Jump to content
Comunitatea KROUND s-a inchis, forumul a ramas online doar ca arhiva! ×

mxdeline

Members
 • Content Count

  24
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Profile Song

mxdeline last won the day on May 1

mxdeline had the most liked content!

Community Reputation

5 Neutru

2 Followers

About mxdeline

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/01/2008

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Spania la cules de capsuni

Contact Methods

 • Discord
  madalina#1000
 • Instagram
  maddallinaa.a

Recent Profile Visitors

274 profile views
 1. mxdeline

  Reclamatie Zaddix

  Nu toată lumea cunoaște acel videoclip, iar în regulament este scris clar că nu este permis să faci reclamă la absolut nimic, mai ales la videoclipuri de pe youtube. Helper-ul nu este chiar strict, așa este regulamentul.
 2. mxdeline

  respins Cerere helper

  Asta este tot ce știu despre tine, și nu ai destule cuvinte la descriere. Pentru orele jucate, puteai să pui cele de pe survival sau skyblock, având în vedere că pe bedwars nu poți vedea orele jucate. Poți ajuta și prin a face o reclamație cu dovezile necesare sau pe discord (#reports). Deși helperii nu pot face control, nu este așa de greu să anunți pe altcineva cu un grad mai mare să facă un control. Cererea nu este așa de bună, nu prea m-a impresionat și nu cred că te-ai potrivi pentru funcția de helper. De la mine ai un , dar poți reveni altădată cu o cerere mai bună.
 3. mxdeline

  reclamatie bug abuse xXGeimerXx

  Jucătorul respectiv a fost sancționat.
 4. mxdeline

  acceptat Cerere helper

  Te comporți frumos pe server, nu ai fost sancționat în ultimul timp și ai o cerere foarte bună fără greșeli, așa că eu consider că meriți funcția de helper. Baftă!
 5. mxdeline

  acceptat Cerere recuperare grad

  Cât timp ai fost în staff ți-ai făcut datoria, te comporți frumos cu alți playeri și nu am văzut să faci probleme deci consider că meriți să faci parte din staff din nou.
 6. mxdeline

  respins Cerere Helper

  Cererea ta arată bine, de data asta am crezut că chiar meriți o șansă deoarece din câte am observat ți-ai schimbat comportamentul în ultimul timp și din nou, ai o cerere bună dar.... Acum că văd asta, nu cred că te-ai potrivi pentru funcția de helper.
 7. mxdeline

  acceptat Cerere Grad | Helper

  Cererea ta este decentă, deși nu cred că te-am văzut vreodată pe server iar cel mai probabil nu vei fi destul de activ, dar toată lumea merită o șansă așa că baftă!
 8. mxdeline

  reclamatie bug abuse ( dovada video)

  Eu nu văd nici un bug in videoclipul pe care l-ai atașat, dacă ieși din combat te dă înapoi unde erai iar faptul că se teleporta din când in când era probabil deoarece avea ping mare. Unde e partea în care a scăpat din combat cat timp a facut acest bug in filmare, apropo?
 9. mxdeline

  Reclamatie mute acordat gresit mxdeline

  Da, am acordat un mute greșit pe un motiv ciudat unui player care presupun că nici măcar nu a intrat pe server sub acel nume. Intenția mea a fost să dau /realname unui player care a injurat pe chat, dar eu din greșeală am pus /mute înainte de tot ce am scris. Asta a fost acum ceva timp, știam de la alt membru staff că se dă pentru acel motiv dar aparent nu era adevărat iar după ce am aflat ți-am spus că nu se dă. Știu că chiar incercai să nu fii sancționat pentru a putea aplica pentru helper fără probleme, dar cred că ai observat că nu prea ai șanse momentan.
 10. mxdeline

  acceptat Cerere Helper

  Te-am mai văzut de multe ori pe server, ai adăugat puțin cam multe detalii in cererea ta mai mult legate de minecraft si nu de viața ta, dar cred că te-ai descurca destul de bine având funcția de helper. Ai o cerere foarte buna si nu prea am vazut sa faci probleme.
 11. mxdeline

  Reclamatie auto cliker iulisv19

  Persoana a primit ban pentru refuz control, deci cred că nu mai este o problemă
 12. mxdeline

  respins Cerere Helper

  Am vrut sa îți acord o șansă, dar dacă ma gândesc mai bine nu mai am părerea pe care o aveam înainte despre tine. Ți s-a mai spus de multe ori că nu ești potrivit pentru funcția de helper și de ce, mai ales cu gramatica ta.
 13. mxdeline

  respins Cerere Helper

  Te văd destul de activ pe server, si văd ca nici nu ai mai fost sancționat de ceva timp - am văzut zilele astea niște greșeli gramaticale, dar cred că ai merita o șansă
 14. mxdeline

  respins Cerere Youtuber

  Îți sugerez să activezi /2fa cat mai curand dacă nu ai făcut-o deja, deoarece ți-ai arătat parola în video. Prezentarea e ok, chiar dacă trebuia sa vorbești - zic ca meriți o șansă
 15. mxdeline

  respins Cerere Helper

  Meriți o șansă, te am mai văzut pe server și nu am văzut vreo problema în legătură cu tine Mici probleme cu gramatica ta, dar cred ca te vei descurca.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...