Jump to content
imdennys

✪ REGULAMENT GENERAL || MC.KROUND.RO

Recommended Posts

wUHoAvg.png

Acest set de reguli a fost creat special pentru jucatorii serverului MC.KROUND.RO! Va rugam sa luati aminte ca regulamentul este obligatoriu, intrucat respectarea sa va duce la bunastarea voastra si a serverului nostru.

Regulamentul poate fi schimbat de catre Consiliul Administrativ fara niciun avertisment! Recomandarea noastra este sa cititi acest regulament macar o data pe saptamana. 
Nerespectarea regulamentului emis de catre Consiliul Administrativ al serverului MC.KROUND.RO, poate duce la pedepse precum cele listate mai jos! Recomandarea noastra este sa respectati regulamentul cu strictete!

<>
 Acest topic contine:

A - Regulament General

B - Regulament Donatori

C - Regulament/Informatii STAFF

D - Informatii aditionale

<>
-----------------------------------------------------------------

A) ● Regulament general

-----------------------------------------------------------------

1.1 » Nu aveţi voie să faceţi reclamă la o alta comunitate, server, site, video Youtube, canal Youtube, live Youtube, live Instagram, Facebook sau orice alta platforma de Streaming sub nicio formă, nici prin mesaj privat si nici pe chat sau pe discord

*Exceptii: Persoanele ce fac live pe server-ul nostru au dreptul sa se promoveze, indiferent de platforma pe care activeaza. Orice reclama ce ține de KROUND.RO nu este sanctionabila. 

» Sancţiune: 

(Reclama site, server, etc.) - Mute / Ban / BanIP permanent. 

(Conturi retele socializare, live-uri, etc.) - Mute 15-60 minute. 

1.2 » Nu aveţi voie să scrieţi folosind CAPS LOCK mai mult de 3 cuvinte, nu aveţi voie să spamaţi/prelungiti sau sa injurati/jigniti etc. (Nu dam mute pentru cuvinte ca ma-ta, prost, fraier, adresate unui prieten, insa daca se insista staff-ul va lua masuri)
» Sancţiune: Mute 5 minute, iar pentru jigniri/limbaj 15 minute.

1.3 » Nu aveţi voie să adresati insulte sau jigniri catre server sau staff-ul acestuia, cat nici sa-i amenintati, sa va bateti joc de ei sau afectati emotional.
» Sancţiune: Mute/Ban de la 24 de ore pana la 48 de ore (cat considera acesta ca este nevoie)

1.4 » Nu aveţi voie să folosiţi orice fel de hack/mod ce poate favora jocul (Optifine,FPS Boost,Labby sunt permise).
» Sancţiune: Tempban 48 ore

1.5 » Nu aveţi voie să aveţi mai mult de 2 conturi/IP.
» Sancţiune: Interzicerea automata pe server.

1.6 » Nu aveţi voie să faceţi PVP LOG OUT (înseamnă că nu aveţi voie să iesiţi de pe server în timpul unei lupte în care sunteţi implicaţi)
» Sancţiune: Kill automat si pierderea itemelor.

1.7 » Nu aveţi voie cu nume de utilizator cu reclame, înjurături sau jigniri.
» Sancţiune: Ban

1.8 » Nu aveţi voie să cereţi iteme de la STAFF-ul cu creative!
» Sancţiune: Mute 5 minute

1.9 » Nu aveţi voie să cereţi grad pe chat sau prin mesaje private! Grad luaţi doar prin donaţie/cerere grad pe forum!
» Sancţiune: Mute 10 minute (Decat daca se insista).

1.10 » Nu aveţi voie să vă folosiţi de bug-uri pentru a vă favoriza jocul, dacă întâlniţi unul, vă rugăm să-l raportaţi pe forum la secţiunea potrivita!
» Sancţiune: Ban/Ban-IP

1.11 » Nu aveţi voie să folosiţi prea mult redstone sau orice poate provoca lag! Aici intra si fermele de tip 0 TICK, Flying Machine si Afk Fish Farm.
» Sancţiune: Distrugerea (automata) a masinariilor sau blocarea actiunilor.

1.12 » Nu aveţi voie să primiți iteme de la membrii staff din gamemode!
» Sancţiune: Tempban 2 zile 

1.13 » Nu aveţi voie să abuzați de /helpop, această comandă este adresată doar anunțurilor importante pe care trebuie să le faceți staff-ului, intrebari sau solicitari. Daca folositi limbaj vulgar se aplica sanctiunile de mai jos.
» Sancţiune: Kick/Tempban 15 minute

1.14 » Nu aveţi voie să dați pe chat parole, email-uri, numere de telefon, date persoanale, cnp-uri, conturi de retele publice/private, etc. indiferent daca sunt a voastre sau nu. 
» Sanctiune: Mute 4 ore-24 ore.

1.15 » Nu aveţi voie să solocitati staff-ul (indiferent de modalitate) fara un motiv cert (in cazul unor probleme, etc.) sau sa mintiti in legatura cu o problema doar pentru a solicita staff-ul.
» Sanctiuni:
Kick (Probleme minore)
Ban 1-7 zile - Permanent (Trap-uri sau alte incidente)

1.16 » Jucatorii care sunt jigniti sau pur si simplu doresc ca cineva sa nu le dea mesaj privat, acestia pot folosi comanda [/ignore <jucator>]. Limbajul sau alte actiuni deranjante IN PRIVAT nu sunt sanctionabile.

1.17 » Jucatorilor le este interzis sa instige (provoace) un membru staff la acordarea sanctiuni. (De ex. "nu ai tupeu sa imi dai mute", "vreau ban") 

» Sanctiune: Mute 15 minute. 

===============
Survival section

1.s1 » Nu aveţi voie să va setati /sethome pe protectia unui jucator fara acordul acestuia
» Sanctiune: Delete la home/Tempban 1 ora

1.s2 » Nu aveţi voie să puneti protectie in zona portalelor de "THE END"
» Sanctiune: Confiscarea protectiilor/Tempban 24 de ore/Tempban 7 zile

1.s3 » Nu aveţi voie să puneti protectie in insula principala din end.
» Sanctiune: Confiscarea protectiilor/Tempban 24 de ore/Tempban 7 zile

1.s3 » Nu aveţi voie să puneti va folositi de bug-uri/exploit-uri din shop. Ne rezervam dreptul sa va resetam sau scoatem bani din balanta oricand.
» Sanctiune: Confiscarea banilor/Reset balance

1.s4 » Nu aveţi voie să schimbati numele itemelor din shulker box, apoi sa le vindeti pe [/ah] drept alte iteme. Aceasta regula include interzicerea vinderii shulker box-urilor cu iteme in ele pe [/ah]. 

1.s5 » Nu raspundem de Itemele/Constructiile pierdute sau orice alt incident legat de ele a jucatorilor. Acestia sunt direct raspunzatori cui dau accesul la protectie sau cui dau iteme. In cazul unui schimb de iteme, modalitatea sigura este Trade, respectiv AuctionHouse, iar pentru schimburi de gen: Casa de pe o protecție pentru o suma de bani, jucatorii pot sa solicite ca intermediar un Moderator sau Admin, care sa asiste la schimb. 

1.s6 » Ne rezervam dreptul sa scoatem protectiile pe Survival a jucatorilor inactivi. (Cel putin 21 de zile de la lastlogin) 

-----------------------------------------------------------------

wJjWkCg.png

B) ● Regulament donatori

-----------------------------------------------------------------

● Donatorii trebuie sa respecte toate regulile listate mai sus plus:
2.0 » Donatorilor li se vor acorda pedepse identice ca la jucatori. 

2.1 » Nu aveţi voie să va acordati /unmute dupa mute.

» Sanctiune: Remove

2.2 » Nu aveţi voie să puneti iteme din Gamemode pe AuctionHouse, sa le vindeti pe shop, sau sa le acordati altor jucatori.

» Sanctiune: Down/Remove

2.3 » Nu aveţi voie să influentati gameplay-ul jucatorilor (pozitiv/negativ) cu orice fel de comanda/acces sau perk.

» Sanctiune: Warn/Down/Remove

2.4 » Nu aveţi voie să va acordati contul unui prieten. Contul este doar al dvs.

» Sanctiune: Remove

2.5 » Nu aveţi voie să acordati mute-uri jucatorilor cat timp este un membru staff pe sectiune.

» Sanctiune: Warn/Down/Remove

*EXCEPTIE*: In cazul in care un jucator face reclama, aveti voie sa actionati indiferent de staff online sau nu.

-----------------------------------------------------------------

l9vZJuA.png

C.1) ● Regulament staff

-----------------------------------------------------------------
Administratia server-ului MC.KROUND.RO impreuna cu Conducerea comunitatii KROUND Romania, doreste sa aiba in componenta echipei STAFF, persoane capabile care sa ne reprezinte server-ul si sa construiasca o imagine cat mai pozitiva in fata publicului larg. Persoanele care sunt recrutate din cererile din subcategoria "Cerere Grad" sunt filtrate prin mai multe verificari, pentru ca doar cele mai compatibile persoane sa ajunga sa reprezinte imaginea server-ului. Mentionam faptul ca, doar persoanele ce stiu sa folosesc un limbaj formal, se exprima corect gramatical si logic si care isi construiesc o imagine bine-definita, o sa fie parte din echipa.  Aceste reguli sunt pentru a nu exista probleme legate de abuzul STAFF-ului, cat si pentru a nu exista reclamații din partea jucatorilor.

 

3.0 » STAFF-ului ii este strict interzis sa abuzeze de absolut nicio comanda. Aici intra, de exemplu, mute-ul fara motiv sau motive gresite, nerespectarea intervalelor de timp a pedepselor care sunt atribuite jucatorilor si altele.

3.1 » Nu aveti voie sa folositi limbaj vulgar sau sa va bateti joc de o persoana. Primiti instant remove. 

3.2 » Nu aveti voie sa mintiti. In cazul in care sunteti prinsi ca ati mintit, indiferent de situatie, sunteti adaugati in Blacklist fara drept de apel, fapt urmat de Remove.

3.3 » Puteti primi remove daca nu sunt activi pe server/chat/helpop etc. Ramane la latitudinea raspunzatorului de Staff daca cineva e activ sau nu.

3.4 » Nu aveti voie sa aplicati orice comanda de tip punishment (/mute,/kick etc.) pe un alt MEMBRU STAFF decat cu aprobarea unui Administrator sau in cazuri extreme.

3.5 » Nu aveti voie sa lipsiti de la sedinte nemotivat. Primiti instant remove pentru indiferenta.

3.6 » Nu aveti voie sa va certati cu un alt membru din STAFF. Se risca remove instant pentru toate persoanele care participa la cearta. 

3.7 » Nu aveti voie sa va vindeti contul sau sa faceti orice fel de schimb legat de acesta. Primiti banip si dvs. si alte ip-uri care au intrat pe contul respectiv.

3.8 » Aveti obligatia sa va securizati contul cu o parola greu accesibila. Daca prin absurd, va ghiceste cineva parola, dvs. sunteti trasi direct la raspundere. Scuza cu "mi s-a spart contul" nu exista. Pe server-ul MC.KROUND.RO nu exista "conturi sparte", acesta fiind securizat.

3.9 » Aveti obligatia sa aveti activitate pe forum la topicuri la Cereri Grad/Reclamatii/Propuneri etc. (Vezi punctul 4.1)

3.10 » Staff-ului ii este interzis sa dea IGNORE unui jucator, membru staff sau donator. Se poate intampla ca unul dintre ei sa injure/spameze etc. si tu sa ii ai la ignore. Primiti instant remove.

3.11 » Staff-ul va fi nevoit sa joace cel putin 7 ore pe saptamana, in caz contrar risca sa isi piarda functia pentru inactivitate (No AFK).

-----------------------------------------------------------------

C.2)  Sistemul de Warning

-----------------------------------------------------------------

 Sistemul de warning este unul partial diferit fata de cum probabil, unii, sunt obisnuiti. Acest sistem este facut in asa fel incat toti cei care detin Grad sau Rank sa nu abuzeze sau profite de anumite lucruri.

 

● Un warn se primeste pentru orice regula nerespectata din regulament, acest eveniment se numeste "Warn Activ". Un "Warn Activ" expira in 7 zile de la emitere, adica fapta este "iertata" si Warn-ul devine "Warn Inactiv" sau "Dezactivat". In cazul in care, cineva are 2 Warn-uri Active, adica 2 warn-uri primite in mai putin de 7 zile, respectivul primeste remove instant. Singura sansa pentru a recupera gradul este "Cerere Recuperare-Grad" pe forum.

-----------------------------------------------------------------

C.3)  Sistemul de Rankup

-----------------------------------------------------------------

► Rankup-ul staff-ului se ia intr-un mod diferit. Odata ce cineva face o cerere de Helper, trebuie sa fie constient ca functia nu ii garanteaza avansarea in acest grad.

► Daca cineva nu avanseaza in grad, nu inseamna ca acesta nu merita. Posibilitatea ca cineva sa nu ia rank-up sunt urmtoarele:

● Are un warn activ sau a facut/face probleme.

● Sunt prea multi membrii staff ce detin urmatoarea functie la care ar trebuii sa avansezi.

► Nu ai nevoie de un grad ca sa te joci pe server! Cererile de Helper sunt strict optionale.

-----------------------------------------------------------------

C.4) ● Informatii staff

-----------------------------------------------------------------

▪ Cum procedam in situatiile in care suntem solicitati direct sau indirect? ("Executii")

*Aceasta categorie de informatii consta in situatii frecvente, intampinate de staff si exista posibilitatea de a nu se stii exact cum se poate proceda. O sa fie enumerate cele mai frecvente cazuri si nu o sa fie abordate toate.

1. "Staff online?", "Am nevoie de ajutor", "X ma potj ajuta?" etc.

Cum raspunzi?

✖ "Nush", "nu stiu", "nu-mi pasa" sau pur si simplu ignorarea

✔ "Sigur" "Spune" "Cu ce te ajut?" 

In cazul in care sunteti solicitati de un jucator aveti obligatia sa va interesati de problema lui, deoarece de asta sunteti in acest rol, sa ajutati. Daca spre absurd chiar nu stiti lucrul de care va intreaba jucatorul, nu raspundeti cu "nush" si asa mai departe. Intrati pe discord si intrebati pe #staff-chat pe cineva care e posibil sa stie. Nu trebuie sa sa lasati jucatorii in defavoarea jocului. Daca vreti sa jucati, nu trebuie sa aveti grad pentru a va juca.

2. Cineva face reclama.

Cum procedam?

✔ Restrictionam jucatorul in functie de accese (mute/ban/ban-ip/kick) + /clearchat. Daca sunteti constienti ca nu puteti sa scrieti atat de rapid aceste comenzi, incercati sa "va dublati" cu alt membru staff. Unul penalizeaza, celalalt sterge chat-ul. (/clearchat este obligatoriu)

 

3. "Vreau grad" "Cum fac rost de grad?" "vreau sa fiu in staff"

Cum procedam?

✖ "X nu mai cersii grad", Mute instant, fara indicatii. etc.

✔ "Poti face rost de grad facand cerere pe forum sau donand.

Nu trebuie sa penalizati jucatorii la aceasta intrebare/cerinta din prima. Trebuie sa ii ajutati cu ceea ce vor sa li se raspunda.

 

4. Cineva jigneste staff-ul, server-ul etc.

✖ Incepeti sa il jigniti, aplicati comenzi aiurea.

✔ Pur si simplu aplicati intervalele corecte din regulament pentru penalizare, eventual un /clearchat.

Nu trebuie sa jigniti inapoi sau sa aplicati comenzi la nervi sau disperare.

 

**Trebuie sa stiti faptul ca nu trebuie sa lasati jocul in defavoarea jucatorilor. Riscati sa primiti remove instant.**

<>

-----------------------------------------------------------------

U5KZ6PI.png

D) ● Informatii aditionale

-----------------------------------------------------------------

4.0 » Orice actiune care nu apare aici, dar incalca regulile bunului simt, corectitudinii sau denigrarea imaginii server-ului va fii sanctionata.

4.1 » Sistemul de "/helpop" este unul original, marca KROUND.RO. Odata ce un jucator pune o intrebare sau apel, acesta nu va putea sa mai puna inca una, pana nu ii se raspunde la cealalta, deci trebuie sa fiti expliciti. Staff-ul va va raspunde, iar voi nu o sa stiti cine v-a raspuns, deci trebuie sa fiti obiectivi, doar staff-ul va putea vedea cine a raspuns si cui. Daca pui o intrebare si iesi de pe server, aceasta se anuleaza si staff-ul nu iti va putea raspunde. Exemplu: https://imgur.com/a/VxOQ3Yt
4.2 » Log-urile oricarei comenzi de tip "PUNISHMENT" (ban/mute/kick etc.) vor aparea pe kround.ro/bans.

4.3 » La cererile de grad/recuperare grad, reclamatii, cereri unban sau alte topicuri ce au legatura cu server-ul IN-GAME intr-un mod direct si particular, au voie sa raspunda/voteze DOAR cei ce fac parte din STAFF-ul server-ului. Staff-ul sau donatorii pot sa iti exprime opinia in topicuri folosind indicativele (#pro sau #contra) si argumente.

 

Rules by imdennys. © Copyright KROUND.RO

  • Like 4
  • Thanks 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 8 noiembrie 2018

✔ au fost adaugate ordonari si subordonari de tip 1.x, 2.x, 3.x

✔ a fost adaugat punctul 3.2

✔ a fost actualizat punctul 3.3

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 15 aprilie 2019

✔ a fost actualizat punctul 2.0

✔ a fost actualizat punctul 2.1

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 16 aprilie 2019

✔ a fost adaugat punctul 1.16

✔ a fost adaugat punctul 1.17

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 21 mai 2019
✔ a fost adoptat un nou design

✔ regulament staff a fost adaugat in acest topic

✔ a fost adoptat un regulament pentru donatori

✔ a fost scoasa regula "30 de zile inactivitate = remove"  la donatori

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 11 iunie 2019

✔ a fost adaugat punctul 1.18

✔ a fost actualizat punctul 3.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update 5 august 2019

✔ a fost actualizat punctul 1.13

✔ a fost adaugat punctul 4.1

✔ a fost adaugat punctul 4.2

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 8 august 2019

✔ a fost adaugat punctul 1.19

✔ au fost adaugate sub-categoriile C.1->C.4

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 11 septembrie 2019

✔ a fost adaugata regula 1.16

✔ a fost adaugata regula 4.0

✔ au fost separate regulile cu legatura la survival de cele globale

Share this post


Link to post
Share on other sites

#update - 25 noiembrie 2019

✔ a fost actualizat punctul 1.1

✔ a fost actualizat punctul 1.14

✔ a fost adaugat punctul 1.17

✔ regulile din subcategoria Survival au fost renotate cu 1.sX

*X = numărul regulei*

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.

×