Jump to content

Diego

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutru

About Diego

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Diego

  respins Cerere Helper

  Nu prea stiu multe despre tine, dar sunt dispus sa iti ofer o sansa
 2. Diego

  respins Cerere helper

  Lipseste poza cu orele jucate
 3. ►Prenume: Darius ►Nick: DiegoJulio_ ►Grad/Rank detinut: Helper ►Motivul pierderii gradului/rank-ului: La cerere ►De ce doresti gradul/rank-ul inapoi?: Doresc rank-ul inapoi deoarece cred ca m-am descurcat bine cat timp am fost in staff, dar si pentru faptul ca oamenii de pe server stiu ca nu mai sunt asa multi helperi si injura sau fac chat flood in lipsa acestora. ►Ai citit regulamentul?: Da ►Comentarii aditionale:
 4. Diego

  acceptat Cerere Helper

  Cererea arata bine, ai mai fost in staff si cred ca stii sa iti faci datoria.
 5. Diego

  respins Aplicatie helper

  Asta este tot ce stiu despre tine, cererea nu este prea buna.
 6. Diego

  respins CERERE HELPER

  Pe server nu ai un comportament frumos, iar acum cateva zile ai injurat staff-ul.
 7. Diego

  respins Cerere Helper AlexHeisenberg

  Eu nu am prins vremea cand ai fost in staff, dar cererea este buna.
 8. Diego

  acceptat Cerere Helper

  Cererea este buna, pe server nu faci probleme.
 9. Diego

  acceptat Cerere de hepler

  ► Nick: DiegoJulio_ ► Discordie: Julio __ # 6424 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Salut, ma numesc Darius, am 14 ani si sunt din Brasov. In timpul liber ma joc pe calculator si sa ies afara cu prietenii. La scoala am note bune si de 2 ani studiez limba franceza. O parte buna a mea este ca sunt intelegator si rabdator, dar daca ii explic cuiva un lucru de mai multe ori si tot nu intelege incep sa ma enervez putin. Acum ceva ani am facut schi dar acum nu mai fac. In schimb acum fac dansuri populare de vreo 3 sau 4 ani dar din cauza pandemiei nu mai pot merge. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Cred ca merit functia de helper deoarece sunt activ de server si ma inteleg cu majoritatea oamenilor. ► Ai citit regulamentul?: Da! ► Poza cu orele jucate (tablou de bord): ► Comentarii aditionale: Stiu ca data trecuta am picat testul, dar acum sunt mai pregatit.
 10. Diego

  acceptat Cerere Helper

  ► Nick:DiegoJulio_ ► Discord: Julio__#6424 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte): Ma numesc Darius si am 14 ani. Sunt din Brasov. Imi place sa ma joc minecraft mai ales pe acest server, dar ma mai joc si pe alte servere pe care nu o sa le spun aici. De cativa ani fac dansuri populare si imi place foarte tare. Acum mai multi ani faceam schi se performanta dar m-am lasat din cauza unor lucruri personale, dar inca merg iarna sa schiez si ma distrez foarte bine. ► De ce crezi ca meriti functia de HELPER?: Vreau sa ajut acesta comunitate prin functia mea de helper si sa ajut pe oricine are nevoie de mine. Sunt rabdator si intelegator si asta e un ajantaj de care playerii sa se bucure. De exemplu este alt ceva ca un helper sa rezolve repede si cu nepasare, iar altul sa stea si sa il ajute rabdator si sa il ajute in toate felurile. ► Ai citit regulamentul?: Da! ► Poza cu orele jucate (scoreboard):https://imgur.com/a/ExigQx2 ► Comentarii aditionale: Stiu ca abia am facut 15 ore dar am citit regulamentul si stiu cum sa dau un mute cand trebuie.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...