Jump to content

klaudiu21

Members
 • Content Count

  67
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

klaudiu21 last won the day on February 22

klaudiu21 had the most liked content!

Community Reputation

19 Cunoscut

1 Follower

About klaudiu21

 • Rank
  Membru Activ
 • Birthday 12/21/2007

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Planet Earth, Europe, Romania, Bucharest, Sector 6
 • Interests
  Gaming, gaming gayming

Contact Methods

 • Discord
  DTGM_klaudiu21#2202

Recent Profile Visitors

212 profile views
 1. klaudiu21

  Reclamatie

  1. Nick: klaudiu21 2. Persoana reclamata: nu am pe cine sa reclam, este mai mult pt tot serverul 3. Fapta: Nedreptate fata de playeri: exista playeri carora li s-a furat contul, au facut reclamatie, si nu s-a sesizat nimeni. In schimb, cand i s-a furat contul lui NusuntThunder423, s-au aplicat pana si pedepse. 4. Dovada: acesta este doar UN exemplu 5. Comentarii aditionale: Aceasta reclamatie nu are nicio legatura cu gradul meu, este facuta cu scopul de a imbunatati gameplay-ul de pe server.
 2. klaudiu21

  Reclamatia Sekeba putin click aura

  1. Ai FOV-ul dat la maxim si nu se poate spune daca are sau nu hack. 2. Mai erau si alti playeri care dadeau in tine, probabil si cu arcul. 3. Nici macar nu te-ai chinuit, pe player in cheama SeKeDa, nu SeKeBa. In orice caz, i se va face un control.
 3. klaudiu21

  respins Cerere Helper

  Te asteptam cu cele 15 ore jucate. Pana atunci
 4. klaudiu21

  Reclamatie Klaudiu21

  Din moment ce eu eram singurul player cu numele (nick-ul) claudiu, klaudiu etc, mi se pare logic ca injuratura imi era adresata mie. Daca voiai sa-i zici unui prieten acel lucru, de ce nu ai scris "Fujyro ...."? Dupa parerea mea, mute-ul a fost acordat corect. Edit: Nu cred ca exista vreun player pe acest server care sa isi puna numele complet din buletin. Iar nick-urile s-au inventat fix pentru a rezolva acest lucru (ma refer la datele personale pe care unii oameni probabil ca nu vor sa le dezvaluie). Daca ne-am striga toti dupa numele adevarat, ar fi un haos pe chat, iar nick-urile nu ar mai fi de niciun folos. Pe un server in care avem alte nume decat cele reale, nu este normal sa ne strigam cu numele din buletin. Este adevarat ca nu mi-a scris "klaudiu21", sau "klaudiu", dar m-am uitat in tab si nu mai era nimeni care sa aiba nick-ul "claudiu", sau orice alta deviatie a acestuia. Nick-ul meu, klaudiu21, era cel ma asemanator cu "claudiu". Imi mentin parerea ca am acordat mute-ul corect, asumandu-mi orice risc posibil. Si o mica intrebare, daca eu imi puneam nick-ul cu comanda /nick in Stefan, iar tu, in loc sa scri "claudiu" scriai Stefan, ce s-ar fi intamplat?
 5. klaudiu21

  Helper cu Autoclicker/Dovada de imaturitate.

  Nu pare a avea auto-clicker, distantele de timp dintre hit-uri nu mi se par egale, iar un auto-clicker nu functioneaza asa. Cat despre a doua reclamatie, ownerul va decide daca este de warn sau nu.
 6. klaudiu21

  acceptat Cerere Recuperare Grad - AlexBOOM44

  Nu ai primit niciun warn cat ai fost in staff, iar remove-ul a fost la cerere. Ai un punish recent pentru chat flood, dar se poate trece cu vederea.
 7. klaudiu21

  Reclamatie Team Bwedwars

  1. Nick: klaudiu21 2. Persoana reclamata: LUPGamer27, xXeron 3. Fapta: Team bedwars 4. Dovada: https://vm.tiktok.com/ZMeue5PKo/ 5. Comentarii aditionale: -
 8. klaudiu21

  respins Cerere helper

  Multi playeri sunt activi si se inteleg bine cu majoritatea playerilor, dar, dupa cate scandaluri am vazut ca ai fost tu implicat, nu cred ca ai o imagine prea buna. Ai o cerere mediocra si ai multe greseli de scriere.
 9. klaudiu21

  respins Cerere helper

  Te-as ruga sa revii peste vreo 2 saptamani cu o cerere facuta cu atentie si mai bine structurata, cand acele punish-uri vor avea o vechime.
 10. klaudiu21

  Reclamatie Grief

  1. Nick: klaudiu21 2. Persoana reclamata: nu stiu cine a dat grief, sper sa se vada in log-uri. Totusi, suspectez pe n1trxix, deoarece are o protectie la vreo 100 de block-uri de protectia lor, fix unde a fost facut grief-ul. 3. Fapta: Grief 4. Dovada: mai jos 5. Comentarii aditionale: Protectia este detinuta de catre david05141, actiunea s-a intamplat pe parcursul zilei de astazi, putin probabil ieri mai pe seara. Se poate gasi totul la coordonatele XYZ: -125289. ---. -776, respectiv XYZ: -12586. ---. -677. Persoana care mi-a zis de acest lucru este baiatul_cu_pizza.
 11. klaudiu21

  Am luat mute pe nedrept

  Din ce ai scris tu acolo se intelege ca vrei sa dai 1v1 cu "mama lui", playerul mata24 nefacand parte din acea conversatie. Iar daca voiai sa spui ca vrei sa dai 1v1 cu acel player, de ce nu ai scris "mata24" si ai ales sa scrii doar "mata"? Dupa parerea mea mute-ul a fost acordat corect.
 12. klaudiu21

  respins Cerere helper

  Descrierea personala este formulata dintr-o singura propozitie, nici macar enumeratie. Daca vrei sa ajungi in staff, pune mai mult accent pe gramatica. Pana atunici,
 13. klaudiu21

  respins Cerere Helper.

  Daca ai avea o gandire matura, nu ai injura atat de des. In plus, zice clar "15h", de ce nu ai mai asteptat inca o ora? Mai incearca peste 2 saptamani, cand acele punish-uri vor prinde o vechime.
 14. klaudiu21

  respins Cerere grad helper

  Ai o cerere foarte elaborata, stii sa dezvolti subiecte, nu am vazut sa te mai certi in ultimul timp. Meriti o sansa.
 15. klaudiu21

  Reclamatie cipoi

  1. Nick: klaudiu21 2. Persoana reclamata: cipoi 3. Fapta: Hack (Tp aura) 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale: Dovada se poate vedea mai pe la final (min 10), in rest tineam filmarea deschisa in caz ca il prind si pe Gigoi cu bug-ul cu diconnect.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...