Jump to content
Comunitatea KROUND s-a inchis, forumul a ramas online doar ca arhiva! ×

zaMarius

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 Neutru

About zaMarius

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Campina, Prahova

Contact Methods

 • Discord
  zaMarius#7646
 • Steam
  nu folosim
 • Twitter
  cn foloseste
 • Facebook
  nu se da la heiteri
 • Instagram
  zmariusx

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zaMarius

  Reclamatie xdmateiul

  Nu am facut reclamatia ca am inca acces la #staff-chat, am facut reclamatia pentru ca mi-ai umplut /history-ul cu 2 sanctiuni dintr-un nimic. Astept raspunsul ownerilor, si a lui Steiner. Btw, buna onuta bine ai venit aici, sigur nu ai venit ca sa-i iei apararea lui young die asta. Sunteti jalnici
 2. zaMarius

  Reclamatie xdmateiul

  Bun, si dovada unde eu am scris sign-urile unde e? Sign-urile le-am spart ca sa nu izbucnesc un scandal ca asta, dar tu esti frustrat si incerci sa te scapi degeaba. Citez: "am vazut cu ochii mei n-am filmare a scris pe chat global cv ca e pt noi toti" Omule, am scris exact asa: declaratia aia de vi-am aratat-o, asta nu inseamna ca e scrisa de mine. Georgecopilull poate confirma oricand ca el a pus sign-urile acolo de aseara, mi-a dat tpahere astazi cand am ajuns acasa sa pot intra si le-am vazut, si cineva ti-a dat pe discord poza si ai intrat repede, mama hai sa vad.
 3. zaMarius

  Reclamatie xdmateiul

  1. Nick: zaMarius 2. Persoana reclamata: xdmateiul 3. Fapta: Mute 48h - limbaj staff si off-topic /helpop kick. 4. Dovada: kround.ro/bans 5. Comentarii aditionale: Buna domnule xdmateiul, avand in vedere faptul ca dvs. mi-ati acordat mute 48 de ore pentru "LIMBAJ PE SIGN-URI", ceea ce pana eu acum nu am auzit, 2 luni cat am fost in staff, a-ti dat si fara dovada, astept si eu dovada in care se vede clar ca eu am scris pe sign-uri, pentru ca-ti spun drept ca georgecopilulll si-a dat tpa la mine si a scris pe sign-uri injuraturi, si dupa eu am iesit dupa aceea am intrat, am vazut acele injurii si ai vazut si tu, si poc mute fara nici o dovada clara ca tu m-ai vazut pe mine trecand acele injurii pe sign-uri. Astept dovada si comentariile dragilor owneri si dragai Steiner.
 4. zaMarius

  respins [Cerere Helper] - Zhao98

  Nu ai minimul de ore, in rest indeplinesti toate conditiile si ai o cerere foarte buna. Revino peste 3 zile, pana atunci .
 5. zaMarius

  respins CERERE HELPER

  Motivele mai sus, nu am nimic de adaugat.
 6. zaMarius

  Portofoliu Khinezu

  Toate sunt foarte faine, no comment. Cat de faaain. As vrea si eu unul la fel Daca e ceva sa imi poti face lasa-mi un discord // instagram in PM.
 7. zaMarius

  Membru vs Membru

  steiner virtual sau roberto
 8. zaMarius

  [ Joc ] - Fazan

  iveală zguard simp
 9. zaMarius

  Cerere schimbare titlu

  Titlu dorit (max 5 cuvinte): Lose? What'd I Lose? Motivul: da.
 10. zaMarius

  Cerere avatar

  Ales! Multumesc mult, Khinezu. Cineva sa dea T/C.
 11. zaMarius

  Cerere avatar

  1. Tipul lucrarii: Avatar 2. Dimensiuni: 150x300 3. Stock: 4. Text principal: zaMarius 5. Text secundar(kround.ro): mc.kround.ro 6. Detalii: La alegere. 7. Modelul textului: Text principal scris cu ceva portocaliu, sa dea bine si de preferat un font de mana, si textul secundar scris cu ceva text pixelat, culoarea o alegeti voi sa dea bine.
 12. zaMarius

  acceptat Cerere Helper AlexHeisenberg

  Pe server te-am vazut activ, fara sa faci probleme sau sa ai conflicte cu alti playeri, punish-uri nu ai asa de multe. De la mine ai un: de incurajare! Succese!
 13. zaMarius

  acceptat Cerere recuperare grad

  Nu te-am prins in STAFF deoarece cand am intrat eu, ai iesit tu. Avand in vedere ca te-ai retras, de ce sa nu meriti functia inapoi
 14. zaMarius

  respins [Cerere Helper] - ImAlex12

  Nu prea ai punish-uri decat din trecut, esti activ, conflicte nu prea ai avut. De la mine ai un Succes!
 15. zaMarius

  Cerere schimbare titlu

  Titlu dorit (max 5 cuvinte): Moderator MC.KROUND.RO Motivul: da.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...