Jump to content
Sign in to follow this  
rosucostin6

Aplicatie Lider[Grove Street]

Recommended Posts

 

Numele tau pe server:[]$$$Costin$$$[]

Link-ul de la profilul tau de pe panel:  https://panel.kround.ro/profile/[]$$$Costin$$$[]

Ai fost banat vreodata pe acest server? Am fost banat de 2 ori aiurea de catre admini care au lu-at remove.

Ai citit regulamentul liderilor si cel al factiunii? Daca da, cat la suta ai inteles din ele?: Am citit amandoua regulamentele si le-am inteles incat cred ca sunt gata sa dau testul.

Care este numele si prenumele tau?: Prenumele:Costin Numele:Rosu
Ce varsta ai?: Varsta de 13ani

Descrie-te in minim 50 de cuvinte: Ma numesc Costin sunt un baiat ambitios,destept,intelegator si cu capul pe umeri ,in general sunt o fire linistita, politicos si cu cei 7 ani de acasa invatati de la parinti.Jocuri-le mele preferate si destul de frecventante sunt : SA:MP, CS:GO, Minecraft cu prieteni. Imi place sa stau pe afara cu prieteni acolo cu eu ma joc basket, football si ne mai jucam pe telefoane din cand in cand.

Ce activitati practici in timpul liber?: In timpul liber merg la inot/bakset sau ies afara cu prieteni.

Pe viitor, ce planuri ai pe server?: Planurile mele pe viitor sunt sa imi achizitionez o casa si sa obtin lider la o factiune .

Cat timp stai pe server non-afk intr-o zi?: In jur de 5-6 ore

Ce anume te atrage pe tine la aceasta factiune?:La o factiune ma atrage in genereal :membri,lider-ul, sa ai respect , loialitate,sa fie prietenosi si sa aiba activiatete

De ce te consideri potrivit pentru aceasta functie?:Eu ma consider potrivit deaorece sunt o persoana buna respectuoasa si nu sunt egoist, simt ca am spirit de lider si sunt sigur ca sunt in  stare sa conduc o factiune .

Ce comporatament ar trebuii sa aibe un lider?:Un lider ar trebuii sa aiba un comportament fair-play, pasnic,linistit si sa fie foarte intelegator cu membri factiuni.

Cat timp ai de gand sa stai cu lider la aceasta factiune?Eu am de gand sa stau  ca lider in factiune minim 2 luni  pentru ca sa mi se pare ca ar fii cel mai bine .
Cum crezi ca ar trebuii ca un lider sa raspunda la reclamatiile membrilor sai?Un lider trebuie sa raspunda corect deaorece nu e bine sa isi favorizeze membrii, trebuie sa fie corect sa nu bage pe pile , sa fie egal si cu jucatori care depun reclamatia dar si cu membri acelei factiuni.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×