Jump to content

Zhao

Members
 • Content Count

  13
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Cunoscut

1 Follower

About Zhao

 • Rank
  Helper mc.kround.ro
 • Birthday 08/31/1998

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Esti gay?
  No

Contact Methods

 • Discord
  Zhao#3675
 • Steam
  qzhao
 • Instagram
  instalexu98

Recent Profile Visitors

49 profile views
 1. Zhao

  acceptat Cerere Helper AlexHeisenberg

  Cererea ta este una bine pusa la punct, imi place cum ai formulat raspunsul la fiecare intrebare. Nu am avut ocazia sa lucrez cu tine in staff, insa tind sa cred ca esti persoana potrivita pentru aceasta functie din ceea ce ai spus in cerere.
 2. Zhao

  respins Cerere Helper

  Nu vad unde este "descrierea personala" aici vad doar cat de mult iti place serverul si cat timp petreci pe el. Te astept cu o noua cerere, de care sunt convins ca va fi mai buna, peste 72 ore.
 3. Zhao

  acceptat Cerere helper - Maryaa_

  O cerere foarte bine facuta si te vad pe server destul de des. De la mine ai .
 4. Zhao

  Reclamatie Zhao98

  Observ in reclamatia ta ca nu ai dovezile necesare care sa sustina ceea ce ai zis.
 5. Zhao

  acceptat Cerere helper-zDeagle

  De cand am intrat eu in staff, ai fost un baiat calumea si te-ai comportat frumos cu mine, asadar consider ca mai meriti o sansa.
 6. Zhao

  respins Cerere Helper

  Cererea este gresita, deci tind sa cred ca nu ai verificat cerintele pentru helper, regulamentul si modelul de cerere. Asadar, de la mine ai
 7. Zhao

  respins Cerere helper

  Cerere incompleta, nu ai cel putin 100 cuvinte la descrierea personala, la a doua intrebare este "de ce crezi ca meriti functia de helper" nu "de ce vrei functia de helper". In concluzie, de la mine ai
 8. Zhao

  respins Cerere Helper

  Considerand ca ai gresit prima cerere, neverificand cerintele/regulamentul, nu prea imi inspiri incredere.
 9. Zhao

  respins Cerere STAFF

  Sa stii ca primele 7 cifre din CNP reprezinta data nasterii, asa ca nu incercam sa va furam datele. Modelul de cerere a fost actualizat. Asadar, raspunsul meu final este:
 10. Zhao

  Propunere by Jumanji [ tokenshop ]

  O propunere buna insa consider ca un cooldown de 5 minute intre achizitonarea din /tshop a acest lucruri ar fi mai mult decat suficient.
 11. Zhao

  acceptat Cerere Helper - RobertoFM

  O cerere bine structurata, pusa la punct, fara prea multe greseli gramaticale, lucru care este de apreciat si faptul ca ai mai fost in staff ma fac sa-ti ofer un mare si sincer
 12. ► Prenume: Alexandru ► Nick: Zhao98 ► Varsta: Am 22 ani. ► Primele 7 cifre din CNP: 1980831 ► Tara/Oras: Romania, Bucuresti ► Discord: Zhao#3675 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salutare! Ma numesc Alexandru, am 22 ani si am absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Ma consider o persoana sociabila, deoarece ma adaptez destul de repede in grupuri noi de persoane, de altfel cred ca am si un simt al umorului destul de dezvoltat, dar si o seriozitate extrema atunci cand situatia o cere. Ca orice om am si defecte, de exemplu faptul ca nu-mi place sa fac nimic gresit si imi dedic mai mult timp decat este necesar ca acel lucru sa fie perfect. Ca hobby-uri pe langa evidentul "jucat pe calculator" mai am si pescuitul, calatoriile prin diferite zone pe care le consider interesante, sau chiar si vizionatul filmelor/serialelor, cred ca poate fi catalogat ca hobby. Cam atat am avut de zis aici, restul vine pe parcurs. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din STAFF deoarece acest server este unul care m-a atras, fiind versiunea 1.16, dar si pentru ca doresc sa ajut la imbunatatirea serverului prin experienta mea si sa pastrez o decenta pe chat atunci cand sunt online. ► La ce nivel de experienta te consideri? [INCEPATOR, MEDIU, AVANSAT]: Consider ca din punct de vedere al gestionarii situatiilor din perspectiva de membru al staff-ului, ma incadrez la nivelul AVANSAT, insa daca ar fi sa adaugam si cunostintele legate de joc sau comenzile actuale pentru staff m-as incadra undeva intre INCEPATOR si MEDIU, nefiind la curent cu actualele update-uri, venind dupa o pauza de cativa ani de survival. ► Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: Nu mai am nimic de adaugat. Multumesc!
 13. ► Prenume: Alexandru ► Nick: Zhao98 ► Varsta: Am 22 ani. ► Primele 7 cifre din CNP: 1980831 ► Tara/Oras: Romania, Bucuresti ► Discord: Zhao#3675 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salutare! Ma numesc Alexandru, am 22 ani si am absolvit Facultatea de Istorie din cadrul Universitatii din Bucuresti. Ma consider o persoana sociabila, deoarece ma adaptez destul de repede in grupuri noi de persoane, de altfel cred ca am si un simt al umorului destul de dezvoltat, dar si o seriozitate extrema atunci cand situatia o cere. Ca orice om am si defecte, de exemplu faptul ca nu-mi place sa fac nimic gresit si imi dedic mai mult timp decat este necesar ca acel lucru sa fie perfect. Ca hobby-uri pe langa evidentul "jucat pe calculator" mai am si pescuitul, calatoriile prin diferite zone pe care le consider interesante, sau chiar si vizionatul filmelor/serialelor, cred ca poate fi catalogat ca hobby. Cam atat am avut de zis aici, restul vine pe parcurs. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?: Doresc sa fac parte din STAFF deoarece acest server este unul care m-a atras, fiind versiunea 1.16, dar si pentru ca doresc sa ajut la imbunatatirea serverului prin experienta mea si sa pastrez o decenta pe chat atunci cand sunt online. ► La ce nivel de experienta te consideri? [INCEPATOR, MEDIU, AVANSAT]: Consider ca din punct de vedere al gestionarii situatiilor din perspectiva de membru al staff-ului, ma incadrez la nivelul AVANSAT, insa daca ar fi sa adaugam si cunostintele legate de joc sau comenzile actuale pentru staff m-as incadra undeva intre INCEPATOR si MEDIU, nefiind la curent cu actualele update-uri, venind dupa o pauza de cativa ani de survival. ► Ai citit regulamentul?: Da, l-am citit. ► Poza cu orele jucate (scoreboard): ► Comentarii aditionale: Nu mai am nimic de adaugat. Multumesc!

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...