usor, si noi dorim sa ne punem pata cu aceasta ocazie. Ca si anii trecuți, o sa facem un concurs, cat si un giveaway. (Concurs) Concursul va consta in numărul de voturi acumulate in aceasta luna. Luna este făcută din 31 de zile. Un vot se poate da la 24 de ore. Cei care acumuleaza 30 de vote-uri in zilele de 30-31 decembrie o sa primeasca un premiu. Premiul va consta in MVP timp de o saptamana. Insa, in cazul in care, vor exista mai mulți jucători ce vor atinge acest număr de vote uri, premiul va fi impartit. Daca, de exemplu, 2 persoane vor atinge acest număr, cele 2 persoane vor primi, ambele persoane, VIP pentru 7 zile. Daca vor atinge mai mulți de 2 acest obiectiv, VIP-ul va fi pentru toti doar 5 zile si se va oprii aici, indiferent de cate persoane vor mai exista. NOU: Cei cu peste 20 de voturi, o sa primească bonus, 15 tokens. (Giveaway) In seara de Craciun, adică noaptea, pe 25 decembrie, un jucator se va trezii cu un cadou din partea noastră, cu VIP temporar pentru 14 zile. Pentru a participa, trebuie sa scrieți in comentarii, un numar, formandu-se astfel un sir. (Primul scrie 1, al doilea 2, etc.) Castigatorul va fii ales random, folosind random.org, momentul o sa fie imortalizat pentru a nu exista discutii. (Donatorii care au rank nu sunt recomandati sa participe, asta dacă nu vor rank mai mic Daca se intampla ca la vote sa fie singurii, donatorii cu VIP, sa castige MVP, nu este nicio problema.) ((Staff ul are voie sa participe, nu le va afecta gradul unul dintre premii)) Astea fiind spuse, succes tuturor! Asta nu o sa fie tot. Cu respect, imdennys, administrator MC.KROUND.RO
 3. imdennys

  Cerere Helper

  Lasa atitudinea. Ultima ta sansa. Cauti un Admin pentru test.
 4. imdennys

  Cerere Helper

  http://prntscr.com/q40fij Ce i cu asta?
 5. imdennys

  ✪ REGULAMENT GENERAL || MC.KROUND.RO

  #update - 25 noiembrie 2019 ✔ a fost actualizat punctul 1.1 ✔ a fost actualizat punctul 1.14 ✔ a fost adaugat punctul 1.17 ✔ regulile din subcategoria Survival au fost renotate cu 1.sX *X = numărul regulei*
 6. imdennys

  [Cerere Admin] Max

  Nu merita sa citesc cererea daca tu vrei Admin, nu mi amintesc sa fi facut model pentru Admin. Te hotarasti si o refaci daca o sa ai de gând.
 7. imdennys

  Cerere Avatar // imdennys

  Ales.
 8. imdennys

  Cerere Helper (DominicS_)

  Cauti un Admin pentru test.
 9. imdennys

  Cerere Helper

  Cateva greseli de exprimare, insa se pot repara. Cauti un Admin pentru test.
 10. imdennys

  ✪ REGULAMENT GENERAL || MC.KROUND.RO

  #update - 23 noiembrie 2019 ✔ a fost adaugata regula 3.11
 11. imdennys

  Cerere Avatar // imdennys

  1. Tipul lucrarii: Avatar 2. Dimensiuni: 150x300 3. Stock: https://blackrosegfx.tumblr.com/post/159949666296/souhailbog-model-backgrounds-by-wallions-more 4. Text principal: imdennys 5. Text secundar(kround.ro): www.kround.ro 6. Detalii: Textul principal sa fie albastru/negru, secundar gri. (Daca textul principal nu arata bine pe niciuna dintre culorile alese de mine, se poate schimba si pe altceva.) 7. Modelul textului: Textul principal "de mana", textul secundar de tipar. (Well knowed)
 12. imdennys

  CERERE HELPER meunica

 13. imdennys

  Cerere helper Nume_Tare

  Cauti un Admin pentru test.
 14. imdennys

  Propunere Survival

  Dupa cum ai spus si tu, sigur se vor intampla chestii de genul, inainte ca staff ul sa poata prevenii. Ar fii prea periculos pentru jucatori. O sa ne gandim la tot ceva de genul, dar mult mai sigur.
 15. imdennys

  Cerere helper MarcoX

  Cauti un Admin pentru test.
×