Jump to content

CavalerulMortii

Members
 • Content Count

  18
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutru

About CavalerulMortii

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

48 profile views
 1. CavalerulMortii

  Hacker la pvp

  1. Nick:__S3NSEY_ 2. Persoana reclamata:FlorianFlash442 3. Fapta:Kill aura, da cu spatele, se deconecteaza de la pvp cu fulger 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale:
 2. CavalerulMortii

  Reclamatie mxdeline

  Nu am nici o dovada ca nu erai afk, dar ti-am si comunicat mai tarziu sa dai mute.
 3. CavalerulMortii

  Reclamatie mxdeline

  Pot pune ca si dovada ce era activa niste mute-uti acordate ulteriot altor playeri cu cateva minute dupa?
 4. CavalerulMortii

  Reclamatie mxdeline

  1. Nick:CavalerulMortii 2. Persoana reclamata: mxdeline 3. Fapta: Nu a acordat mute 4. Dovada: 5. Comentarii aditionale: Multumesc pentru timpul acordat.
 5. CavalerulMortii

  acceptat Cerere Recuperare Grad - AlexBOOM44

  Nu am fost eu prezent cat erai tu in staff, insa cred ca ar mai trebui sa stai pe server si sa te acomodezi cu faptul ca acum joaca mai multi playeri si ca regulile sunt incalcate din ce in ce mai des. Poate dupa ce acumulezi mai multe ore imi voi schimba parerea.
 6. CavalerulMortii

  Mute acordat gresit !!

  Recunosc ca am gresit si ca trebuie sa imi asum pedeapsa, insa cred ca ti-ai facut un obicei din a reclama greselile fie cat de mici ale helperilor dezvoltand un obicei de a reclama fiecare greseala in acordarea punish-urilor de catre staff chiar daca nu este cazul tau.
 7. CavalerulMortii

  Am luat mute pe nedrept

  Pentru ca tu, cum ai zis si in cerere, ai vrut sa dai "1v1" cu playerul "mata24" dar ai scris doar prima parte a nick-ului, adica mata, sunt de parere ca ar trebui sa iti asumi ca acest cuvant a avut 2 intelesuri in acel context si ai fost sanctionat deoarece unul dintre cele 2 intelesuri poate fi jignitor pentru acel player.
 8. CavalerulMortii

  respins Cerere helper

  Cererea ta nu prea imi inspira incredere nu numai pentru ca gramatica e la pamant ci si pentru faptul ca nu te-ai prezentat te tine insuti si ti-ai prezentat mai mult reactiile in caz ca cineva iti greseste cu ceva. Nu te-as vedea facandu-ti treaba ca si helper
 9. CavalerulMortii

  respins Cerere Helper.

  Pentru varsta ta nu pari o persoana matura care sa poata "tina in frau" un server mai ales dupa 4 punish-uri numai intr-o zi. Dupa parerea mea nu ai ce cauta in staff.
 10. CavalerulMortii

  Cerere Unban!

  Din moment ce nu ai trimis pozele cerute de staff, ai primit ban conform procedurii. Nu cred ca va fi luata in considerare aceasta cerere de unban.
 11. CavalerulMortii

  acceptat Cerere Helper

  Gramatica e buna(nu ma mir) te-ai descurcat bine in functia de helper si celelalte dati, insa ai avut 3 remove-uri care imi lasa de gandit.
 12. CavalerulMortii

  respins Aplicatie helper

  Ai multe greseli gramaticale, cum s-a mai zis de multe ori, gramatica este foarte importanta nu doar in aceasta functie ci si in viata de zi cu zi. Pe langa asta continutul nu este tocmai pe placul meu nu doar pentru ca nu ai precizat partile rele si partile bune si ele la fel de importante dar si din alte motive . In concluzie nu cred ca esti destul de bun si de mare ca sa poti "detine" aceasta functie.
 13. CavalerulMortii

  respins Cerere grad

  Cererea este buna, ai numarul de cuvinte si gramatica este ok, dar ai niste punish-uri recente si nu stiu ce sa zic. Mai asteapta ca acele punish-uri sa aiba vechime si revino cu o noua cerere.
 14. CavalerulMortii

  acceptat Cerere helper

  Nu am observat greseli gramaticale in cererea ta ceea ce ma incanta. Pe server esti activ si nu cauzezi probleme insa descrierea mi se pare putin trasa de coada. Pe moment iti acord un
 15. CavalerulMortii

  respins CERERE HELPER

  In primul rand am vazut cateva greseli gramaticale in cererea ta, ceea ce nu prea ma incanta mai ales in cazul in care doresti sa devii staff. In al doilea rand nu cred ca este indicat si de bun simt sa doresti sa devii helper dupa cateva zile dupa ce ai injurat staff-ul. Imi pare rau dar nu cred ca ai loc in staff.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...