Jump to content

Godzilla524

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Days Won

  1

Profile Song

Godzilla524 last won the day on January 6

Godzilla524 had the most liked content!

Community Reputation

0 Neutru

About Godzilla524

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  la ma-ta
 • Esti gay?
  No

Contact Methods

 • Skype
  fara skype ca se fura
 • Discord
  cosminnnn524#1296
 • Steam
  baciucos61
 • Epic Games
  -
 • Blizzard
  -
 • Uplay
  -
 • Origin
  -
 • Twitter
  -
 • Facebook
  -
 • Instagram
  cosminnnn524

Recent Profile Visitors

179 profile views
 1. Godzilla524

  respins Cerere grad

  Multe punish-uri, remove pentru tp kill. Slabe sanse.
 2. Godzilla524

  respins Cerere

  Nu cred ca e de ajuns asta. Ai fost complice. Cred ca ți-ai învățat greșeală,dar nu cred ca te-ai schimbat.
 3. Godzilla524

  Cerere Semnatura

  Este ok. Acum mi-am dat seama ca am scris "Cerere Semnatura". Scuze! Nu o sa se mai intample. Mersi!
 4. Godzilla524

  Cerere builder DeLoKo [Serious]

  Ai niște construcții tank Meriți funcția. Ps: hai cu mulți copaci =))
 5. Godzilla524

  Cerere Semnatura

  1. Tipul lucrarii:Avatar 2. Dimensiuni:150x300 3. Stock:Nu am cautat foarte mult sa gasesc, dar daca se poate unul cu o fata pe motocicleta. 4. Text principal:Cosminnnn524 5. Text secundar(kround.ro):Godzilla524 - kround.ro 6. Detalii:Nu am pretentii multe. Daca se poate culoare textului sa fie combinata dintre gold si background. 7. Modelul textului: Pentru textul secundar (Vast Shadow) si pentru cel principal (Crafty Girls).
 6. Godzilla524

  respins cerere grad

  Te rog sa revii cu o cerere noua cu modelul actual.
 7. Godzilla524

  acceptat Cerere helper

  Cererea este ok, nu ai greșeli gramaticale și cred (sper) ca te vei descurca cu funcția.
 8. Godzilla524

  respins CERERE HELPER

  Comportament urât și nu cred ca te vei descurca cu aceasta funcție.
 9. Godzilla524

  respins Cerere Helper AlexHeisenberg

  Ai avut multe șanse, iar tu nu ți-ai luat funcția în serios în ultimele 2 șanse. Ai luat într-un remove motiv pentru instigarea playerilor la sancțiune și mi se pare ca prea îți dai aere când ai aceasta funcție. Sa prindă vechime acele REMOVE-uri. Pana atunci.
 10. Godzilla524

  respins Cerere

  Sunt multe motive, nu cred ca are rost sa le enumer și știm cu toți ce fel de persoana ești. Nu-l meriți.
 11. Godzilla524

  acceptat Cerere Helper - IHavePremium

  Când ai fost în staff te ai descurcat destul de bine cu funcția, te cunosc "personal" și ai potențial pentru funcție. Te vreau in staff.
 12. Godzilla524

  acceptat Cerere Helper

  Este bine ca nu ai punish-uri. In descriere nu ai spus multe despre tine, cum ar fi: Partile negative si altele. -Intrebarea este "De ce crezi ca meriti funcția " nu de ce ti-o dorești Vreau sa te vad in staff dar cu o noua cerere.
 13. Godzilla524

  respins Cerere Helper

 14. Godzilla524

  acceptat Cerere Grad

  ► Nick:Godzilla524 ► Discord:cosminnnn524#1296 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Salut! Ma numesc Cosmin si am 15 ani. Locuiesc in Craiova ,sunt la liceul "Elena Cuza" la profil de Filologie. Ma enervez repede, sunt stresant, prietenos dar si amuzant. Am jucat Fotbal timp de 5 ani,iar acum practic "Boxul". Ma joc minecraft de peste 4 ani, iar pe sv de 3 ani. Sunt un elev silitor,am note bune la scoala (sunt printre primii). Pe langa Minecraft ma joc si alte jocuri precum (Red Dead Redemption 2 ; FIFA20 ; MortalKombat 11). Sunt o presoana serioasa majoritatea timpului, respect oamenii care ma respecta la randul lor. In urma cu o luna am avut un comportament urat, dar m-am schimbat! ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?:Vreau sa ajut staff-ul si playerii (se poate si fara helper),dar cel mai important sa fie un chat curat, fara injuraturi si chestii de genul,deoarece uneori cand intru sunt oameni care injura,iar atunci nu este un membru staff on (stiu ca membrii din staff nu sunt roboti). Sunt un player veteran si cred eu ca merit aceasta functie. ► Ai citit regulamentul?:Da! ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale:Poate ca nu m-am exprimat cine stie cum,dar am incercat. Multumesc pentru timpul acordat!
 15. Godzilla524

  respins Cerere Grad

  ► Nick:Godzilla524 ► Discord:cosminnnn524#1296 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Salut! Sunt un pusti de 15 ani pe nume Cosmin. Sunt o fire nervoasa,amuzanta dar si enervanta *uneori*. In ultimul timp am luat o pauza de la Minecraft de putin timp, dar acum am reinceput sa ma joc Minecraft,doarece am incercat si alte jocuri Multiplayer alaturi de prieteni,de exemplu:"Red Dead Redemption 2";"FIFA20";"MortalKombat 11" si altele. Ma joc Minecraft de peste 4 ani,iar pe server de acum 3 ani (cred). Cand e sa glumim glumim,cand trebuie sa fiu serios sunt,dar o parte negativa care cred eu ca este enervanta e ca sunt enervant (Nu mereu). Dar in rest cred ca sunt ok. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?:Eu consider ca merit aceasta functie deoarece: 1. Sa ajut toti OAMENII de pe server; 2. Joc de ceva timp pe acest (zic eu) si cred ca stiu cu ce se "mananca" aceasta functie. Am fost helper dar nu mi-am luat aceasta functie in serios,dar m-am schimbat *parerea mea*. ► Ai citit regulamentul?:Da. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale:Chiar daca nu voi fi acceptat am zis sa REINCERC. Multumesc pentru timpul acordat!

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...