Jump to content
qSeek

Pareri despre comunitate.

Recommended Posts

Dupa cum ati vazut comunitatea si forumul au avut multe schimbari in ultimul timp,


dorim sa stim parerea voastra despre comunitate,forum,update-uri :)


  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bai, parerea mea sincera este ca schimbarile in bine sunt aduse de oameni care isi petrec o buna bucata de timp dintr-o zi/saptamana pentru a ajuta straini pe internet, pentru a ajuta la dezvoltarea comunitatii si pentru a ajuta oameni pe care nu i-au vazut si probabil nu i-au vazut niciodata in realitate. Fiecare face ce si cum poate, nu trebuie sa judecam un utilizator "recunoscut" ca nu face aia bine sau aia bine, fiecare ajuta in felul lui dupa nivelul de skill intr-o anume aripa, iar asta ne ajuta sa ne completam. Ma astept sa nu recunosc forumul cand ma intorc de la lucru iar asta nu poate fi decat un lucru bun ! 

Share this post


Link to post
Share on other sites

9.5/10 

Cum au zis si altii prea mult gri pe aceasta platforma ( forum ) .. Cat despre comunitate , am multe lucruri pe care as putea sa le spun , dar nu cred ca am destul timp .. Evolutia acestei comunitati urca pe zi ce trece , iar numarul mare de playeri atat pe servere , cat si pe forum , ne dovedeste faptul ca , Kround nu va muri niciodata .. In aceasta comunitate eu mi-am gasit linistea interioara, am putut pentru prima oara sa ma exprim in libertatea mea , fara ca nimeni sa ma judece , acest nr. mare de oameni este ca o familie pentru mine si nu , nu una virtuala , pentru ca ceea ce simtit , simtim in viata de zi cu zi si in spatele monitorului ... #RespectKround

#RespectEveryBody ..

 

SUNTETI CEI MAI TARI OAMENI DIN LUME <3

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi se pare o comunitate super ok, membrii nu sunt toxici, ador ca postati plugin-uri, addons-uri si multe tutoriale. Succes in continuare!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Posted (edited)

Sunt complet uimit de cum a putut acesta comunitate sa creasca intr-un timp atat de scurt ❤️  Structura forumului si script-ul pe tema aceasta este uimitor, imi place fiindca Qseek si Edward22 isi dau interesul fata de noi, de membrii acestei comunitati, de serverele care au progresat substantial de mult,  si doresc tot binele tuturor din staff si nu numai. Toate respectele mele pentru fondatori si cei care sustin Kround Romania.

Edited by ThEOnEpiK
edit - greseli de ortografie
  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×