Jump to content

Onuta

Members
 • Content Count

  118
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Everything posted by Onuta

 1. Onuta

  Waifu battle

  Zero two
 2. Onuta

  respins CERERE HELPER

  Nu deții cunoștințele necesare legate de regulament si minecraft în general pentru a putea ajuta ceilalți playeri. Intențiile tale sunt bune, însă nu ai ce trebuie pentru această funcție.
 3. Onuta

  respins Cerere Grad

  Comportamentul tău de pe server este unul nepotrivit atât față de playeri cât și față de STAFF. Pe de altă parte, mă îndoiesc că poți face față funcției.
 4. Onuta

  Reclamatie

  Spawnerele fiind amplasate la un pwarp, am fost înștiințată de către playeri de lagul produs de către entitățile spawnate acum o lună. Ți-am atras atenția legat de acest aspect, din respectul meu față de munca ta. Următoarea zi m-am întors la locul cu pricina, toate spawnerele fiind înlăturate de către tine. Mi se atrage atenția din nou legat de ele acum 2 zile. Numărul spawnerelor fiind dublu de data aceasta, atingand 132. Din moment ce ți-am atras odata atenția, am aplicat regula 1.11 din regulament si am redus numărul spawnerelor la jumătate, spărgând astfel 66 spawnere. De altfel, vorbesti despre o anumită 'despăgubire', care nu este menționată nicăieri în regulament. Toate cele bune!
 5. Onuta

  acceptat CERERE RECUPERARE GRAD

  Contactează-ne pentru teste.
 6. Onuta

  acceptat Cerere Recuperare Grad

  Contactează-ne pentru teste.
 7. Onuta

  acceptat CERERE HELPER

  Contactează-ne pentru teste.
 8. Onuta

  acceptat Cerere grad Helper

  Contactează-ne pentru teste.
 9. Onuta

  acceptat Cerere helper

  Contactează-ne pentru teste.
 10. Onuta

  Cerere Semnătură

  Mulțumesc mult. ❤
 11. Onuta

  acceptat Cerere grad Helper

  Sunt dispusă să îți mai acord o șansă. Fii mai atent la raspunsurile pe care le dai atat la teste cât și pe server.
 12. Onuta

  acceptat Cerere Recuperare Grad

  Sunt dispusă sa iti acord o nouă șansă.
 13. Onuta

  respins Cerere helper Saru

  Nu am avut ocazia să mă bucur de prezența ta în STAFF, însă din ce am auzit ai fost un admin competent. Cat despre comportamentul tău, pe server ai fost agitat, ca dovadă si punish history-ul tau. O să îți monitorizez, îndeaproape comportamentul ca membru STAFF, dacă o să am plăcerea de a lucra cu tine.
 14. Onuta

  acceptat Cerere helper

  Ai mai fost helper și te-ai descurcat, însă au existat probleme legate de comportament. Sunt dispusă să îți acord încă o șansă, cu condiția să ai mare grijă la acest aspect. Daca aud cel mai mic inconvenient de genul celui pentru care ți-ai luat remove, voi actiona fără ezitare.
 15. Onuta

  acceptat CERERE HELPER

  Punish history-ul tau este unul curat și există mici greșeli gramaticale, însă sunt dispusa sa iti acord o șansă.
 16. Onuta

  acceptat CERERE RECUPERARE GRAD

  Cu condiția să întrebi în cazurile în care ai nelămuriri, sunt dispusă să îți mai acord o șansă. Ai grijă ce faci de data aceasta.
 17. Onuta

