Jump to content
Sign in to follow this  
VirTual

Samsung si glumele despre apple si de lipsa jack-ului

Recommended Posts

Samsung a scos mufa jack pe Note 10 si probabil nici generatia viitoare de Galaxy S nu va avea jack audio. Asa ca R.I.P Jack audio. Problema este ca Samsung a facut misto de Apple in trecut cand acestia au renuntat la jack, iar acum Samsung a sters toate reclamele respective. Dar internetul este minunat si nu uita.

Daca urmariti reclamele stiti sigur ce facea Samsung an de an. Insa anul trecut au avut o campania foarte agresiva. Clipurile au fost sterse pentru ca acum nici Samsung nu mai are jack audio. Ziceti voi cum se numeste treaba asta ca sa nu fiu nesimtit in articol.

Mai mult de atat, Samsung ofera si un dongle, un adapator de la USB Type C la jack audio exact cum ofera si Apple. La fel, Samsung a luat Apple peste picior pe tema asta.

La fel se intampla si cu notch-ul. Recunosc, reclamele alea chiar erau amuzante, dar cine are acum notch? Chit ca este mic, tot exista.

Si Google a avut un derapaj intr-un clip de prezentare pentru Pixel, cand la fel au luat la misto Apple pentru lipsa jack-ului, iar un an mai tarziu l-au eliminat si ei. Frumos…

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×