iWizZo 0 Posted December 20, 2019 ► Prenume:Ilie ► Nick:iWizZo ► Varsta:15 ani ► Tara/Oras:Romania - Timisoara ► Discord: ϟiDarKNeeSノᵗʰ#0001 ► Descriere personala (minim 50 de cuvinte):Pai sunt un baiat cu cei 7 ani de acasa si cu capul pe umeri, nu imi place sa creez discutii sau sa intru in ele. Sunt pasnic, nu caut sa bag bete in roate. Imi fac prieteni usor si cel mai important lucru imi place sa comunic cu alte persoane, indiferent de varsta acestuia, chit ca e mai mic ca mine sau nu e. Respectul mi-l castigi daca esti om cu mine, daca nu o sa te ignor complet. Ii dau oricarui om o sansa sa se imprieteneasca cu mine, nu sunt un tip fitos caruia i se pare ca e cel mai presus. Nu sunt felul de persoana in care ai incredere si te lasa balta. ► Poti comunica si in alte limbi?:Da, pot face acest lucru. ► De ce doresti sa faci parte din STAFF?:Doresc sa mai fac parte din acest staff deoarece am fost un membru staff destul de vechi al acestui server, am avut un grad 'maricel' si as dorii sa aduc activitatea inapoi si caterinca daca e nevoie. ► De ce crezi ca o sa fii acceptat?:Nu pot garanta ca o sa fiu acceptat, si eu am acceptat/respins la randul meu, asta e dupa ce impresie se lasa despre mine. ► Ai citit regulamentul?:Da, si de cand nu mai sunt in staff pot zice ca s-au adus niste modificari in el si imi place. ► Poza cu orele jucate (scoreboard):Nu am orele necesare, adica mai exact 5 ore si sunt constient ca imi pot lua respins sau voturi negative dar incerc. Daca nu voi reusii o sa revin cu o aplicatie cu orele necesare. ► Comentarii aditionale: Bine v-am regasit ! Share this post Link to post Share on other sites
Maxim24 0 Posted December 20, 2019 2 hours ago, iWizZo said: Nu pot garanta ca o sa fiu acceptat, si eu am acceptat/respins la randul meu, asta e dupa ce impresie se lasa despre mine. intrebarea zici : De ce crezi ca vei fi acceptat . Nu ai un raspuns convingator. 2 hours ago, iWizZo said: Nu am orele necesare, adica mai exact 5 ore si sunt constient ca imi pot lua respins sau voturi negative dar incerc. Daca nu voi reusii o sa revin cu o aplicatie cu orele necesare. De ce ai mai facut Cererea ? Share this post Link to post Share on other sites
Paululv2 20 Posted December 20, 2019 Nu ai orele necesare . Sper sa revi cu o alta cerere in 3 zile cand ai orele necesare facute. Share this post Link to post Share on other sites
Splash 37 Posted December 20, 2019 Cererea foarte buna, am fost convins ca o sa fi acceptat pana am vazut ca nu ai orele necesare. Daca era dupa mine aveai pro din toata inima, dar.. Revino peste 3 zile. Share this post Link to post Share on other sites
Shoki 41 Posted December 20, 2019 Cererea este una bună. Ai fi putut aștepta o zi pentru a face numărul de ore și cred că ai fi fost acceptat. Share this post Link to post Share on other sites
Steiner 191 Posted December 20, 2019 Revino peste 3 zile cu orele necesare. "You should beware of men who take their orders from the gods." Discord: Steiner#7516 Share this post Link to post Share on other sites
Mihai 31 Posted December 20, 2019 Eu credeam ca o sa ai si orele necesare , cererea este buna , dar iti lipsesc orele . De la mine ai un : Share this post Link to post Share on other sites
imdennys 130 Posted December 20, 2019 Discord: discord.kround.ro Contact: imdennys#2594 ------------------------------------------ Goofies want my spot, but they don't deserve it. ------------------------------------------ | Share this post Link to post Share on other sites
Recommended Posts