  Cerere Helper

  Nick: Onuta Varsta: 16 Discord: aphrodite#7975 Gradul dorit: Helper Descriere: Numele meu este Oana și sunt din București. În prezent studiez la Colegiul Național de Arte ”Dinu Lipatti” din București în clasa a 10-a, urmând profilul ”arta actorului”. Aptitudinile pe care le deprind sunt excelente abilități comunicaționale, fire dinamică, ușor adaptabilă la situațiile pe care le întâmpin zilnic, fie ele oricât de negative. Sunt o persoana sociabilă, satisfăcută de faptul că sunt înconjurată permanent de oameni. Cât despre hobby-urile mele, muzica este cel principal, pe care l-am dezvoltat de la o vârstă fragedă, și menținut până la momentul actual. Pasiunea pentru actorie am dezvoltat-o treptat, pe măsură ce am avansat în acest domeniu, pandemia însă făcând ambele activități aproape imposibil de întreținut în afara casei, din pricina restricțiilor. Încă din școala primară m-am adaptat să mă descurc singură, cât și să mă auto-susțin emoțional, indiferent cât de greu a fost să trec prin unele experiențe ale vieții. În ciuda unor amintiri neplăcute legate de acest aspect, sunt recunoscătoare, pentru că fără acea parte a vieții mele, nu aș fi aceeași persoană. La ce crezi ca ne poti ajuta?: Majoritatea timpului meu îl petrec acasa, în fața calculatorului, acest fapt făcându-mă un membru activ pe forum. Pot folosi timpul meu liber în favoarea comunității. De ce crezi ca meriti acest grad?: Consider că merit acest grad având în vedere respectul meu față de ceilalți membrii, cât și capacitatea de a acționa cu simț de răspundere în moderarea forumului. Alte detalii: - Explica notiunile: spam - conținut identic sau foarte asemănător postat de cel puțin 3 ori succesiv off-topic - post-uri care nu au legatură cu subiectul secțiunii respective post-hunt - post-uri care urmăresc creșterea numărului posturilor de pe forum
 18. Onuta

  Cerere Semnătură

  1. Tipul lucrarii: Semnătură 2. Dimensiuni: la alegerea designerului 3. Stock: 4. Text principal: Broke down and put myself back together again Stared in the mirror and punched it to shatters Collected the pieces and picked out a dagger 5. Text secundar(kround.ro): Admin aphroditeee - mc.kround.ro 6. Detalii: Un edit care sa accentueze gold-ul pe care poza deja il are ar fi grozav. 7. Modelul textului: As prefera text cu fond ”candara”, insa nu ma deranjeaza daca nu se tine cont de acest aspect.
 19. Onuta

  acceptat Cerere Helper- xCostel

  Cererea ta este decentă. Sunt dispusă să îți acord o șansă, deși descrierea ta personala este destul de seaca.
 20. Onuta

  respins CERERE HELPER

  După cum ai afirmat si tu în cererea ta, nu îndeplinești cerința cu orele minime jucate. Îți sugerez să faci cerere când o să îndeplinești această condiție, necesară de altfel pentru a putea aplica la funcția de helper.
 21. Onuta

  respins CERERE HELPER

  Descrierea ta personală îți descrie activitatea ta ca player în comunitatea noastră, nu lucruri legate de personalitatea ta de zi cu zi. Am nevoie să știu cu ce fel de persoană este posibil sa lucrez. Îți sugerez sa revii in 3 zile cu o cerere mai bine structurată.
 22. Onuta

  respins Cerere Helper

  Cu promisiunea că o să ai grijă cu cine vorbești și cel mai important, ce vorbești, sunt dispusă să îți ofer o nouă șansă. Condiția mea este seriozitatea. Bafta.
 23. Onuta

  respins cerere grad helper

  Dovada cu orele jucate lipsește iar descrierea ta personala nu numără 100 cuvinte.
 24. Onuta

  acceptat Cerere Grad Helper

  Cererea ta arata promițător, sunt dispusă să trec cu vederea cele două punish-uri, în speranța ca nu o să ai scăpări legate de comportament, si sa iti acord o șansă.
 25. Onuta

  respins Cerere Grad Helper

  Comportamentul tau de pe server lasa de dorit. Nu sunt de acord sa am in staff un post hunter si un om cu un comportament ca al tau.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...