Jump to content

Shogun

Members
 • Content Count

  3
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Shogun last won the day on February 6

Shogun had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutru

About Shogun

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Salut scuze de deranj ,daca ai putin timp liber uitate te rog la cererea mea de Helper,mersi mult.

 2. Shogun

  respins Cerere grad

  ► Nick: Shogun ► Descriere personala (minim 100 de cuvinte):Buna ,ma numesc Ion sunt un baiat modest, muncitor, respectuos si intelegator. Locuiesc in Bucuresti si invat la colegiu de medicina ,am 18 ani .Sunt un baiat creativ ,comunicabil si dipus mereu sa aflu ceva nou insa nimic nu este pe aceasta lume ideal si am si parti negative cum ar fi ,uneori sunt incapatinat nu ma poti da inapoi,citeodata pot sa ma enervez dar ma starui sa ma controlez nu imi place ca cineva sa se uite de sus la mine crezinduse mai bun ,insa am si parti pozitive sunt un baiat cu ambitii serioase ma ocup cu sportul intens deja de 4 ani ma ocup cu inotul ,de 8 ani merg si am si cateva medalii la campionate de box asa ca de disciplina nu va faceti griji.Am un bagaj de experienta in Minecraft dupa mine destul de bun de 4 ani pot spune ca cunosc bine jocul. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?:Merit functia de Helper deoarece sunt un om care gaseste cu oricine limba comuna si eu cred ca asa un om ca mine nu va incurca deloc. ► Primele 7 cifre din CNP: 6050923 ► Ai citit regulamentul?: Da ► Poza cu orele jucate: mai jos ► Comentarii aditionale: De aceasta data sper sa fie cerere completata bine incaodata multumesc.
 3. Shogun

  respins Cerere grad

  1.Salut ma numesc Ion am 18 ani.2.Am 14 ore jucate pe server insa nu cred ca este o problema. 3.Prenume Ion Varsta 18 ani,hobby-uri basket si minecraft,Parti negative :sunt cateodata incapatinat ,Parti pozitive sunt comunicabil pot asculta,Abilitati sunt muncitor ,staruitor si capabil.Sper sa fiu ales la grad de helper mersi pentru atentie!!
 4. Shogun

  respins Cerere grad

  Salut ma numesc Ion am 18 ani si doresc ca cererea mea de grad Helper sa fie vazuta de staff.Sunt un baiat destul de adecvat ,pot sa ma controlez in situatii cu copii agresivi .Pot sa spun ca sunt matur si cred ca sunt un bun candidat pentru acest rank . Pot sa spun ca nu am chiar 15 ore jucate dar am 12 sper sa nu fie o problema ,pot sa spun ca sunt un baiat capabil ,muncitor si sper sa fiu ales .

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...