iHerTz3866MHz 4 Posted May 6, 2018 Splash, poti sa-mi faci si mie un avatar pt forum? Am vrut sa-mi faci tu avatar deoarece arata foarte bine ce faci tu acolo, +1 succes si bafta in continuare ! Uite link : Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted May 6, 2018 39 minutes ago, iHerTz3866MHz said: Splash, poti sa-mi faci si mie un avatar pt forum? Am vrut sa-mi faci tu avatar deoarece arata foarte bine ce faci tu acolo, +1 succes si bafta in continuare ! Uite link : Multumesc pentru +1. In legatura cu avatarul, nu fac asa ceva deloc. O sa te ajute un alt designer. Share this post Link to post Share on other sites
Franky 3 Posted May 30, 2018 frumoasă,imi place sa întâlnesc pe cineva nou pe partea creativă care mai activează pe comunitățile de Gaming:) keep work,sunt frumoase lucrările. Lucrezi si in alte programe înafară de adobe gen manga studio sau doar pe si ilustrație? Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted June 3, 2018 On 5/30/2018 at 7:13 PM, Franky said: frumoasă,imi place sa întâlnesc pe cineva nou pe partea creativă care mai activează pe comunitățile de Gaming:) keep work,sunt frumoase lucrările. Lucrezi si in alte programe înafară de adobe gen manga studio sau doar pe si ilustrație? Multumesc, deocamdata activez doar pe programele celor de la Adobe (Photoshop si Illustrator in mare parte). In curand o sa ma bag si pe ceva hand draw art in manga studio si putin after effects. Si acu acest post vreau sa imi retrag activitatea pentru 2-3 saptamani, am examenul si vreau sa ma concentrez total asupra lui. Dupa aceasta perioada o sa revin intr-o noua forma, un rebranding facut de la 0 (nume, logo si calitate) Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted February 23, 2019 Dupa 8 luni de inactivitate pe forum cat si in design m-am decis sa ma reapuc. In acest moment lucrez la o noua structura a website-ului, ceva mai profesionist. O sa incerc sa postez regulat tot ceea ce fac. 2 Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted July 29, 2019 De la un timp m-am reapucat de facut logouri si am decis sa le postez in scopul de a incuraja si inspira cat mai multe lume sa se apuce de asa ceva. Am mai multe facute dar o sa pun unul cate unul Facut pentru firma de hosting QuickEst si reprezinta viteza cat si un Q, fiind initiala numelui. Astept feedback 1 Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted July 30, 2019 Am revenit cu unca un logo aflandu-se in top 5 al meu pentru cele mai reusite logouri. 1 Share this post Link to post Share on other sites
BLits 5 Posted August 12, 2019 Un om creativ ce stăpânește illustrator-ul . Eu încă încerc să mai învăț Baftă. Și sper să ai parte de mulți clienți. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted August 19, 2019 Branding oficial pentru BestBuds. Do not call the police :)) 3 Share this post Link to post Share on other sites
MariaAlexandra 24 Posted August 22, 2019 Foarte frumoase toate. 1 Share this post Link to post Share on other sites
iDenis47 11 Posted August 30, 2019 Misto, chiar ai depus multa munca! 1 Share this post Link to post Share on other sites
Khinezu 59 Posted October 5, 2019 Foarte tare, abia astept sa vad ce o sa mai creezi. E tare misto ce faci, spor. Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted October 5, 2019 On 8/22/2019 at 4:06 PM, MariaAlexandra said: Foarte frumoase toate. On 8/30/2019 at 5:14 PM, Denisxn said: Misto, chiar ai depus multa munca! 2 hours ago, Khinezu said: Foarte tare, abia astept sa vad ce o sa mai creezi. E tare misto ce faci, spor. Multumesc foarte mult pentru feedback. Share this post Link to post Share on other sites
Murdasto 27 Posted October 6, 2019 Ce lucrari frumoase. Frumos design,sa continui frate ca ajungi undeva departe. 1 Share this post Link to post Share on other sites
Qaxed 9 Posted November 11, 2019 Foarte tare frate! tine-o tot asa! "Ei ma urăsc că nu-s ca ei, eu îi iubesc că nu-s ca mine." Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted January 4, 2020 Doresc inchiderea topicului odata cu scoaterea gradului meu (motive necunoscute inca). Daca aveti nevoie de ajutor cu illustratorul Splash#9242 Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts