syn 219 Posted November 11, 2018 1. Ce ne prezinti?: Un mic "lifehack" pentru design Urmariti pasii din tutorial. Mult noroc. 2. Programul folosit: Photoshop CC 2019 3. Tutorialul (videoclip / poze): 1 PAS): Deschidem photoshop-ul, facem o lucrare noua (eu am ales 500pxH x 500pxW x 300dpi). 2-lea PAS): Cream un layer nou, si il punem deasupra. 3-lea PAS): Alegem brush tool-ul, setat la Opacity 100%, Flow 100%, Smoothing 100%, Hardness 100% (marimea brush-ului o poti schimba dupa dorinta, de dorit nu mai mare decat lucrarea creata) 4-lea PAS): Alegem culoarea brush-ului, si plasam cateva "puncte" pe lucrare. 5-lea PAS): Selectam layerul pe care am plasat acele "puncte", alegem optiunea "Filter" > "Blur" > "Motion Blur". Reglam blur-ul al 35 grade pe 2000px. 6-lea PAS): Observam efectul abstract al brush-ului. Repetam acelasi proces cu o alta culoare: 7-lea PAS): Cu putin edit, lucrarea arata perfect. 4. Sursa: - 5. Comentarii aditionale: Sper ca va ajutat. Uite aici un exemplu de lucrare la care am aplicat acest effect: Quote Share this post Link to post Share on other sites
AdiCiocan 1 Posted January 4, 2019 Foarte folositor. De cand cautam asa ceva. Am mai cautat insa fara rezultat merci mult 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites