Jump to content
Comunitatea KROUND s-a inchis, forumul a ramas online doar ca arhiva! ×

✪ REGULAMENT GENERAL || MC.KROUND.RO


Recommended Posts

gJ3mGgm.png

Acest set de reguli a fost creat special pentru jucatorii serverului MC.KROUND.RO! Va rugam sa luati aminte ca regulamentul este obligatoriu, intrucat respectarea sa va duce la bunastarea voastra si a serverului nostru. Odata ce ati dat /register pe server, sunteti automat de acord cu regulamentul si orice abatare de la el este sanctionata.

Regulamentul poate fi schimbat de catre Consiliul Administrativ fara niciun avertisment! Recomandarea noastra este sa cititi acest regulament macar o data pe saptamana. 

Nerespectarea regulamentului emis de catre Consiliul Administrativ al serverului MC.KROUND.RO, poate duce la pedepse precum cele listate mai jos! Recomandarea noastra este sa respectati regulamentul cu strictete!k0SfRyO.png

 

1.1 Nu aveţi voie să faceţi reclamă la absolut nimic pe server, prin absolut nicio metoda, nici prin mesaj privat, nici pe chat-ul public, clan chat, etc.

Exceptii:

 • Orice reclama legata de KROUND.RO, indiferent daca e link de pe forum, link de la un LIVE/VIDEO de pe youtube sau LIVE pe alta platforma, doar live-uri unde se joaca PE SERVER.
 • Nu se acorda mute pentru servere arhicunoscute. (De ex. Hypixel, 2b2t, Mineplex, Hive, Cubecraft, etc.)
 • Nu se acorda mute pentru site-uri arhicunoscute. (De ex. youtube.com, facebook.com, instagram.com, si altele, insa se vor sanctiona conturile de socializare care sunt inregistrate pe acestea)
 • Nu se acorda mute pentru ID-uri de discord. (Doar in cazul in care, se face publicitate la ceva. De ex: "Cine vrea sa vina pe server-ul meu, add discord: x#1111" sau altele.)

Sancţiune: 

 • (IP servere.) - Mute / Ban / BanIP permanent. 
 • (Site-uri, nume servere, servere discord, retele socializare, video-uri youtube/tiktok, etc., live-uri etc.) - Mute 60 minute.
 • https://justpaste.it/5ncrx

1.2 Nu aveţi voie să scrieţi folosind CAPS LOCK mai mult de 3 cuvinte, nu aveţi voie să spamaţi/prelungiti sau sa injurati/jigniti etc. (Se pun si jignirile in alte limbi).  Tot la chat flood intra textele ce contin symboluri, scrise in anumite moduri (ex: "eXeMpLu" sau altele asemenea), cat si alte limbi decat romana sau engleza. (Alte limbi se vor vorbii doar in /msg sau alte chat-uri private, ca de exemplu clan chat sau factions chat). Incadrat la Chat Flood sunt si versurile unor melodii, dar doar daca se insista cu ele. (Daca continua sa se "cante" respectivele versuri pe chat, se penalizeaza. Daca sunt doar 1-2 versuri, nu este sanctionabil).
Sancţiune:

 • Mute 5 minute (Chat Flood: Prelungire - peste 10 caractere identice, Caps Lock - Peste 3 cuv, Spam - Peste 2 rânduri, alte limbi folosite sau texte scrise cu symboluri sau in alte moduri deranjante, versuri pe chat in mod insistent, cat si iteme aratate pe chat care contin cuvinte din alte limbi sau caractere deranjante.)  - Exceptie: Donatorii au voie sa foloseasca simbolurile dedicate lor din /help emoji: http://prntscr.com/x8dcsp
 • Mute 15 minute (Limbaj: jigniri, vulgarități, atacuri la proveniență, amenințări, atacuri la rasă, religie, limbă, atacuri la posibile probleme medicale. Orice mesaj ce se subintelege ca fiind jigniri, indiferent daca sunt folosite cuvinte vulgare sau nu, se include ca limbaj, inclusiv limbajul cenzurat, codat, cuvinte asemanatoare cu unele vulgare sau alte cazuri, cat si iteme aratate pe chat care contin cuvinte vulgare.)
 • Mute 4 ore (Chat Flood exagerat: jigniri, vulgarități, atacuri la proveniență, amenințări, atacuri la rasă, religie, limbă, atacuri la posibile probleme medicale. Orice mesaj ce se subintelege ca fiind jigniri, indiferent daca sunt folosite cuvinte vulgare sau nu, se include ca limbaj, inclusiv limbajul cenzurat, codat, cuvinte asemanatoare cu unele vulgare, alte cazuri sau acumularea de mai mult de 3 sanctiuni de tip "chat flood" in 24 de ore. Tot 4 ore se poate sanctiuna un jucator ce primeste mute pentru limbaj de mai mult de 3 ori pe zi, la fel ca la chat flood.)

1.3 Nu aveţi voie să adresati insulte sau jigniri catre server sau staff-ul acestuia, cat nici sa-i amenintati, sa va bateti joc de ei sau afectati emotional.

Sancţiune:

 • Mute 24-48 ore. (Pentru jigniri usoare sau batjocura nu foarte vulgara sau alte cazuri minore-medii) 
 • Ban 24-48 ore. (Pentru jigniri grave, vulgaritate excesiva, jigniri față de familie, rasă, proveniență, limbă, rasism, religie, discriminări, jigniri față de posibile probleme medicale sau alte cazuri cu un nivel mai ridicat) 

1.4 Nu aveţi voie să folosiţi orice fel de hack/mod ce poate favora jocul. Aici se includ clientele modificate, programele externe (auto-clicker, anti-afk sau altele). ATENTIE! Forge si Fabric sunt cliente STRICT INTERZISE SI SE INCADREAZA LA CHEATING!

Exceptii:

 • Optifine, LabyMod, Badlion client, Batmod client (sau orice client asemanator) sunt permise.

 Sancţiune:

 • Tempban 7 zile (prima abatere sau refuz control), Ban permanent (a doua abatere)

1.5 Nu aveţi voie să aveţi mai mult de 2 conturi/IP.
Sancţiune:

 • Ban permanent/BanIP permanent. (DOAR in cazul in care jucatorul face probleme)

1.6 Nu aveţi voie să faceţi PVP LOG OUT (înseamnă că nu aveţi voie să iesiţi de pe server în timpul unei lupte în care sunteţi implicaţi)

 • Sancţiune: Kill automat si pierderea itemelor.

1.7 Nu aveţi voie cu nume de utilizator cu reclame, înjurături, nume asemanatoare cu a altor jucator sau jigniri.

Sancţiune:

 • Ban Permanent

1.8 Nu aveţi voie să cereţi iteme de la STAFF-ul cu creative!
Sancţiune:

 • Mute 5 minute

1.9 Nu aveţi voie să cereţi grad pe chat sau prin mesaje private! Grad luaţi doar prin donaţie/cerere grad pe forum!
Sancţiune:

 • Mute 5 minute (Decat daca se insista).

1.10 Nu aveţi voie să vă folosiţi de bug-uri, indiferent daca de la server sau din vanilla, pentru a vă favoriza jocul, daca întâlniţi unul, vă rugăm să-l raportaţi pe forum la secţiunea potrivita! 

Sancţiune:

 • Ban/Ban-IP

1.11 Nu aveţi voie să folosiţi prea mult redstone sau orice poate provoca lag! Aici intra si fermele de tip 0/1/2 TICK, Flying Machine si Afk Fish Farm. Tot aici se incadreaza si orice ferma care contine foarte multe entitati [De ex. ferme mari de Villageri, animale] sau chunk-uri care contin multe entitati/redstone [De ex. chunk-uri cu multe hoppere, item frame-uri, armor stand-uri]
Sancţiune:

 • Distrugerea (automata sau manuala FARA NICIUN ADVERTISMENT) a masinariilor/itemelor/block-urilor sau blocarea actiunilor.

1.12  Nu aveţi voie să abuzați de /helpop, această comandă este adresată doar anunțurilor importante pe care trebuie să le faceți staff-ului, intrebari sau solicitari. Daca folositi limbaj vulgar sau faceti off-topic se aplica sanctiunile de mai jos.
Sancţiune:

 • Kick/Tempban 15 minute

1.14 Nu aveţi voie să solocitati staff-ul (indiferent de modalitate) fara un motiv cert (in cazul unor probleme, etc.) sau sa mintiti in legatura cu o problema doar pentru a solicita staff-ul.

Sancţiune:

 • Kick (Probleme minore)
 • Ban 1-7 zile - Permanent (Trap-uri sau alte incidente)

1.15 Jucatorii care sunt jigniti sau pur si simplu doresc ca cineva sa nu le dea mesaj privat, acestia pot folosi comanda [/ignore <jucator>]. Limbajul sau alte actiuni deranjante IN PRIVAT nu sunt sanctionabile în cadrul jucătorilor. In cazul limbajului in privat asupra staff-ului, e sanctionata orice jignire. 

1.16 Jucatorilor le este interzis sa instige (provoace) un membru staff la acordarea sanctiuni. (De ex. "nu ai tupeu sa imi dai mute", "vreau ban") 

Sanctiune:

 • Mute 15 minute. (Instigare la sanctiune)

1.18 Jucatorilor le este interzis sa spameze un membru STAFF in privat, cat nici sa il streseze sau jignească. 

Sanctiune:

 • Mute 5 minute pentru orice Chat Flood, iar pentru limbaj se va acorda ca la regula 1.3

1.19 Este interzis ca la event sa aveti 2 conturi online.

 • Ban 60 de minute.

1.20 Este interzis sa folositi limbaj vulgar in /helpop-uri sau in mesaje private cu STAFF-ul.

 • Mute 15 minute. [LIMBAJ IN DM]
 • Ban 12 ore. [LIMBAJ PE HELPOP]

1.21 Este strict interzis sa "provocati" staff-ul sau sa ii vanati prin a ii face sa greseasca [Exemplu: sa scrii fix 3 cuvinte cu caps si 10 litere prelungite apoi sa faci reclamatie]. Descurajam total POST-HUNTING-ul iar cei ce sunt prinsi o sa fie pedepsiti aspru.

 • Blacklist/Ban permanent

 

REGULI SPECIFICE SECTIUNILOR SURVIVAL & SKYBLOCK

1.s1 Nu raspundem de itemele/banii/constructiile pierdute sau orice alt incident legat de ele a jucatorilor. Acestia sunt direct raspunzatori de respectivele iteme, bani, constructii sau alte exemple precum: cui dau accesul la protectie/insula sau cui dau iteme. Este datoria voastra cui acceptati /tpa, /tpahere. In cazul unui schimb de iteme, modalitatea sigura este Trade, respectiv AuctionHouse, iar pentru schimburi de gen: Casa de pe o protecție pentru o suma de bani sau altele, jucatorii pot sa solicite ca intermediar un Moderator sau Admin, care sa asiste la schimb. 

1.s2 Nu aveţi voie să va setati /sethome, /marry sethome, /clan setbase, protectia de pe Survival unui jucator fara acordul acestuia.

Sanctiune:

 • Delete la home/ Tempban 1 ora/ Tempban 24 ore

1.s3  Nu aveţi voie să puneti protectie in insula principala din end.

Sanctiune:

 • Confiscarea protectiilor/Tempban 24 de ore/Tempban 7 zile

1.s4 Ne rezervam dreptul sa scoatem protectiile pe Survival a jucatorilor inactivi. (Cel putin 21 de zile de la lastlogin). Protectiile se vor scoate DOAR daca jucatorul ce doreste scoasa protectia are intentii serioase, cum ar fi constructii de mare teren, nu pentru "item-hunting".

1.s5 Nu aveti voie sa spamati cu /marry x & /marry divorce.

Sanctiune:

 • Kick/Ban o zi

1.s6 Nu aveti voie sa aveti nume indecente sau nepotrivite la clan. (De ex. nume asemanatoare cu jucatorii, jigniri, injuraturi, reclame, nume de grade/rank-uri)

Sanctiune:

 • Kick/Ban o zi/Ban permanent

 

REGULI SPECIFICE SECTIUNII BEDWARS

1.bw1 Teaming-ul este interzis in orice mod.

Sanctiune:

 • Ban 1-6 ore.

1.bw2 Farm-ul de kill-uri este interzis. Aveti obligatia sa spargeti patul, nu sa asteptati ca celelalt sa se respawneze.

Sanctiune:

 • Ban 1-6 ore.

wlh1o60.png

 

● Donatorii trebuie sa respecte toate regulile listate mai sus plus:
2.0 Donatorilor li se vor acorda pedepse identice ca la jucatori. 

2.1 Nu aveţi voie să influentati gameplay-ul jucatorilor (pozitiv/negativ) cu orice fel de comanda/acces sau perk.

» Sanctiune:

 • Warn/Down/Remove

2.2 Este interzisa comercializarea contului.

Sanctiune:

 • Remove & Banip

2.4 Nu aveţi voie să jigniti/spamati/prelungiti pe DonorChat (/dc).

Sanctiune:

 • Se aplica la fel ca la jucatori.

2.5 Nu aveţi voie să va folositi de comanda /nick pentru a denigra o alta persoana sau sa purtati nick-uri indecente, asemanatoare sau deplasate.

Sanctiune:

 • Warn/Down/Remove

2.6 Nu aveţi voie să stresati jucatorii cu /tp [TITAN RANK+]. Aveti voie sa va teleporati la orice jucator, doar daca acesta este de acord. Scopul /tp-ului este sa nu mai dati /tpa la prieteni si sa astepti /tpaccept. Daca se afla ca folositi /tp cu alte scopuri (Luare de coordonate, kill-uri etc.) sau "fentati" jucatorul dandu-va /vanish, sunteti pedepsiti ASPRU.

 • Down/Remove

EAIpSaR.png


Administratia server-ului MC.KROUND.RO impreuna cu Conducerea comunitatii KROUND Romania, doreste sa aiba in componenta echipei STAFF, persoane capabile care sa ne reprezinte server-ul si sa construiasca o imagine cat mai pozitiva in fata publicului larg. Persoanele care sunt recrutate din cererile din subcategoria "Cerere Grad" sunt filtrate prin mai multe verificari, pentru ca doar cele mai compatibile persoane sa ajunga sa reprezinte imaginea server-ului. Mentionam faptul ca, doar persoanele ce stiu sa foloseasca un limbaj formal, se exprima corect gramatical si logic si care isi construiesc o imagine bine-definita, o sa fie parte din echipa.  Aceste reguli sunt pentru a nu exista probleme legate de abuzul STAFF-ului, cat si pentru a nu exista reclamații din partea jucatorilor.

 

3.0 STAFF-ului ii este strict interzis sa abuzeze de absolut orice comanda. Aici intra, de exemplu, mute-ul fara motiv sau motive gresite, nerespectarea intervalelor de timp a pedepselor care sunt atribuite jucatorilor si altele.

Sanctiune:

 • Warn/Remove

3.1 STAFF-ul este obligat sa respecte absolut toti jucatorii, sa foloseasca un limbaj decent si chiar formal, indiferent daca acestia incep sa fie agresivi verbal, sa fie "superiori" sau sa faca glume proaste. Se vor aplica regulile de mai sus, dupa caz.

Sanctiune:

 • Warn/Remove

3.2 STAFF-ul este obligat sa le raspunda jucatorilor la intrebarile de pe chat-ul public si nu numai. Tot ei sunt obligati sa raspunda la intrebarile de pe HELPOP, iar daca nu se stie raspunsul la intrebare, staff-ul va trebui sa intrebe un coleg pe server sau pe discord pana afla un raspuns. In cazul in care nu sunteti atenti deloc atenti la chat sau lasati mereu colegii sa raspunda, o sa fiti sanctionati.

Sanctiune:

 • Warn/Remove

3.3 Nu aveti voie sa acordati jucatorilor /IGNORE. Acestia pot spama/injura si voi sa nu vedeti.

Sanctiune:

 • Remove

3.4 STAFF-ului ii este interzis sa minta in legatura cu orice incident de pe server.

Sanctiune:

 • Remove

3.5 STAFF-ului ii este interzis sa se certe pe staff-chat.

Sanctiune:

 • Remove tuturor participantilor la cearta

3.6 STAFF-ul trebuie sa dea dovada de maturitate, astfel sunt interzise glumele proaste si comentariile fara rost, indiferent unde sau cui ii se adreseaza, legate de jucatori sau de colegii acestora. Prea multa imaturitate va fi sanctionata.

Sanctiune:

 • Remove

3.7 Activitatea staff-ului va fi monitorizata confirm unui PANOU disponibil doar ADMINISTRATORILOR. STAFF-ul este obligat sa joace 7 ore/saptamana (o ora/zi) si sa intre macar o data la 3 zile. Daca un membru staff nu are numarul de ore necesar pe saptamana sau nu intra mai mult de 3 zile, este sanctionat.

Sanctiune:

 • Remove

3.8 STAFF-ul este obligat sa voteze cu pro/contra + argumente la sub-forumul server-ului.

Sanctiune:

 • Warn/Remove

3.9 Nu aveti voie sa dati contul de STAFF altei persoane, nici sa il vindeti sau altele.

Sanctiune:

 • Remove & BANIP

3.10 Vanish-ul, in postura de membru staff, trebuie sa fie folosit DOAR in cazuri necesare. De exemplu, spectatarea unui posibil codat sau alte situatii in care e necesar, nu pentru bunul plac.

Sanctiune:

 • Warn/Remove

8zbd8EL.png

 

Sistemul de warning este unul partial diferit fata de cum probabil, unii, sunt obisnuiti. Acest sistem este facut in asa fel incat toti cei care detin Grad sau Rank sa nu abuzeze sau profite de anumite lucruri.

Un warn se primeste pentru orice regula nerespectata din regulament, acest eveniment se numeste "Warn Activ". Un "Warn Activ" expira in 7 zile de la emitere, adica fapta este "iertata" si Warn-ul devine "Warn Inactiv" sau "Dezactivat". In cazul in care, cineva are 2 Warn-uri Active, adica 2 warn-uri primite in mai putin de 7 zile, respectivul primeste remove instant. Singura sansa pentru a recupera gradul este "Cerere Recuperare-Grad" pe forum.RWnJ20v.png

 

Rankup-ul staff-ului se ia intr-un mod diferit. Odata ce cineva face o cerere de Helper, trebuie sa fie constient ca functia nu ii garanteaza avansarea in acest grad.

Daca cineva nu avanseaza in grad, nu inseamna ca acesta nu merita. Posibilitatea ca cineva sa nu ia rank-up sunt urmatoarele:

 • Are un warn activ sau a facut/face probleme.
 • Sunt prea multi membrii staff ce detin urmatoarea functie la care ar trebui sa avansezi.

Nu ai nevoie de un grad ca sa te joci pe server! Cererile de Helper sunt strict optionale.AkzR0Yl.png

 

Cum procedam in situatiile in care suntem solicitati direct sau indirect? ("Executii")

*Aceasta categorie de informatii consta in situatii frecvente, intampinate de staff si exista posibilitatea de a nu se stii exact cum se poate proceda. O sa fie enumerate cele mai frecvente cazuri si nu o sa fie abordate toate.

1. "Staff online?", "Am nevoie de ajutor", "X ma potj ajuta?" etc.

Cum raspunzi?

✖ "Nush", "nu stiu", "nu-mi pasa" sau pur si simplu ignorarea.

✔ "Sigur" "Spune" "Cu ce te ajut?" 

In cazul in care sunteti solicitati de un jucator aveti obligatia sa va interesati de problema lui, deoarece de asta sunteti in acest rol, sa ajutati. Daca spre absurd chiar nu stiti lucrul de care va intreaba jucatorul, nu raspundeti cu "nush" si asa mai departe. Intrati pe discord si intrebati pe #staff-chat pe cineva care e posibil sa stie. Nu trebuie sa sa lasati jucatorii in defavoarea jocului. Daca vreti sa jucati, nu trebuie sa aveti grad pentru a va juca.

2. Cineva face reclama.

Cum procedam?

✔ Restrictionam jucatorul in functie de accese (mute/ban/ban-ip/kick) + /clearchat. Daca sunteti constienti ca nu puteti sa scrieti atat de rapid aceste comenzi, incercati sa "va dublati" cu alt membru staff. Unul penalizeaza, celalalt sterge chat-ul. (/clearchat este obligatoriu)

 

3. "Vreau grad" "Cum fac rost de grad?" "vreau sa fiu in staff"

Cum procedam?

✖ "X nu mai cersii grad", Mute instant, fara indicatii. etc.

✔ "Poti face rost de grad facand cerere pe forum sau donand."

Nu trebuie sa penalizati jucatorii la aceasta intrebare/cerinta din prima. Trebuie sa ii ajutati cu ceea ce vor sa li se raspunda.

 

4. Cineva jigneste staff-ul, server-ul etc.

✖ Incepeti sa il jigniti, aplicati comenzi aiurea.

✔ Pur si simplu aplicati intervalele corecte din regulament pentru penalizare, eventual un /clearchat.

Nu trebuie sa jigniti inapoi sau sa aplicati comenzi la nervi sau disperare.

 

Trebuie sa stiti faptul ca nu trebuie sa concentrati jocul in defavoarea jucatorilor. Riscati sa primiti remove instant.sYuLiKZ.png

4.0 Orice alta actiune care poate incalca limita bunului-simt, a corectidunii fata de jucatori, abuzatul de anumite sisteme ce nu au fost gandite sa functioneze intr-un anumit mod, cat si orice alt demers care poate afecta imaginea server-ului intr-un mod negativ pot conduce la penalizari drastice.

4.1 Sistemul de "/helpop" este unul original, marca KROUND.RO. Odata ce un jucator pune o intrebare sau apel, acesta nu va putea sa mai puna inca una, pana nu ii se raspunde la cealalta, deci trebuie sa fiti expliciti. Staff-ul va raspunde, iar voi nu o sa stiti cine v-a raspuns, deci trebuie sa fiti obiectivi, doar staff-ul va putea vedea cine a raspuns si cui. Daca pui o intrebare si iesi de pe server, aceasta se anuleaza si staff-ul nu iti va putea raspunde. Exemplu: https://imgur.com/a/VxOQ3Yt
4.2 Log-urile oricarei comenzi de tip "PUNISHMENT" (ban/mute/kick etc.) vor aparea pe kround.ro/bans.

4.3 La cererile de grad/recuperare grad, reclamatii si cereri unban au voie sa raspunda/voteze DOAR cei ce fac parte din STAFF-ul server-ului sau donatorii acestuia. Creatorii topicului au interdictie in a raspunde prin reply la propria cerere. Staff-ul sau donatorii pot sa iti exprime opinia in topicuri folosind indicativele (#pro sau #contra) si argumente.

4.4 Pentru ca donatorii si membrii staff sa primeasca aprobarea de a vota, acestia sunt obligati sa completeze campul cu "Nick pe server" din setarile profilului de pe forum. In cazul unei fraude legate de nume, se va interzice respectivul membru pe forum, iar votul fara consintamantul conditiei mentionate anterior va conduce la warn.

4.5 In cazul in care un jucator strange mult prea multe sanctiuni, inregistrate pe kround.ro/bans, acesta poate primii ban permanent la decizia conducerii server-ului.

 

Rules by imdennys ©KROUND.RO

 • Like 6
 • Thanks 7
 • Poop 1

 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 5 noiembrie 2018

✔ A fost actualizat punctul 2 din regulamentul general.


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 8 noiembrie 2018

✔ au fost adaugate ordonari si subordonari de tip 1.x, 2.x, 3.x

✔ a fost adaugat punctul 3.2

✔ a fost actualizat punctul 3.3

 • Thanks 1

 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 20 noiembrie 2018

✔ a fost adaugat punctul 1.14 


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 27 noiembrie

✔ a fost actualizat punctul 1.8

✔ a fost scos punctul 1.14


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 12 februarie 2019

✔ a fost actualizat punctul 3.2


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 15 aprilie 2019

✔ a fost actualizat punctul 2.0

✔ a fost actualizat punctul 2.1


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 16 aprilie 2019

✔ a fost adaugat punctul 1.16

✔ a fost adaugat punctul 1.17


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 21 mai 2019
✔ a fost adoptat un nou design

✔ regulament staff a fost adaugat in acest topic

✔ a fost adoptat un regulament pentru donatori

✔ a fost scoasa regula "30 de zile inactivitate = remove"  la donatori


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 11 iunie 2019

✔ a fost adaugat punctul 1.18

✔ a fost actualizat punctul 3.0


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 5 august 2019

✔ a fost actualizat punctul 1.13

✔ a fost adaugat punctul 4.1

✔ a fost adaugat punctul 4.2


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 8 august 2019

✔ a fost adaugat punctul 1.19

✔ au fost adaugate sub-categoriile C.1->C.4


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 12 august 2019

✔ a fost adaugata regula 1.20


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 30 august 2019

✔ a fost adaugata regula 1.21


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 11 septembrie 2019

✔ a fost adaugata regula 1.16

✔ a fost adaugata regula 4.0

✔ au fost separate regulile cu legatura la survival de cele globale


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 23 noiembrie 2019

✔ a fost adaugata regula 3.11


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 25 noiembrie 2019

✔ a fost actualizat punctul 1.1

✔ a fost actualizat punctul 1.14

✔ a fost adaugat punctul 1.17

✔ regulile din subcategoria Survival au fost renotate cu 1.sX

*X = numărul regulei*


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 21 decembrie 2019

✔ a fost actualizat punctul 1.17

✔ a fost adaugat punctul 1.18


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 10 februarie 2020

✔ a fost actualizat punctul 1.2

✔ a fost actualizat punctul 1.3


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 21 februarie 2020

✔ a fost actualizat punctul 1.2


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 13 martie 2020

✔ a fost adaugat punctul 2.6


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 5 aprilie 2020

✔ a fost actualizat punctul 1.2

✔ a fost actualizat punctul 1.4

✔ a fost adaugat actualizat 1.s4

✔ a fost adaugat punctul 1.s7


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 8 aprilie 2020

✔ a fost actualizat punctul 1.2


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 13 aprilie 2020

✔ a fost adaugat punctul 1.19


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 24 aprilie 2020

✔ a fost adaugat punctul 2.3 la donatori


 

unknown-1.png20181209-213752.jpg64358493-432209170954903-186996468835627IMG-20190908-232253.jpgdN6zd7s.pngimage0.jpgIMG-20200618-144726-048.jpgreceived-2694663854120103.jpg

Discord: discord.kround.ro

Contact: imdennys#2594

DENISIE2-png-e5534db62f4dd3fe7538723bb12

------------------------------------------

Goofies want my spot, but they don't deserve it. 

------------------------------------------

|

unknown.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

Despre Noi

Kround este o comunitate de gaming fondata in anul 2017 cu scopul de a aduce jucatorilor o experienta unica dar placuta alaturi de multi alti jucatori de prin toata lumea.

×
×
 • Create New...