Jump to content

Onuta

Helper
 • Content Count

  102
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Profile Song

Onuta last won the day on February 19

Onuta had the most liked content!

Community Reputation

39 Popular

6 Followers

About Onuta

 • Rank
  Admin mc.kround.ro
 • Birthday 06/13/2004

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Esti gay?
  Yes

Contact Methods

 • Discord
  aphrodite#7975
 • Instagram
  @helliiast

Recent Profile Visitors

157 profile views
 1. Onuta

  Cerere Helper

  Nick: Onuta Varsta: 16 Discord: aphrodite#7975 Gradul dorit: Helper Descriere: Numele meu este Oana și sunt din București. În prezent studiez la Colegiul Național de Arte ”Dinu Lipatti” din București în clasa a 10-a, urmând profilul ”arta actorului”. Aptitudinile pe care le deprind sunt excelente abilități comunicaționale, fire dinamică, ușor adaptabilă la situațiile pe care le întâmpin zilnic, fie ele oricât de negative. Sunt o persoana sociabilă, satisfăcută de faptul că sunt înconjurată permanent de oameni. Cât despre hobby-urile mele, muzica este cel principal, pe care l-am dezvoltat de la o vârstă fragedă, și menținut până la momentul actual. Pasiunea pentru actorie am dezvoltat-o treptat, pe măsură ce am avansat în acest domeniu, pandemia însă făcând ambele activități aproape imposibil de întreținut în afara casei, din pricina restricțiilor. Încă din școala primară m-am adaptat să mă descurc singură, cât și să mă auto-susțin emoțional, indiferent cât de greu a fost să trec prin unele experiențe ale vieții. În ciuda unor amintiri neplăcute legate de acest aspect, sunt recunoscătoare, pentru că fără acea parte a vieții mele, nu aș fi aceeași persoană. La ce crezi ca ne poti ajuta?: Majoritatea timpului meu îl petrec acasa, în fața calculatorului, acest fapt făcându-mă un membru activ pe forum. Pot folosi timpul meu liber în favoarea comunității. De ce crezi ca meriti acest grad?: Consider că merit acest grad având în vedere respectul meu față de ceilalți membrii, cât și capacitatea de a acționa cu simț de răspundere în moderarea forumului. Alte detalii: - Explica notiunile: spam - conținut identic sau foarte asemănător postat de cel puțin 3 ori succesiv off-topic - post-uri care nu au legatură cu subiectul secțiunii respective post-hunt - post-uri care urmăresc creșterea numărului posturilor de pe forum
 2. Onuta

  Cerere Semnătură

  1. Tipul lucrarii: Semnătură 2. Dimensiuni: la alegerea designerului 3. Stock: 4. Text principal: Broke down and put myself back together again Stared in the mirror and punched it to shatters Collected the pieces and picked out a dagger 5. Text secundar(kround.ro): Admin aphroditeee - mc.kround.ro 6. Detalii: Un edit care sa accentueze gold-ul pe care poza deja il are ar fi grozav. 7. Modelul textului: As prefera text cu fond ”candara”, insa nu ma deranjeaza daca nu se tine cont de acest aspect.
 3. Onuta

  acceptat Cerere Helper- xCostel

  Cererea ta este decentă. Sunt dispusă să îți acord o șansă, deși descrierea ta personala este destul de seaca.
 4. Onuta

  respins CERERE HELPER

  După cum ai afirmat si tu în cererea ta, nu îndeplinești cerința cu orele minime jucate. Îți sugerez să faci cerere când o să îndeplinești această condiție, necesară de altfel pentru a putea aplica la funcția de helper.
 5. Onuta

  respins CERERE HELPER

  Descrierea ta personală îți descrie activitatea ta ca player în comunitatea noastră, nu lucruri legate de personalitatea ta de zi cu zi. Am nevoie să știu cu ce fel de persoană este posibil sa lucrez. Îți sugerez sa revii in 3 zile cu o cerere mai bine structurată.
 6. Onuta

  respins Cerere Helper

  Cu promisiunea că o să ai grijă cu cine vorbești și cel mai important, ce vorbești, sunt dispusă să îți ofer o nouă șansă. Condiția mea este seriozitatea. Bafta.
 7. Onuta

  respins cerere grad helper

  Dovada cu orele jucate lipsește iar descrierea ta personala nu numără 100 cuvinte.
 8. Onuta

  acceptat Cerere Grad Helper

  Cererea ta arata promițător, sunt dispusă să trec cu vederea cele două punish-uri, în speranța ca nu o să ai scăpări legate de comportament, si sa iti acord o șansă.
 9. Onuta

  respins Cerere Grad Helper

  Comportamentul tau de pe server lasa de dorit. Nu sunt de acord sa am in staff un post hunter si un om cu un comportament ca al tau.
 10. Onuta

  respins Doresc grad helper

  Istoricul tău îți scade șansele la 0 din start.
 11. Onuta

  respins Cerere Helper

  Descrierea ta nu conține 100 cuvinte si este dezordonata. Nu e satisfăcător nici răspunsul de la al doilea punct. Revenind la descriere, nu au ce căuta termenii 'kround' si 'minecraft' in descrierea ta personala.
 12. Onuta

  acceptat Crerere-recuperare-grad

  Ai mai fost helper si nu ti-ai facut treaba. Mereu ai asteptat sa faca ceilalti treaba in locul tau. Nu vreau sa am decoratiuni in STAFF.
 13. Onuta

  acceptat CERERE HELPER

  Cererea ta este una bună, pot trece cu vederea banul tau, însă vad ca in ultima luna ai primit niste puishments pentru chat flood. Cu conditia ca o sa citesti riguros regulamentul, sunt dispusă să îti acord o sansa.
 14. Onuta

  respins Cerere Helper

  Cerere incompleta.
 15. Onuta

  respins Cerere Helper

  Cererea ta are greseli de exprimare si scriere. In descrierea ta personala nu are ce căuta conținutul legat de server. Nu ai raspuns la a doua intrebare.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...