Jump to content

coxuletz

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutru

About coxuletz

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. coxuletz

  Reclamatie Bug Abuse

  1. Nick: coxuletz 2. Persoana reclamata: Nu_SuntCarrot 3. Fapta: Bug abuse cu ender pearl 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale: Va rog sa il pedepsiti cum se cuvine, tin sa mentionez ca mi-a lasat villagerii cu traume.
 2. coxuletz

  Reclamatie Bug Abuse

  Jucatorul Nu_SuntCarrot incearca sa profite de un bug pentru a intra la villageri mei. Va rog sa ii dati ban permanent, mi-a lasat villageri cu traume!
 3. coxuletz

  respins Cerere helper

  ► Prenume: Stefan ► Nick: Sami ► Varsta: 15 ► Primele 7 cifre din CNP: Nu ma lasa mami sa le pun sry ► Tara/Oras: Romania/Ploiesti ► Discord: Samirutz#5851 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Destul de amabil, nu injur, nu dau ban fara motiv, respect regulamentele, imi place sa ma joc si stiu cateva limbaje de programare deci pot sa ajut daca aveti nevoie, ma joc foarte multe jocuri,sunt foarte sociabil si imi place sa ajut ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: imi place sa ajut lumea ► La ce nivel de experienta te consideri? [INCEPATOR, MED

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...