Jump to content
Comunitatea KROUND s-a inchis, forumul a ramas online doar ca arhiva! ×

AdelinJ45

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutru

About AdelinJ45

 • Rank
  Membru
 • Birthday 12/29/2007

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Discord
  Varutzu#6558
 • Steam
  https://steamcommunity.com/id/varutzuuuuu/

Recent Profile Visitors

148 profile views
 1. AdelinJ45

  Cerere un ban

  Unde-i poza?
 2. AdelinJ45

  respins Cerere helper

  Îmi place mult descrierea. Și ai răspuns ok la toate întrebările. Ești activ pe server și ai un comportament foarte bun. Ai luat recent mute dar sa trecem cu vederea peste el.
 3. AdelinJ45

  Reclamatie Zaddix

  Faza cu video-ul cunoscut nu exista... La servere cunoscute nu se primește sancțiune cum ar fi hypixel.
 4. AdelinJ45

  respins Cerere YouTuber

  ► Nume: Adelin ► Nick: AdelinJ43 ► Varsta: 14 ► Canalul de Youtube (link): https://www.youtube.com/channel/UCar-N9q3T2M_QMKU4LnQVkA ► Numarul de abonati: 364 ► De cat timp faci youtube?: 2 ani ► Ai in prezent o promovare/serie facuta pe server?: Nu, dar sunt dispus sa fac una ► Comentarii aditionale:
 5. AdelinJ45

  Cerere unban discord

  In regulamentul de pe discord scrie clar: "1. Este interzisa reclama de orice fel la alte servere, comunitati de gaming, site-uri dubioase sau altele asemănătoare. (Link urile la poze/youtube/facebook/instagram sau cele de acest gen ce tin de divertisment sunt permise) - KICK/BAN (dupa caz)" Toata lumea greseste, dar sa scri in dm-ul unui membru staff despre un alt server... Astept si reactiile celor lalti membri staff, dar de la mine ai ,
 6. AdelinJ45

  respins werwerd

  Nu ai formulat corect cererea. Folosește acest model MODEL CERERE: ► Nick: ► Discord: ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: ► Ai citit regulamentul?: ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale:
 7. AdelinJ45

  respins Cerere helper

  In primul rand nu ai 50 cuvinte in descriere. In functia de helper nu poti da ban. Nu te-am vazut cred ca de loc pe server pana acum. Nu vad orele. Si un ultim cuvant daca dai de hackeri pe bedwards poti sa-i raportezi la un membru staff.
 8. AdelinJ45

  acceptat Cerere Recuperare Miha4la

  Când aveai grad ajutai oamenii. De la mine ai
 9. AdelinJ45

  acceptat Cerere recuperare grad

  Din câte am văzut ești activ pe server și ai un limbaj adecvat. Și îmi aduc aminte de asemenea când erai helper și îți făceai datoria. De la mine ai un,
 10. AdelinJ45

  acceptat Cerere helper

  Îmi place mult cererea ta. Descrierea este una frumoasa și nu ai greșeli gramaticale. Ești activ pe server și cred ca ți se potrivește funcția de helper. De la mine ai un,
 11. AdelinJ45

  Ore by Hattrick (!ore) [Source]

  Cat l-am cautat mersi mult frate !!!
 12. AdelinJ45

  [SURSE+PLUGINS] VIP by R1ko

  Se pot adaugă mai multe vipuri? Gen 4 sau 5.
 13. AdelinJ45

  acceptat Cerere Grad | Helper

  ► Nick: AdelinJ43 ► Discord: Varutzu#6558 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Bună mă numesc Adelin, am 13 ani și sunt în clasa a 6 a. Hobby-ul meu este programarea IT în Phyton și Java. Am două animale de companie: un câine și o capră. Am o copilărie frumoasă alături de prietenii mei. Îmi place să-mi petrec timpul în natura și în fața computerului 2-3 ore pe Minecraft și CS:GO. Am o fire calmă, ma comport bine cu persoanele pe care nu le cunosc și cu prietenii mei de asemenea. Îmi place să-mi fac noi prieteni și să mă distrez jucând football. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Eu cred personal ca merit această funcție pentru că m-aș descurca bine, pot ajuta mai mult comunitatea. Pot să ajut mai mult playerii de pe server răspunzând la întrebările de pe Helpop. De asemenea pot sa dau mute celor care vorbesc urat și pot raporta mai ușor un hacker. Până acum am raportat 2 playeri care făceau team pe solo Bedwars și o persoana care mă înjura. Toți suntem egali deci avem toți o șansă ca helper. ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate (scoreboard): 1D 42H 15M 91S ► Comentarii aditionale: nu am
 14. AdelinJ45

  respins Cerere$[Helper]$

  Mda eu am zis pe discord unde pot vedea orele de pe Bedwars dar nu mi-a răspuns nimeni. Pot dovedi orele printr-o filmare dacă ajuta cu ceva.
 15. AdelinJ45

  respins Cerere$[Helper]$

  ► Nick: AdelinJ43 ► Descriere personala (minim 100 de cuvinte): Buna. o/ Ma numesc Adelin si am varsta de 13 ani. Stiu ca poate nu o sa ma acceptati din simplu fapt pentru ca nu am 14 ani, dar sunt destul de matur si inteleg foarte bine ce e bine si ce e rau. :)) Stiu cum sa-mi tin cumpatul si stiu cum sa ma comport cu persoanele din jurul meu. Un micut hobby de-al meu este sa programez java scripturi (sunt in stadiul de incepator :)) ). Imi place sa cunosc oameni noi si sa socializez cu ei. Am rabdare cu persoanele mai grele de cap si le explic pana inteleg, bine inteles ca intr-o maniera buna. Astea sunt partile pozitive, iar cele negative sunt: cateodata ma enervez si dau rq sau intru doar peste o ora pe Minecraft. In speranta ca o sa ma acceptati eu ori cum va doresc o zi frumoasa in continuare. :)) ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: La aceasta intrebare o sa ma exprim astfel: O functie in viata pe care o primesti este o onoare pentru tine de a o primi sau ca s-o ceri. De ex: Presedinte sau Prim-Ministru. Aceste lucruri sunt benefici aduse acelu-i care le primesti. Este o onoare de a primi o astfel de functie. O persoana care vrea o functie cu siguranta are dragoste fata de acel lucru si are si respect. Asta este parerea mea. ► Ai citit regulamentul?: Da. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): Voi atasa 3 poze: 1. Prima este cu scoreboard-ul de la Sky-Block , 2. Este cu Bedwars-ul , 3. Este tot cu Bedwars dar este de pe un alt cont care nu ma mai joc pe el. Daca cineva are indoieli de acest fapt am sa trimit pe discord unuia dintre admini o filmare cu acestea. ► Comentarii aditionale: Niciunul.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...